BTW. izgleda da Arsenal i Wenger nisu htjeli prodat Eduarda
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

I otici iz Arsenala u BarcelonuArsenalisation je napisao/la:jedan jedni neponovljivi...fabregas se treba ugledat na njega....
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news
nek ode casno..kao sto je to i titi uradio nije da u spaniji drka na barcu a u eng..kako voli arsenal...titi je pri odlasku plakao...barca ga je ganjala od prve sezone u arsenalu i real u nekoliko navrate imao prihvacenu ponudu za titija al on niehto iz ljubavi prema klubu dok cesc kad bi samo prihvatili on bi vec kupio kucu u kataloniji a nebi nipotpisao ugovor...titijaje wenger pustio jer je znao da jedan igrac kao sto je henry zasluzuje da ima sve trofeje i znao je dace sa barcom osvojiti ono sto mu nedostaje a to je LP sto nijemoga u arsenalu...dok fabregas khmmm????The Game je napisao/la:I otici iz Arsenala u BarcelonuArsenalisation je napisao/la:jedan jedni neponovljivi...fabregas se treba ugledat na njega....
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news![]()
Niko još od nas dvojice.GunnerS je napisao/la:Bosco, koje bio upravu, ti il ja ?!
Ti si rekao do kraja one sedmice da će Shwarcer bit kod nas... A Wenger reče da nema govora o tomeBosco je napisao/la:Niko još od nas dvojice.GunnerS je napisao/la:Bosco, koje bio upravu, ti il ja ?!
Wenger za svakog igrača govori da nema govora.GunnerS je napisao/la:Ti si rekao do kraja one sedmice da će Shwarcer bit kod nas... A Wenger reče da nema govora o tomeBosco je napisao/la:Niko još od nas dvojice.GunnerS je napisao/la:Bosco, koje bio upravu, ti il ja ?!
Do 31.06.2015.god.QUARESMA 18<<< je napisao/la:koliko jos traje ugovor fabregasa za arsenal
hahha,,,,ko u johannesburgu reko wenga donesite 40 milki funti...da pricamo ko ljudi oni donijeli stavili na sto poveli fabegasa a on fabregasa za rukav gurnu pare i rece ma de ba ljudi to je bila suplja...Hairlija je napisao/la:Ma Wenger ih malo lozi,ljudi kad dodju u London samo ce ih elegantno vratiti
A zamisli da potrosi 50-60 miliona i kupi te igrace i nista ne osvoji. Stvar je jednostavna. Ako potrosi pare onda moraju doci i trofeji a Wenger to ne smije uraditi. On vjeruje u mladi timBosco je napisao/la:Ma Wenger je ters čovjek, od njega se čovjek može svašta nadat. Drag mi je, jer on je tvorac modernog Arsenala i sjajne igre koja nas je sve osvojila i donio nam je mnogo uspjeha ali i pomalo nervira me jer samo malo treba nam da budemo isti nivo kao Yoonited i CSKA London, svake godine znamo gdje su nam rupe i svake godine Wenger ih ne popuni jer on vjeruje u mladi tim. Uredo je to, ali daj dovedi igrače, mi ne tražimo Messije i Ronaldinhe, tražimo samo ono što nam je prijeko potrebno. Ove godine to su štoper, zadnji vezni, GOLMAN obavezno i možda jedan napadač. Ali on će opet zasrat i neće nas pojačat, a ja garantajum da dovede 3 od ovih gore (ne mora eto napadač) da bi mi dominirali engleskom ligom. Ali ovako se bliži još jedna razočaravajuća sezona jer Wenger vjeruje u svoj mladi tim koji i više nije toliko mlad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.