NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Frye i Shumpert ne igraju znaci klupe nikako nema.
A JR 0/10
Ali dobro opet ce pobijedit ove ublehe
A JR 0/10
Ali dobro opet ce pobijedit ove ublehe
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Ne prizivaj ga molim te,iz nekog razloga se smilovao i prestao pisati.adriano_leite je napisao/la:I zena je prihvatila, ali Epi nije. Rece Epi da ce Curry imati operacije...Kawhi je napisao/la:Sviđa mi se ime. Piši ga velikim slovom. Lijepa su to vremena. Ime prvog singla je Curry chokao u finalu. To su valjda priznali svi osim njegove žene. I tebe.Donnie Darko je napisao/la: O počecima balans boy benda, i prvom singlu aka curry chokao u playoffu.
Joj Okafora jest izgubljen u odbrani, uopste ne gleda gdje je lopta 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
al zato u napadu kad je odbrana cavsa ne zna gdje je loptaaa
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kako se fino moze uzivati u odlicnim komentarima na youtube streamovima. 

Nabijem na neku stvar ove komentatore CSN-a .. Mozel iko nepristrasno komentarisat osim kad je PO -.-
- Nerminovic
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:
![]()
![]()
"Stats poslije novog ugovora" starter pack ahhahaha
Idemoo TD Jamesa ^^
ovo je vec pro packiNFY je napisao/la:Neutral je napisao/la:
![]()
![]()
"Stats poslije novog ugovora" starter pack ahhahaha

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
steta za philu stvarno..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Diskutovao sam s tobom prosle godine o njegovoj odbrani i branio njegov defanzivni ucinak...Koliko sam samo pogrijesio.Clutch je napisao/la:Joj Okafora jest izgubljen u odbrani, uopste ne gleda gdje je lopta

Mnogi zaboravljaju, 24 mu je tek godina

Jedino što zamjeram Hinkieu je što nije uzeo Porzingisa umjesto Okafora iako i tu ima neka pozadinska priča i razlog.NEZALAGANJE je napisao/la:Diskutovao sam s tobom prosle godine o njegovoj odbrani i branio njegov defanzivni ucinak...Koliko sam samo pogrijesio.Clutch je napisao/la:Joj Okafora jest izgubljen u odbrani, uopste ne gleda gdje je loptaGledajuci ga ove sezone(pregledao sam oko 90% vasih utakmica),on nije napredovao niti jedan milimetar.Ok,imao je tu povredu,ali nije stvar fizicke limitacije,koliko je stvar da decko ocigledno nema prevelik kosarkaski IQ.Svjesnost na parketu u smislu koga cuva,koga treba udvajati,te kada pomoci sa slabe strane apsolutno ne postoji.Skok u kriticnoj situaciji takodje ne postoji,a odbranu pika da i ne pominjem.Govor tijela mu je uzasan,izgleda nespremno,a "zivne" kad treba ici u napad i dobiti loptu na post.To mu je i jedina dobra stvar koju koliko-toliko dobro radi,iako i ona nestane cim je imalo bolji defanzivac na njemu ili ga udvoje.Sut mu nije napredovao.Sve u svemu,mislim da od njega nema kosarkasa za tim sa nekim sampionskim aspiracijama i mislim da ga PHI treba trejdovati pod hitno,posto sumnjam da ima mjesta za njega u stilu igre koji ce se,ocigledno,gajiti.Jednostavno je njegov post up,bez ikakve odbrane,nepotreban.
Iako je mogao i gore pa uzeti Hezonju.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Winters Ma totalno me decko razocarao.Jbt mlad si,tekma se lomi,saigraci ti promase sut,a ti lagano trcis nazad iako znas da je James u igri i da ce jedva docekati da napadne obruc bez C iza ledja odbrambenog igraca.I jos milion nekih sitnih stvari koje sam primjetio,a od kojih mi se povraca kad vidim kod nekog igraca.S druge strane vidis Embiida koji,bez obzira na talenat koji ima,grize,udara,psuje kad se gubi.Ili Covingtona isto.A ovog,njega boli k.urac i tacno mu na faci to vidis.Njemu je krivo sto mu je Stauskas protrcao gdje ne treba kad je on bio na post upu,nije biutno sto protivnik seta po reketu kad si ti u njemu.
Polako ali sigurno dolazimo na ono sto sam govorio za njega kad ja izlazio sa Duka i dobar dio prosle sezone a nema ko me nije iznapadao i branio ovog fat ass-aNEZALAGANJE je napisao/la:Diskutovao sam s tobom prosle godine o njegovoj odbrani i branio njegov defanzivni ucinak...Koliko sam samo pogrijesio.Clutch je napisao/la:Joj Okafora jest izgubljen u odbrani, uopste ne gleda gdje je loptaGledajuci ga ove sezone(pregledao sam oko 90% vasih utakmica),on nije napredovao niti jedan milimetar.Ok,imao je tu povredu,ali nije stvar fizicke limitacije,koliko je stvar da decko ocigledno nema prevelik kosarkaski IQ.Svjesnost na parketu u smislu koga cuva,koga treba udvajati,te kada pomoci sa slabe strane apsolutno ne postoji.Skok u kriticnoj situaciji takodje ne postoji,a odbranu pika da i ne pominjem.Govor tijela mu je uzasan,izgleda nespremno,a "zivne" kad treba ici u napad i dobiti loptu na post.To mu je i jedina dobra stvar koju koliko-toliko dobro radi,iako i ona nestane cim je imalo bolji defanzivac na njemu ili ga udvoje.Sut mu nije napredovao.Sve u svemu,mislim da od njega nema kosarkasa za tim sa nekim sampionskim aspiracijama i mislim da ga PHI treba trejdovati pod hitno,posto sumnjam da ima mjesta za njega u stilu igre koji ce se,ocigledno,gajiti.Jednostavno je njegov post up,bez ikakve odbrane,nepotreban.
Drago mi je da Okafor otvara oci ljudima
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni nije problem priznati kad pogrijesim,za razliku od mnogih na ovom forumu.ozy je napisao/la:Polako ali sigurno dolazimo na ono sto sam govorio za njega kad ja izlazio sa Duka i dobar dio prosle sezone a nema ko me nije iznapadao i branio ovog fat ass-aNEZALAGANJE je napisao/la:Diskutovao sam s tobom prosle godine o njegovoj odbrani i branio njegov defanzivni ucinak...Koliko sam samo pogrijesio.Clutch je napisao/la:Joj Okafora jest izgubljen u odbrani, uopste ne gleda gdje je loptaGledajuci ga ove sezone(pregledao sam oko 90% vasih utakmica),on nije napredovao niti jedan milimetar.Ok,imao je tu povredu,ali nije stvar fizicke limitacije,koliko je stvar da decko ocigledno nema prevelik kosarkaski IQ.Svjesnost na parketu u smislu koga cuva,koga treba udvajati,te kada pomoci sa slabe strane apsolutno ne postoji.Skok u kriticnoj situaciji takodje ne postoji,a odbranu pika da i ne pominjem.Govor tijela mu je uzasan,izgleda nespremno,a "zivne" kad treba ici u napad i dobiti loptu na post.To mu je i jedina dobra stvar koju koliko-toliko dobro radi,iako i ona nestane cim je imalo bolji defanzivac na njemu ili ga udvoje.Sut mu nije napredovao.Sve u svemu,mislim da od njega nema kosarkasa za tim sa nekim sampionskim aspiracijama i mislim da ga PHI treba trejdovati pod hitno,posto sumnjam da ima mjesta za njega u stilu igre koji ce se,ocigledno,gajiti.Jednostavno je njegov post up,bez ikakve odbrane,nepotreban.
Drago mi je da Okafor otvara oci ljudima

Bez brige to cijenim 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.