Prošle god. je @Vedo fino doguraoarelinho je napisao/la:Ma glupost za koga vode kampanju.
Bolje da su nekog drugog sa tog podforuma podržali. Neki pravi kvalitet, a ne ovo.

MI SMO HODŽINI-HODŽA JE NAŠ!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prošle god. je @Vedo fino doguraoarelinho je napisao/la:Ma glupost za koga vode kampanju.
Bolje da su nekog drugog sa tog podforuma podržali. Neki pravi kvalitet, a ne ovo.

druže sačekaj da se ovo proširi na temu želje i sarajeva, kakva crna kladionica baLillard je napisao/la:Nemojte ljudi da takav kompleksaš uzme nagradu ko Boga vas molim.
I to još pored živog zgmikya, barem što se kladare tiče

Treba i slobodarski i slobodoumni narod NBA, Primere i Diskusija naći zajedničkog kandidata. Predlažem sebe. Dres ću dati nekom djetetu.Lillard je napisao/la:Nemojte ljudi da takav kompleksaš uzme nagradu ko Boga vas molim.
I to još pored živog zgmikya, barem što se kladare tiče

Ma zna se zbog čega Effenberga biraju, ali eto.Virtu4l je napisao/la:da su zgmikija izabrali shvatio bih
 to svi koji ga nisu sa kladare izabrali znaju zbog čega njega biraju
 to svi koji ga nisu sa kladare izabrali znaju zbog čega njega biraju  Iako mislim da na kraju neće pobjediti.
 Iako mislim da na kraju neće pobjediti. 
Zato sto ova nagrada iz godine u godinu ide u ruke trolerima, dok mi, koji se svim silama borimo da na kultnoj temi odrzimo konstruktivnu raspravu koja uglavnom obiluje argumentima i cinjenicama te se medjusobno uvazavamo i postujemo, nemamo ni pravo ucesca u ovoj disciplini.FrancescoTotti je napisao/la:Ko je effenberg?? Prepucavanja zasto mi nemamo konja za trku????
Neshvatljivo zaista ali etoThetraphak1921 je napisao/la:Zato sto ova nagrada iz godine u godinu ide u ruke trolerima, dok mi, koji se svim silama borimo da na kultnoj temi odrzimo konstruktivnu raspravu koja uglavnom obiluje argumentima i cinjenicama te se medjusobno uvazavamo i postujemo, nemamo ni pravo ucesca u ovoj disciplini.FrancescoTotti je napisao/la:Ko je effenberg?? Prepucavanja zasto mi nemamo konja za trku????

Feldmarshall je zaslužio šesticu. Neko ko je u stanju argumentovano diskutovati, uvažavati tuđe mišljenje, iznositi vlastito bez vrijeđanja ostalih forumaša, sigurno zaslužuje dobiti najbolju ocjenu. Obitava na podforumu "međunarodni fudbal" i tamo je pokazao koliko zna. Često nam se mišljenja nisu podudarala (posebno kad su neki Pepovi potezi u pitanju), ali to ne mijenja činjenicu da je riječ o veoma kvalitetnom forumašu. Užitak je čitati njegove postove, jer obraća pažnju na detalje koji promaknu (skoro) svima. Nadam se da će ostati na ovom forumu i da ćemo i u budućnosti čitati njegove postove.Monolog je napisao/la:Feldmarshall - 6b
Donnie Darko - 4b
Clutch - 3b
Miki_92 - 2b
Artetitis - 1b

. Moram priznati da, dok sam samo citao forum, ali ne i pisao, da me on uzasno nervirao s nekim svojim pisanjem, ali se to promijenilo nakon par diskusija s njima. Jedan od drazih forumasa za bockanje, jer znam da se nece naljutiti, sta god da mu napisem. Mana mu je sto navija za manji beogradski klub, ali sta da se radi.
. Moram priznati da, dok sam samo citao forum, ali ne i pisao, da me on uzasno nervirao s nekim svojim pisanjem, ali se to promijenilo nakon par diskusija s njima. Jedan od drazih forumasa za bockanje, jer znam da se nece naljutiti, sta god da mu napisem. Mana mu je sto navija za manji beogradski klub, ali sta da se radi.  .
. 
  ): messilla, high, rasavoje, neoficijelni, signore, mortem, bitisrcemvezan, pegi, nerminovic, asteriks, kawhi, aki, tribalian, dex, aa23 (zadnja dvojica zbog licnih poznanstava, a ne zbog forumanja:D)
): messilla, high, rasavoje, neoficijelni, signore, mortem, bitisrcemvezan, pegi, nerminovic, asteriks, kawhi, aki, tribalian, dex, aa23 (zadnja dvojica zbog licnih poznanstava, a ne zbog forumanja:D)Effenberg je napisao/la: Bravo!

Amin za svaku rijec. Al objasni ti to Bosnji koji vice samo ko traka tetovaza, tetovaza.
Ja vazda govorio istetoviraj i Ratka i Radovana ako hos, samo igraj imaj kvalitet a ne tam hemeroide po klubovima nabijat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 72 gosta.