FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zovite i vi raju..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svi, svi, svi!MortemHz je napisao/la:Zovite i vi raju..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ludare jučer na autoputu .... 
ma jok na osnovu čega? 3 milje top , veće cifre na proljeće, da se vide novi igrači pa ako pođu dobro igrat možda se i održi ta cifra....MortemHz je napisao/la:Ako bude srece bit ce 5K.bodi123 je napisao/la:**** ce bit Radnik na Kosevu, bunkerica klasicna, valjalo bi da ga uvalimo u prvih 20 minuta da ne bude opet povuci potegni u drugom.
Mada ne sumnjam da ce najbolji igrac lige opet nesto solo izmajmunisat i napravit neki gol.
ps. koliko nas ocekujete na Kosevu?
mozda bi mogli nakon dugo vremena skupit jedno 5-6 milki.
ali previše je tu još "kad i ako...onda" ....... samo bez puhanja i euforije...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako pobijedimo Radnika, bićemo u nizu od pet utakmica bez poraza što će se odraziti na posjetu u februaru protiv Viteza, tu bi trebali očekivati jednu dobru posjetu, raja se zaželi utakmica + pojačanja, promjene, a i ove pobjede što smo zaredali. Sve bi se dobro poklopilo, samo da ne useremo ovo sad u subotu. Nadam se pobjedi iskreno, makar bila i 1:0. 
4.10.2009
Kad nismo usrali protiv Metalegea, necemo ni protiv Radnika. Igraj bordo-bijeli! 
SARAJEVO
Duljević
Sarićev prodor i gol
Zbog onakvih poteza publika dolazi na stadione.
Sarićev prodor i gol
Zbog onakvih poteza publika dolazi na stadione.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Clanak o Saricu u isto vrijeme na ss i klix, slucajnost 
kopirano saSarajlijica1946 je napisao/la:Clanak o Saricu u isto vrijeme na ss i klix, slucajnost
http://www.fksarajevo.ba/bs/
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
U nama gori zelja sva
Svi, svi, sviii
Svi, svi, sviii
Paznja!!!Paznja!!!
Danas u 10:48 vidjen SKAUT
U socijalnom, blijed ko krpa ja ovjeravao knjizicu amidzi i duks sa grbom imao kad sam ga pogledao okrenuo pogled i ubrzao tempo hoda.

U socijalnom, blijed ko krpa ja ovjeravao knjizicu amidzi i duks sa grbom imao kad sam ga pogledao okrenuo pogled i ubrzao tempo hoda.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jucer poslije tekme on i ihtijarevic ispred bajre. Krmad nakupovala pune kese ko da su na pijacu dosliBordomen je napisao/la:Paznja!!!Paznja!!!
U socijalnom, blijed ko krpa ja ovjeravao knjizicu staroj i duks sa grbom imao kad sam ga pogledao okrenuo pogled i ubrzao tempo hoda.
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
19FKS46 je napisao/la:Jucer poslije tekme on i ihtijarevic ispred bajre. Krmad nakupovala pune kese ko da su na pijacu dosliBordomen je napisao/la:Paznja!!!Paznja!!!
U socijalnom, blijed ko krpa ja ovjeravao knjizicu staroj i duks sa grbom imao kad sam ga pogledao okrenuo pogled i ubrzao tempo hoda.
![]()
Skaut je najmisterioznija i najbeskorisnija persona u historiji fks
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I daans me drzi 
Prozivali su ga sa Istoka nakon završetka utakmice sa MDK.19FKS46 je napisao/la:Jucer poslije tekme on i ihtijarevic ispred bajre. Krmad nakupovala pune kese ko da su na pijacu dosliBordomen je napisao/la:Paznja!!!Paznja!!!
![]()
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10K u februaru.Hedg je napisao/la:Ako pobijedimo Radnika, bićemo u nizu od pet utakmica bez poraza što će se odraziti na posjetu u februaru protiv Viteza, tu bi trebali očekivati jednu dobru posjetu, raja se zaželi utakmica + pojačanja, promjene, a i ove pobjede što smo zaredali. Sve bi se dobro poklopilo, samo da ne useremo ovo sad u subotu. Nadam se pobjedi iskreno, makar bila i 1:0.
- Osttribine
- Kontakt:
Eh nismo to jednom radili, jedne prilike se cak iz tunela vratio i poceo se satro prepirati sa namapitic je napisao/la:Prozivali su ga sa Istoka nakon završetka utakmice sa MDK.19FKS46 je napisao/la:Jucer poslije tekme on i ihtijarevic ispred bajre. Krmad nakupovala pune kese ko da su na pijacu dosliBordomen je napisao/la:Paznja!!!Paznja!!!
![]()
Da potraje aBdMortemHz je napisao/la:I daans me drzi
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.