PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

pitic
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la pitic » 28 nov 2016, 17:12

@Neandertalac

Ah moguće, starohan Bekrić se je probudio iz fudbalskog sivila. Više ga ne savjetujete da okači kopačke od klin :urnebes: Lendrić od kada je vratio staru boju na glavi opet daje golove. Stanić tu samo da posmatra i da prima platu, a onaj što se talio sa Džidićem sada bolji stoper od svih ostalih :? Uvijek cirkus sa vama. Al, eto vidimo za to plavo proljeće nije ga dugo bilo zaboravili ste i kako izgleda :zviz:
SRETAN BROJ - 1725

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 nov 2016, 17:13

Besic je napisao/la:
shzna je napisao/la:Sariele druže, sjaši malo s foruma, Boga mi ti je ugroženo zdravlje itekako.
U kakvu seriju kompjutera rangiraš ovog sarijel :urnebes:
Sariele Microsoftu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 17:16

pitic je napisao/la:@Neandertalac

Ah moguće, starohan Bekrić se je probudio iz fudbalskog sivila. Više ga ne savjetujete da okači kopačke od klin :urnebes: Lendrić od kada je vratio staru boju na glavi opet daje golove. Stanić tu samo da posmatra i da prima platu, a onaj što se talio sa Džidićem sada bolji stoper od svih ostalih :? Uvijek cirkus sa vama. Al, eto vidimo za to plavo proljeće nije ga dugo bilo zaboravili ste i kako izgleda :zviz:
Nisi u pravu, zadnje plavo proljeće prije dvije sezone kada ste nam uz pomoć sudija, saveza, raznih igrica mimo zelenog terena uzeli trofej. Zar ne?
Dalje, bilo je i prošle godine ali posustali u finišu i od tada nas trese jedna rezultatska kriza a opet "samo" šest bodova od prvog mjesta.
I rekao sam "možda", nisam bio baš izričit. Doduše, ako se neke interne finese poklope, onda je sa najavom.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 nov 2016, 17:45

Neandertalac je napisao/la:

Nisi u pravu, zadnje plavo proljeće prije dvije sezone kada ste nam uz pomoć sudija, saveza, raznih igrica mimo zelenog terena uzeli trofej. Zar ne?
Dalje, bilo je i prošle godine ali posustali u finišu i od tada nas trese jedna rezultatska kriza a opet "samo" šest bodova od prvog mjesta.
I rekao sam "možda", nisam bio baš izričit. Doduše, ako se neke interne finese poklope, onda je sa najavom.
jesu li samo vase titule osvojene na posten nacin ne rise majke ti dok ste imali pare samo ste vii mogli dobiti trebinjce u gostima

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 nov 2016, 17:48

Kako nije odavno bilo plavo proljece? Pa bilo je prosle sezone, niko nam nista mogao nije. Drugi je par patika sto smo jesen usrali previse.
O pretprosloj sezoni i uriniranju omladine, suvisno je i govoriti.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 nov 2016, 17:58

Neandertalac je napisao/la:

Ja bih dodao i uz pomoc masona, iluminata i jos par tajnih drustava :D
Kako smo vam mogli "uzeti" titulu kada ste gotovo citavo vrijeme bili iza nas na tabeli te sezone, sem toga i bolji medjusobni omjer te sezone sa vama, ali i sa ostalim konkurentima za titulu, malo realnosti ;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 18:04

Malo realnosti ja sam ipak ozbiljan čikica.
Ali i nebitno na kraju krajeva iako svi znamo šta i kako je bilo. Samo ćemo se vrtiti u krug.
Činjenica je da ste osvojili trofej kao što je činjenica da smo mi najtrofejniji.
Plavo proljeće, vidjećemo.
Počkajte malo ;)

UPRAVA NAPOLJE!

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 28 nov 2016, 18:05

Pozivam pitare da kupe 10 godisnju ulaznicu za ISTOK i zajedno sa Rahimom i Pjanketom gledaju dzaba derbi 10 godina...tj 4-6x godisnje..(kad nas izvuku i u kupu) A mozete naletiti da gledate masinu kad bude derala Zrinju za prvaka ove godine :cool:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 nov 2016, 18:16

Neandertalac je napisao/la:Malo realnosti ja sam ipak ozbiljan čikica.
Ali i nebitno na kraju krajeva iako svi znamo šta i kako je bilo. Samo ćemo se vrtiti u krug.
Činjenica je da ste osvojili trofej kao što je činjenica da smo mi najtrofejniji.
Počkajte malo ;)

Upravo tako, a to sta je i kako je bilo mozemo do sutra, ni vase maslo nije za Ramazana kako se kaze, ali isto tako niti jednog tima jer nema nevinih u fudbalskom svijetu :D

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 18:18

Osttribine je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Malo realnosti ja sam ipak ozbiljan čikica.
Počkajte malo ;)

Upravo tako, a to sta je i kako je bilo mozemo do sutra, ni vase maslo nije za Ramazana kako se kaze, ali isto tako niti jednog tima jer nema nevinih u fudbalskom svijetu :D
Naravno. Naša je greška što se nismo zaštitili na vrijeme a vi iskoristili trenutni ogromni novac. Pod imperativom, mudro hbga. Malo ste se zahebali kasnije ali takav smo mi narod, mi svoje popljujemo i razvalimo za tili čas.
Tu smo šampioni.

UPRAVA NAPOLJE!

High

Post Postao/la High » 28 nov 2016, 18:33

johnnyyK je napisao/la:
High je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:A jest dosadan ovaj Spanijel u p. materinu, daj nam high-a da se igramo... :kafa:
Igra je kad dođu gosti u bh. Mostar i utrpaju vam četiri gola. Rasplini se u bespuće, kmetino Budakova.
Smiri se dječače, obolit ćeš gluposti radi.Vidim i po diskusijama frustracije ispoljavaš, sve u sportskom duhu...Fino ste mi jučer novac donijeli, kao i Olimpik zadnjih nekoliko kola na golovima.Sarajevska sirotinja mi račune plaća, hvala lijepo !
Samo se sirotinja kocka, sirotinjo. I umna i materijalna sirotinja, dakako. Nisam ni sumnjao da si od tog posla.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 nov 2016, 19:37

Osttribine je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Lakoste je napisao/la: slika
slika
To titula iz vremena dok je punac raznosio pare po BiH livadama....Dino dobro znamo kako ste osvojili titulu :mrgreen:.....imal gdje punca....
Ono sto je sigurno je da vi za 97 godina niste imali i nemate titule, tjesite se teorijama zavjere da su sve ostale titule svih klubova iz BiH koji su ih osvajali u YU/BiH namjestene ili sta sve vec ne ;)
Jedna vam je titula od CK SKJ u bivsoj drzavi, jednu vam kinez kupio...za ostale trofeje ne znam, vjerovatno po nacionalnom kljucu.....i kakvo je ono sklananje zivog zida u Travniku......smijurija :urnebes:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 20:18

Gdje onaj odbaceni sin sari? Milicin i Muhamedov sin (sari kako ruzno ime u pm, Milice nikad ti ovo necu halalit) koji je zacet te noci kad sam se naloko prepecenice rakije sljive.

Idi tamo malo na izbor forumasa ili kante pa zakuhaj malo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 nov 2016, 21:00

MocMahale444 je napisao/la:Gdje onaj odbaceni sin sari? Milicin i Muhamedov sin (sari kako ruzno ime u pm, Milice nikad ti ovo necu halalit) koji je zacet te noci kad sam se naloko prepecenice rakije sljive.

Sta je sa glave jarugo :shifty:.... Loše opijate ti je neko uvalio izgleda :wtf:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 nov 2016, 21:11

Đesi Kebo, taksisto

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 21:11

staragarda je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Gdje onaj odbaceni sin sari? Milicin i Muhamedov sin (sari kako ruzno ime u pm, Milice nikad ti ovo necu halalit) koji je zacet te noci kad sam se naloko prepecenice rakije sljive.

Sta je sa glave jarugo :shifty:.... Loše opijate ti je neko uvalio izgleda :wtf:
Sta jel mislis da je tvoj sin?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 nov 2016, 21:17

Smanji to smrkanje utice ti na supljinu u lobanji yebem li ti tetku u slezenu :(
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 21:19

solinas je napisao/la:

Smanji to smrkanje utice ti na supljinu u lobanji yebem li ti tetku u slezenu :(
Gindis, igrac iz palerma jajalo :shhh: no smrkanje to sigurno ti beclija glupi radis. Reko sam ja ti si sariel pa ti sad krivo pickooo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 nov 2016, 21:21

I tako se nastavi po starom Zeljo kupi u Vitezu, Sarajevo u Travnik kad budem imao info o kupljenim utakmicama pl javim vam opet..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 nov 2016, 21:21

solinas je napisao/la:.
Pa gdje si ti reprezentu najjače jalije na planeti? :ljepota:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []