FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto se ovaj Krste pomamio na fb, ubi sa FKS. Je l' on nigdje nije trenutno angazovan? 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Zna li neko koliko golova i asistencija ima sada Sarić?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znam za dva gola i asisenticiju, ovo danas i penal iskoristio protiv krupeKenChoo je napisao/la:Zna li neko koliko golova i asistencija ima sada Sarić?

KenChoo je napisao/la:Zna li neko koliko golova i asistencija ima sada Sarić?

http://www.fksarajevo.ba/bs/statistics/20162017/5
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije, ovdje je vec odavno.rasavoje je napisao/la:Sto se ovaj Krste pomamio na fb, ubi sa FKS. Je l' on nigdje nije trenutno angazovan?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anex je napisao/la:jest vala mozes se posrat na to ispod krupefico je napisao/la:E jesi majstorski izrezo tabeluMokes je napisao/la:
Topi se, topi![]()
Spavaju li mirno Lendrini kerovi?

By the way na raspust ce se vjerovatno otici sa prilicno izmijenjenim redoslijedom. Krupa i Radnik na diobi 4 i 5 mjesta,na samo bod prednosti od 6.mjesta i kozojeba. A,za ove,naravno zna se..prskalica ce da radi,odozgo..

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
On se za*bao sto se ozenio. Sad zaglavio sa zenom i djetetom, karijera baj baj. Bolje bi mu bilo da se ugledao na Milosa malo. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1. Zrinjski
2. Sarajevo
3. Željezničar
4. Radnik
5. Krupa
6. Sloboda
Ovako bi trebali otici na pauzu ako sve bude ok.
2. Sarajevo
3. Željezničar
4. Radnik
5. Krupa
6. Sloboda
Emotivno labilna, pričaš nebuloze.Sportski pozdrav.rasavoje je napisao/la:On se za*bao sto se ozenio. Sad zaglavio sa zenom i djetetom, karijera baj baj. Bolje bi mu bilo da se ugledao na Milosa malo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da,da,to i ja kazem. Mada mozda Krupa otkine bod. Tako sam nesto tipovao. Sto nam govori da bi Krupa mogla cak mozda i glabnuti ligu 6 uzmemo li u obzir da ce ubice sad dobiti Mladost,mada mi to nije komotan kec,kao ni onaj u Tz. Vidjet cemo. Dobro se zakuhava za gornji dom.MortemHz je napisao/la:1. Zrinjski
2. Sarajevo
3. Željezničar
4. Radnik
5. Krupa
6. Sloboda
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 27 nov 2016, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Krste i 2 dobra vezna! Cali idu najvece zasluge za trenutni plasman, definitivno me ubjedio da je pravi covjek za posao, iako nisam vjerovao da moze ovo uraditi. Drago mi je zbog Sarica, nek je konacno odigrao dobru tekmu, bas je bio u qrcu teskom..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Siroki je ipak ispod Krupe dosta a dolaze i nama, nece im biti lagano. Siroki i Sloboda bi se trebali boriti za to 6. mjesto, Krupa bi makar trebala biti manje-vise sigurna. Nemaju bas lagan raspored ali i ne treba im puno za ligu 6 zbog ovih bodova sad sto su sakupili i zbog prednosti sto imaju. Da dobiju samo Celik mislim da ce zavrsiti sto imaju sto se tice plasmana u ligu 6.socrates je napisao/la:Da,da,to i ja kazem. Mada mozda Krupa otkine bod. Tako sam nesto tipovao. Sto nam govori da bi Krupa mogla cak mozda i glabnuti ligu 6 uzmemo li u obzir da ce ubice sad dobiti Mladost,mada mi to nije komotan kec,kao ni onaj i Tz. Vidjet cemo. Dobro se zakuhava za gornji dom.MortemHz je napisao/la:1. Zrinjski
2. Sarajevo
3. Željezničar
4. Radnik
5. Krupa
6. Sloboda
Volio bih da Listica zavrsi u ligi za opstanak vise nego ista! Jos da ih mi poguramo tamo, kad nam budu dolazili na Kosevo! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svaka čast momci. Svaka čast Cala ali izgleda da taj Kacar cuda pravi na planu fizičke spreme. Duljević i Crnkić prosto lete a i svi ostali pucaju od snage. Na onako teskom terenu uz protivnika koji nije nimalo lak još jednom čestitam.Drago mi je zbog Sarica koji je kvalitetan igrač ali mi poslije par losijih utakmica odmah tjeramo igrača. Uz 3 ciljana pojačanja na proljeće će biti jos bolje.DOBITI RADNIK.....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce sigurno, ili oni ili Sloboda.joker90 je napisao/la:Volio bih da Listica zavrsi u ligi za opstanak vise nego ista! Jos da ih mi poguramo tamo, kad nam budu dolazili na Kosevo!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Malo trivije - ovo je prvi put u historiji kluba da je cijeli stručni štab iz Sarajeva.
Cala, Zijo, Toso, Irfo i Slobo

Cala, Zijo, Toso, Irfo i Slobo
ovo je ljudi odlično danas po onakvoj oranici pobijediti svaka čast ja zadovoljan sa -11 doći na -4 odlično hvala ČALI što mi je vratio osmijeh na lice kaže mi danas najmlađi sin ti baba kako naše Sarajevo pobjeđuje nisi više ljut i nervozan

Kad bi protiv Radnika bilo lijepo vrijeme, valjda bi konacno na Kosevu bila jedna fina posjeta. Tanki smo skroz u posljednje vrijeme, ali na tome treba zahvaliti Hurti i jaranima. Cala je spasio, sve sto se spasiti dalo!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To bi tek bio jackpot lige12. A i za ligu 6 da ih izbjegnemo. Dok je tu Radnik tradicionalno stalna nam musterija,pa i ova Krupa,mozemo mi to otresti komotno,bez srkleta,u odnosu na njih dole.joker90 je napisao/la:Volio bih da Listica zavrsi u ligi za opstanak vise nego ista! Jos da ih mi poguramo tamo, kad nam budu dolazili na Kosevo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je samo pozitivna atmosfera 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, rimljanin90, TETRAPAK i 89 gostiju.