Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la tajger » 27 nov 2016, 19:44

Policeman je napisao/la:Ander igra takvu poziciju i ima takve zadatke na terenu da ne smije rizikovati i ici u ofanzivu jer njegove izgubljene lopte bi se skupo placale
Jasno mi je to buraz,al brate u ovakvim i slicnim utakmicama pred kraj i golman da krene naprijed nije rizik a kamoli igrac sredine to ti pricam

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 27 nov 2016, 19:48

Ma nema izgovora za ovo vise ,ne mozes 8 boda prosut kod kuce ,ljudi o cemu mi pricamo ovo je United. 8 bodova ne smijes u citavoj sezoni prosut kod kuce a ne u prvih 13 kola,ovo je ne dopustivo. Mou ima previse bezpotrebnog forsiranja pojedinih igraca kojima bi klupa dobro dosla. Ova ekipa sad mora pokazati karakte u Decembru i Januaru a svi znamo da je tad najneugodnije.

Sad cemo vidjet od cega je ova ekipa i dali ima snage,volje i umjeca za vise. Do kraja Januara cemo tacno znat na cemu smo. Bio sam optimista ali sad lagano gubim vjeru u ovu ekipu
Glory Glory Man United !!! :D

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 27 nov 2016, 19:55

red devil88 je napisao/la:Ma nema izgovora za ovo vise ,ne mozes 8 boda prosut kod kuce ,ljudi o cemu mi pricamo ovo je United. 8 bodova ne smijes u citavoj sezoni prosut kod kuce a ne u prvih 13 kola,ovo je ne dopustivo. Mou ima previse bezpotrebnog forsiranja pojedinih igraca kojima bi klupa dobro dosla. Ova ekipa sad mora pokazati karakte u Decembru i Januaru a svi znamo da je tad najneugodnije.

Sad cemo vidjet od cega je ova ekipa i dali ima snage,volje i umjeca za vise. Do kraja Januara cemo tacno znat na cemu smo. Bio sam optimista ali sad lagano gubim vjeru u ovu ekipu
Slažem se
Mourinhove momčadi su poznate da doma rijetko kada kiksaju,a mi vec 4 utak zaredom ne možemo dobit
Igra je dobra ali je bitniji rezultat jer na tablici se prikazuju bodovi a ne dojam ukupni

Sent from my iPhone using Tapatalk

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 27 nov 2016, 19:59

red devil88 je napisao/la:Ma nema izgovora za ovo vise ,ne mozes 8 boda prosut kod kuce ,ljudi o cemu mi pricamo ovo je United. 8 bodova ne smijes u citavoj sezoni prosut kod kuce a ne u prvih 13 kola,ovo je ne dopustivo. Mou ima previse bezpotrebnog forsiranja pojedinih igraca kojima bi klupa dobro dosla. Ova ekipa sad mora pokazati karakte u Decembru i Januaru a svi znamo da je tad najneugodnije.

Bas tako,nema ovde izgovora tragedija i tacka
To da cemo vidjet od cega su pominjemo iz utakmice u utakmicu,tako da i to vise mislim ne pije vode,vidili smo od cega su a to je da ovoj ekipi treba puno toga,krenes od zadne linije koja ne moze odbranit nista
Ovde su neki zadovoljni zato sto napredak pokazujemo u igri a sve su prilike da opet liga prvaka nece doc na traford,tako napredak bez rez ne vidim smisao

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 27 nov 2016, 20:04

Prevešću jedan dobar post sa redcafe koji jasno prikazuje situaciju u Unitedu:
Danas smo startali sa Lingardom desno, neiskusnim napadačem na lijevom krilu, desnim bekom koji je ofanzivno taraba na lijevoj strani te desnim krilom na desnom beku. Završili sa pokušajem namještanja lopti Fellainiju.
Ako je to to što imamo, to je to što dobijamo. Da Everton igra sa Lingardom, Rashfordom (van pozicije), Rojom, Darmianom, Blindom i Fellom kao okosnicom tima, da li bi od njih očekivali da se bore za top 4? Naravno da ne! Nabrojani igrači bez obzira na trud i povremene bljeskove jednostavno nisu dovoljno dobri za United, a da ne spominjemo zaboravljenog Schneiderlina, Schweinsteigera koji su trebali biti prodani. Ekipa je totalna zbrka.

Na ovo bih ja dodao da Jozo očito nema pojma ko bi trebao igrati u prvih 11 osim Pogbe, Ibre i logično DDG. Prosto amaterski izgleda da nakon 5 mjeseci lik nema ideju ko zaslužuje prvi tim i da tu ostane bez obzira na jednu lošu partiju, pa nas onda iznenadi rotacijama iz vedra neba što se u 90% slučajeva pokazalo kao greška.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 27 nov 2016, 20:12

Ko kaze da je Fella okosnica tima, da je Rojo tu sto je bolji od Smalla il Baillya itd. Dva stopera povrijedjena, Shaw ocito nije spreman da u kontinuitetu pokaze sta zna a Blind je vec ispao iz tima.

Uz sve to Carricku je 35 god., a cini mi se danas lagana povreda.

Ponavljam, u prvom smo imali tri ciste sanse, u drugom mozda jos dvije ali to se mora iskoristiti, barem jedna od njih.

Meni je svejedno kada npr. Fella dobije priliku ispred jednog Morgana ali kada opravda povjerenje mangaera.

Ko po vama zasluzuje prvi tim, mozda Rooney koji je igrao u amater modu donedavno ili mozda indisponirani Martial?
A smooth sea never made a skilled sailor.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 27 nov 2016, 20:24

Rooney88 je napisao/la:Kratkih rukava opet uz dosta dobru igru naprijed I dosta sansi iz kojih smo opet zasluzili pobjedu I opet izvisili. Nemam rijeci stvarno.
Ovaj put nismo zasluzili pobjedu jer su i oni imali par odlicnih sansi i jos kad vidis da im nije cist penal sudjen pobjeda uopste ne bi bila zasluzena,za razliku od prosle 3 utakmice kod kuce koje takodje nisu dobili...

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 27 nov 2016, 20:31

oscilacije u formi kod vecine igraca pravi velike probleme Mourinhu da vise ni on ne zna koga ubaciti u kojoj utakmici

Lingard pocne utakmicu odigra lose Martial pocne odigra lose sada i Rash ulazi u losu seriju utakmica i prakticno Jose je u situaciji da nema igraca na krilu da je bar u nekakvoj formi a slicno je i na poziciji lijevog beka

sto se tice posebno Lingarda ima tu trke i borbenosti ali sta ti to vrijedi kad nemas fudbalske inteligencije dok je s Martialom situacija obrnuta i onda Jose mora birati od cega ima vise koristi
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 27 nov 2016, 20:39

Nisu okosnica neki nabrojani, ali pogođena je srž.
Što se nije počelo kao protiv Feyenoorda, s izuzetkom Carricka koji kao što sam rekao ne može igrati na profesionalnom nivou zbog godina što se vidi zbog te povrede koja se desila već nakon iole ozbiljnije minutaže.
Rooney koji je zadnje 2-3 utakmice odličan nije počeo zbog Lingarda? Šta je Lingard pokazao osim gola već raspalom holandskom timu?
I kofol igra desno, a lik ni jednom nije desno probio niti šta uradio zapaženo na toj strani.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 27 nov 2016, 20:46

Gle, ak vec igras tu 4231 formaciju red je da imas barem jedno prirodno krilo, to je Lingard. Momak dosta radi, kak po pitanju trke, presinga i sl stvari samo sto nema taj kvalitet zavrsnice il neki jak dribling.

Msm da je Young bolja opcija po tom pitanju ali sad su to vec nagadjanja sta, kak i zasto.

Rooney ulazi u formu tek zadnjih par tekmi ali u sustini i to je ispod prosjeka njegovog nivoa (jedino taj mec u el).

Jedina greska vcrs bio je Rash.

Ako je taj progres vec vidljiv u kontinuitetu zadnjih nekoliko meceva, onda je normalno da kazem kak losa zavrsnica nije nesto zasto bi striktno okrivili managera.
A smooth sea never made a skilled sailor.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 nov 2016, 21:33

Jest ako on forsira te iste koji nastavljaju da promasuju te zicere, ako ih je on doveo u klub. Progres nije vidljiv na rezultatima, dzaba igra ako ti nastavljas da povecavas zaostatak za top 4, jer nije ovo konkurencija od prosle sezone gdje se nije znalo ko je losiji, nego puno jaca i ozbiljnija konkurencija koja vise ne kiksa i ne prosipa bodove tako lako.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 nov 2016, 21:41

Ma najveci problem danas je po meni bila igra po strani,desno Lingard-Valencia ne mogu nista da naprave osim onog jakog centarsuta po zemlji Valencie,dakle tu se islo na neku odbranbenu varijantu i to je ok,al onda Darmian ne moze igrati lijevo,covjek nema centarsuta i onda udvoji Rashforda i cut cemo se..Ibrahimovic glumi nekog saolin monka fudbala,samo nogom udara,direktni je krivac za go,ajde ispravio je to golom al sta uradi sa one Rooneyeve lopte jos je nejasno..sta glumi Pogba,koliko je on danas pretrcao uopste?gledam onaj njihov Antonio,isto zujalica leti gore dole,Pogba nece da istrci u kontru,dogega se nekako gore pa se ne vraca nazad..Jones hvata neku formu i to mi jue izuzetno drago..Miki se trudio,al haman kako zna da ako ne postigne go nece igrati poceo je pretjerivati..sve u svemu,bezveze rezultati,igra kud i kamo bolja,ali po meni nedovoljno,Mou je dosao na vrijeme,pojacanja na vrijeme,proslo je utakmica i utakmica,mjeseci treninga a nista,remiji se redaju..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 27 nov 2016, 21:44

Treba uzeti u obzir i to da je EL izmorila igrace, jbg mi smo igrali u cetvrtak a West Ham igrao prosli vikend, pressing u prvom poluvremenu je bio predobar dok u drugom nije ni postojao.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 30 nov 2016, 21:41

Pa je li moguce da svaki put kad onaj Payet primi loptu mi fasujemo gol. Ko zna koju utakmicu za redom. Pa ima li iko da ga udari kad se zafura zaboga vise

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 30 nov 2016, 21:54

Ponovo 2-3 polukontre koje su se morale riješiti, igra je tu, ali ovo postaje apsurdno koliko ne koristimo prilike, pa bar da to radimo sa nekih 30% jer bi i tad pala minimalno 2 gola.

Gol je loša reakcija De Gee i ništa više, a već smo navikli da primimo neki "neočekivan" gol. Najviše me raduje raspoloženi Martial, ovakav nam je potreban u nastavku. Miki također jako dobar, dok je Rooney fantastičan. :bow:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 nov 2016, 22:06

Budi se Martial :salut:
100% sportski i krajnje opušten potpis

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 30 nov 2016, 22:06

Eto Martiala, assist Miki. Tonik za dusu...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 nov 2016, 22:10

Opet dobra igra.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 30 nov 2016, 22:12

Evo ga: Rooney spuca protivnika i majku sudiji, pozelio sam ovo

TravisBickle
Kontakt:

Post Postao/la TravisBickle » 30 nov 2016, 22:15

Jao sine Martiale.....

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []