Stadioni
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Valencianista
- Kontakt:
Re: Stadioni
Tesko Roy Keane, kako je fudbal prerastao u biznis, sve se radi na tome da se vise zaradjuje, a novi stadion znaci vise navijaca stane, veci turizam, euforija u nekoliko pogleda, novi pocetak dize moral klubu, rejting, i slicno, prema tome vise navijaca vise love, mislim cast izuzetcima.
Soy hincha del Valencia==> AMUNT VALENCIA<
-
- Kontakt:
Ah tuzno je sta rade klubovi danas kako naprimjer jedan liverpool moze izgraditi novi stadion pored anfielda to mi ne ide u glavuKeane_Roy je napisao/la:I mali i veliki prave nove stadione. Postavlja se pitanje hoce li kroz sljedecih par decenija ijedan poznatiji klub igrati na svom starom stadionu ili na novom svemirskom brodu. Mislim da ce se moci prebrojati na prste jedne ruke
- Valencianista
- Kontakt:
Pa evo vam cist primjer Valencia, mislim pored stare Mestalle gradit novu, razbacivanje, osim ako nisu kakvi sigurnosni razlozi, kao i Liverpool, Arsenal i ostali.
Soy hincha del Valencia==> AMUNT VALENCIA<
Eden, Slavia Prag

Beira-Mar

Donbass Arena, Donetsk

Kralj Fahd, Saudijska Arabija

Beira-Mar

Donbass Arena, Donetsk

Kralj Fahd, Saudijska Arabija

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Čuj kako ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Ah tuzno je sta rade klubovi danas kako naprimjer jedan liverpool moze izgraditi novi stadion pored anfielda to mi ne ide u glavuKeane_Roy je napisao/la:I mali i veliki prave nove stadione. Postavlja se pitanje hoce li kroz sljedecih par decenija ijedan poznatiji klub igrati na svom starom stadionu ili na novom svemirskom brodu. Mislim da ce se moci prebrojati na prste jedne ruke

Kako je Arsenal zamijenio Highbury,Emiratesom pa sada imaju ogromne prihode od toga.
Bitan je novca.Anfield prima oko 45.000 ljudi što je premalo,dok Nou Camp 98.000,Bernabeu 81.000,Old Traford 76.000,San Siro 85.000 itd...
Mada i ovaj novi stadion Liverpoola je "mal"
http://www.worldstadiums.com/stadium_me ... nley.shtml
Kako sam pročitao primaće 60.000 s mogućnošću nadogradnje na 71.000 ili 75.000 sjedećih mjesta nisam siguran.
FK Pjetlovi
kad smo kod malih, stadion Palencie preljep.

10 000 kapacitet

u Engleskoj mi je daleko najljepsi od Sunderlanda

10 000 kapacitet

u Engleskoj mi je daleko najljepsi od Sunderlanda

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
[youtube][/youtube]

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Da i ja sam gledao impresivni su stadioni jedva čekam SP 2014.Hairlija je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

FK Pjetlovi
Eden je stvarno lep stadion,bio sam blizu njega dok je jos bio u fazi izgradnje tako da nisam video konacno zdanje,ali sam zato posetio Generali Arenu simpatican stadion.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

steta sto za 2 god napustamo ovog ljepotana

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
-
- Kontakt:
Mene vise zanimaju ovi stadion kluba koji nisu u prvim ligama 

Landsowne Road u Dublinu,gde ce se igrati finale LE ove godine.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ovi novi stadioni skoro sve isti, sve je to bez duse - recimo jedan novi stadion espanyola maltene kopija stadiona hoffenheima, emirates = stadio da luz etc.. preferiram stare stadione s dusom, a ovi novi su manje vise "monstrumi" u svakom slucaju.
ovo bi trebao biti novi stadion CSKA Moskva, cudan ovaj toranj neki, a i pitam se zasto je plavo-zelene boje, ne kontam

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
- Kontakt:
Potpissteve-o je napisao/la:ovi novi stadioni skoro sve isti, sve je to bez duse - recimo jedan novi stadion espanyola maltene kopija stadiona hoffenheima, emirates = stadio da luz etc.. preferiram stare stadione s dusom, a ovi novi su manje vise "monstrumi" u svakom slucaju.
Samo je jedan San Siro.
retardiran stadion nezz koji im je qratz da ovo uopste razmatraju kao opcijunevjernik je napisao/la:ovo bi trebao biti novi stadion CSKA Moskva, cudan ovaj toranj neki, a i pitam se zasto je plavo-zelene boje, ne kontam

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ovo je rec stadion 10+harry_90 je napisao/la:

- Barca u srcu
- Kontakt:

Za mene je ovo najljepši stadion na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.