Ah moguće, starohan Bekrić se je probudio iz fudbalskog sivila. Više ga ne savjetujete da okači kopačke od klin
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
@Neandertalac
Ah moguće, starohan Bekrić se je probudio iz fudbalskog sivila. Više ga ne savjetujete da okači kopačke od klin
Lendrić od kada je vratio staru boju na glavi opet daje golove. Stanić tu samo da posmatra i da prima platu, a onaj što se talio sa Džidićem sada bolji stoper od svih ostalih
Uvijek cirkus sa vama. Al, eto vidimo za to plavo proljeće nije ga dugo bilo zaboravili ste i kako izgleda 
SRETAN BROJ - 1725
Sariele Microsoftu.Besic je napisao/la:U kakvu seriju kompjutera rangiraš ovog sarijelshzna je napisao/la:Sariele druže, sjaši malo s foruma, Boga mi ti je ugroženo zdravlje itekako.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisi u pravu, zadnje plavo proljeće prije dvije sezone kada ste nam uz pomoć sudija, saveza, raznih igrica mimo zelenog terena uzeli trofej. Zar ne?pitic je napisao/la:@Neandertalac
Ah moguće, starohan Bekrić se je probudio iz fudbalskog sivila. Više ga ne savjetujete da okači kopačke od klinLendrić od kada je vratio staru boju na glavi opet daje golove. Stanić tu samo da posmatra i da prima platu, a onaj što se talio sa Džidićem sada bolji stoper od svih ostalih
Uvijek cirkus sa vama. Al, eto vidimo za to plavo proljeće nije ga dugo bilo zaboravili ste i kako izgleda
Dalje, bilo je i prošle godine ali posustali u finišu i od tada nas trese jedna rezultatska kriza a opet "samo" šest bodova od prvog mjesta.
I rekao sam "možda", nisam bio baš izričit. Doduše, ako se neke interne finese poklope, onda je sa najavom.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
jesu li samo vase titule osvojene na posten nacin ne rise majke ti dok ste imali pare samo ste vii mogli dobiti trebinjce u gostimaNeandertalac je napisao/la:Nisi u pravu, zadnje plavo proljeće prije dvije sezone kada ste nam uz pomoć sudija, saveza, raznih igrica mimo zelenog terena uzeli trofej. Zar ne?pitic je napisao/la:@Neandertalac
Ah moguće, starohan Bekrić se je probudio iz fudbalskog sivila. Više ga ne savjetujete da okači kopačke od klinLendrić od kada je vratio staru boju na glavi opet daje golove. Stanić tu samo da posmatra i da prima platu, a onaj što se talio sa Džidićem sada bolji stoper od svih ostalih
Dalje, bilo je i prošle godine ali posustali u finišu i od tada nas trese jedna rezultatska kriza a opet "samo" šest bodova od prvog mjesta.
I rekao sam "možda", nisam bio baš izričit. Doduše, ako se neke interne finese poklope, onda je sa najavom.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kako nije odavno bilo plavo proljece? Pa bilo je prosle sezone, niko nam nista mogao nije. Drugi je par patika sto smo jesen usrali previse.
O pretprosloj sezoni i uriniranju omladine, suvisno je i govoriti.
O pretprosloj sezoni i uriniranju omladine, suvisno je i govoriti.
- Osttribine
- Kontakt:
Ja bih dodao i uz pomoc masona, iluminata i jos par tajnih drustavaNeandertalac je napisao/la:Nisi u pravu, zadnje plavo proljeće prije dvije sezone kada ste nam uz pomoć sudija, saveza, raznih igrica mimo zelenog terena uzeli trofej. Zar ne?pitic je napisao/la:@Neandertalac
Kako smo vam mogli "uzeti" titulu kada ste gotovo citavo vrijeme bili iza nas na tabeli te sezone, sem toga i bolji medjusobni omjer te sezone sa vama, ali i sa ostalim konkurentima za titulu, malo realnosti
- Neandertalac
- Kontakt:
Malo realnosti ja sam ipak ozbiljan čikica.
Ali i nebitno na kraju krajeva iako svi znamo šta i kako je bilo. Samo ćemo se vrtiti u krug.
Činjenica je da ste osvojili trofej kao što je činjenica da smo mi najtrofejniji.
Plavo proljeće, vidjećemo.
Počkajte malo
Ali i nebitno na kraju krajeva iako svi znamo šta i kako je bilo. Samo ćemo se vrtiti u krug.
Činjenica je da ste osvojili trofej kao što je činjenica da smo mi najtrofejniji.
Počkajte malo
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Pozivam pitare da kupe 10 godisnju ulaznicu za ISTOK i zajedno sa Rahimom i Pjanketom gledaju dzaba derbi 10 godina...tj 4-6x godisnje..(kad nas izvuku i u kupu) A mozete naletiti da gledate masinu kad bude derala Zrinju za prvaka ove godine 
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- Osttribine
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Malo realnosti ja sam ipak ozbiljan čikica.
Počkajte malo
Upravo tako, a to sta je i kako je bilo mozemo do sutra, ni vase maslo nije za Ramazana kako se kaze, ali isto tako niti jednog tima jer nema nevinih u fudbalskom svijetu
- Neandertalac
- Kontakt:
Naravno. Naša je greška što se nismo zaštitili na vrijeme a vi iskoristili trenutni ogromni novac. Pod imperativom, mudro hbga. Malo ste se zahebali kasnije ali takav smo mi narod, mi svoje popljujemo i razvalimo za tili čas.Osttribine je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Malo realnosti ja sam ipak ozbiljan čikica.
Počkajte malo
Upravo tako, a to sta je i kako je bilo mozemo do sutra, ni vase maslo nije za Ramazana kako se kaze, ali isto tako niti jednog tima jer nema nevinih u fudbalskom svijetu
Tu smo šampioni.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Samo se sirotinja kocka, sirotinjo. I umna i materijalna sirotinja, dakako. Nisam ni sumnjao da si od tog posla.johnnyyK je napisao/la:Smiri se dječače, obolit ćeš gluposti radi.Vidim i po diskusijama frustracije ispoljavaš, sve u sportskom duhu...Fino ste mi jučer novac donijeli, kao i Olimpik zadnjih nekoliko kola na golovima.Sarajevska sirotinja mi račune plaća, hvala lijepo !High je napisao/la:Igra je kad dođu gosti u bh. Mostar i utrpaju vam četiri gola. Rasplini se u bespuće, kmetino Budakova.johnnyyK je napisao/la:A jest dosadan ovaj Spanijel u p. materinu, daj nam high-a da se igramo...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedna vam je titula od CK SKJ u bivsoj drzavi, jednu vam kinez kupio...za ostale trofeje ne znam, vjerovatno po nacionalnom kljucu.....i kakvo je ono sklananje zivog zida u Travniku......smijurijaOsttribine je napisao/la:Ono sto je sigurno je da vi za 97 godina niste imali i nemate titule, tjesite se teorijama zavjere da su sve ostale titule svih klubova iz BiH koji su ih osvajali u YU/BiH namjestene ili sta sve vec neSkver je napisao/la:To titula iz vremena dok je punac raznosio pare po BiH livadama....Dino dobro znamo kako ste osvojili tituluLakoste je napisao/la:
.....imal gdje punca....
- MocMahale444
Gdje onaj odbaceni sin sari? Milicin i Muhamedov sin (sari kako ruzno ime u pm, Milice nikad ti ovo necu halalit) koji je zacet te noci kad sam se naloko prepecenice rakije sljive.
Idi tamo malo na izbor forumasa ili kante pa zakuhaj malo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je sa glave jarugoMocMahale444 je napisao/la:Gdje onaj odbaceni sin sari? Milicin i Muhamedov sin (sari kako ruzno ime u pm, Milice nikad ti ovo necu halalit) koji je zacet te noci kad sam se naloko prepecenice rakije sljive.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Đesi Kebo, taksisto
- MocMahale444
Sta jel mislis da je tvoj sin?staragarda je napisao/la:Sta je sa glave jarugoMocMahale444 je napisao/la:Gdje onaj odbaceni sin sari? Milicin i Muhamedov sin (sari kako ruzno ime u pm, Milice nikad ti ovo necu halalit) koji je zacet te noci kad sam se naloko prepecenice rakije sljive.
Idi tamo malo na izbor forumasa ili kante pa zakuhaj malo..... Loše opijate ti je neko uvalio izgleda
Smanji to smrkanje utice ti na supljinu u lobanji yebem li ti tetku u slezenuMocMahale444 je napisao/la:Gdje onaj odbaceni sin sari? Milicin i Muhamedov sin (sari kako ruzno ime u pm, Milice nikad ti ovo necu halalit) koji je zacet te noci kad sam se naloko prepecenice rakije sljive.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MocMahale444
Gindis, igrac iz palerma jajalosolinas je napisao/la:Smanji to smrkanje utice ti na supljinu u lobanji yebem li ti tetku u slezenuMocMahale444 je napisao/la:Gdje onaj odbaceni sin sari? Milicin i Muhamedov sin (sari kako ruzno ime u pm, Milice nikad ti ovo necu halalit) koji je zacet te noci kad sam se naloko prepecenice rakije sljive.
I tako se nastavi po starom Zeljo kupi u Vitezu, Sarajevo u Travnik kad budem imao info o kupljenim utakmicama pl javim vam opet..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa gdje si ti reprezentu najjače jalije na planeti?solinas je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.