KenChoo je napisao/la:Sjajna tekma danas, odavno nisam bio ovako sretan.
Prije svega Čala, sloboda koju je dao Dulji, koji logično može puno više kako nije ograničen ćizom po strani, a ima kreativnost da riješi situacije 1-na-1 je fe-no-me-nalna, ko kad je farca svog kepeca prešaltala u sredinu samo što su njega gurali iniesta i xavi a naš sa Hrustemom igra
Baliću ne mogu zamjeriti , čovjek je bek i bezze ga handre na poziciji stopera, košto su neki branili Krstu ja ću njega...
Ivetić solidan takođe , igrao je to i prije u slobodi....
Almir, hajmo reći da sam iznenađen da nije podbacio.....
na Crnkića se obratila pažnja, ali taj momak se uvijek zalaže do max, Sarić je bio koristan za tim što je lijepo vidjeti, da li će nastaviti tako??
Hebibovića možda ubuduće s klupe uvoditi, nije mi nešto, zna proći, zna dodati oštro, ali frajer ne postoji po pola sata u tekmi....
Ahmetović standardno dobar, sačuvali smo nulu, što je takođe lijepo vidjeti....
uprkos ovome skeptičan sam prema tekmi s Radnikom, nekako ne pamtim da smo na pauzu otišli pobjedom i dobrom atmosferom.....to nam nije neka odlika baš....obično bude suprotno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače