PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
sad ce ti poslati pp i zaprijetiti kako ce te naci i isprebijati.. nindja je toMocMahale444 je napisao/la:Ovo ti tepanje![]()
![]()
nestasan i sasav
I poslije Frante Franto, yebem te temo ko sve piše po tebi 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolution87
- Kontakt:
vratite ga u tor sa ostalim kozama!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MocMahale444
Nije problem neka kaze gdje se nalazi jer ga je mater krila od mene toliko dugo, da upoznam bitangu od sina. Mozda jos koji put da kresnem MilicuTobeYarabi je napisao/la:sad ce ti poslati pp i zaprijetiti kako ce te naci i isprebijati.. nindja je toMocMahale444 je napisao/la:Ovo ti tepanje![]()
![]()
nestasan i sasav
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Otkrio sam diskusije.vi ste totalno dosadni.kakvih tamo ima cvaka
- MocMahale444
Koaj ba prpa mali.MocMahale444 je napisao/la:Nije picko mala nego prpa supku zekonja
Ee svasta.levl pl prepucavnja forum
Otiso bi ti uz marendu ko bic...
- MocMahale444
sariel
ime oca: Muhamed
ime matere :Milica
Rodjen : greskom
Ode mekinjas
vidim nesto se kofrci ovdje morao sam se vratiti da mu zabiberim. Cekam jos 2cu forumasa na volej u raslje.
ime oca: Muhamed
ime matere :Milica
Rodjen : greskom
Ode mekinjas
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Spavaš li mirno brkata somino?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Baci tuzlaku marku nahranio si ga za citav tjedan, nauci ga da pere sajbe prehranio si mu citavu familiju
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
To nije stvar za sprdanje. Sariel zivi u peteroclanoj porodici i jedini on pere sajbe. Mislis da mu je lahko?Rigoletto je napisao/la:Baci tuzlaku marku nahranio si ga za citav tjedan, nauci ga da pere sajbe prehranio si mu citavu familiju
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- brkatasomina
- Kontakt:
Kad znaš da te mrzi pola države, a uz to znaš da ti ga mogu samo poflautat, san mi nikad ljepši nije biowobly92 je napisao/la:Spavaš li mirno brkata somino?
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Za tjedan će te covke pohvalit al Boga mi ovo za sajbu ćeš biti prijavljen... Jel to hrvatski jezik... Jel se tako čuva konstitutivnost.... Ponjamke ti se u tjedan, cobaneRigoletto je napisao/la:Baci tuzlaku marku nahranio si ga za citav tjedan, nauci ga da pere sajbe prehranio si mu citavu familiju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Priznaj da si konstitutivnost prepisao od nekud. Ti inace vladas samo rijecima koje se mogu procitati na deklaracijama ditinih proizvoda za ciscenjestaragarda je napisao/la:Za tjedan će te covke pohvalit al Boga mi ovo za sajbu ćeš biti prijavljen... Jel to hrvatski jezik... Jel se tako čuva konstitutivnost.... Ponjamke ti se u tjedan, cobaneRigoletto je napisao/la:Baci tuzlaku marku nahranio si ga za citav tjedan, nauci ga da pere sajbe prehranio si mu citavu familiju... Obuci te bijele carapice, papuče i pravac kamenolom
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- brkatasomina
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Priznaj da si konstitutivnost prepisao od nekud. Ti inace vladas samo rijecima koje se mogu procitati na deklaracijama ditinih proizvoda za ciscenje[/quote]
To ti je kada u školu ideš da čistiš prozore i klupe, a ne da naučiš nešto. Nemojte zamjerati tuzlacima **** je hava u njiha
To ti je kada u školu ideš da čistiš prozore i klupe, a ne da naučiš nešto. Nemojte zamjerati tuzlacima **** je hava u njiha
http://www.rtvslon.ba/azmir-husic-stavi ... za-milion/

Azmir Husić stavio tačku na špekulacije: Amer Ordagić ne ide iz Slobode ni za milion!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Glupane, nema vise Husica...da je ostao sigurno Ordagić ne bi za neku smiješnu cifru otišao.. .. To isto kad bi ja redao ovdje izjave dinokija i kuste o dominaciji, grupnim fazama,trening kampovima,regionalnim ligama i samo dragi Bog zna sta sve ova dvojica još nisu nalupali ... I onda na krajuLakoste je napisao/la:http://www.rtvslon.ba/azmir-husic-stavi ... za-milion/
Azmir Husić stavio tačku na špekulacije: Amer Ordagić ne ide iz Slobode ni za milion!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- brkatasomina
- Kontakt:
Nema Husića ima Husića nema Faraona ima faraona nema Slobode ima Slobode ima Fukara nema Fukara...
FK Embela Riva
FK Embela Riva
staragarda je napisao/la:Glupane, nema vise Husica...da je ostao sigurno Ordagić ne bi za neku smiješnu cifru otišao.. .. To isto kad bi ja redao ovdje izjave dinokija i kuste o dominaciji, grupnim fazama,trening kampovima,regionalnim ligama i samo dragi Bog zna sta sve ova dvojica još nisu nalupali ... I onda na krajuLakoste je napisao/la:http://www.rtvslon.ba/azmir-husic-stavi ... za-milion/
Azmir Husić stavio tačku na špekulacije: Amer Ordagić ne ide iz Slobode ni za milion!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.