MehmedPozderac je napisao/la:krivajaš je napisao/la:Igrac je napisao/la:Bez Božića i Slipca ne bi dobili Borca da se igralo 10 dana u dvorani. Pogledaj malo snimak komplet utakmice pa prebroj koliko puta se puštaju koraci na jednoj strani a na drugoj prekida na prvom koraku. Ne umanjujem vrijednost Krivaje ali je tu Borac dobro pokraden od početka utakmice
Nema potrebe da gledam ponovo. Normalno da je bilo sumnjivih situacija koje su otisle na nasu stranu, ali sudjenje nije bilo tendenciozno i ofirno svih 60 minuta, kao sto je to bio slucaj sinoc u korist Bosne. Borac da je bio bolji, pobijedio bi utakmicu, isto sto bi i mi pobijedili Gorazde da smo bili bolji, a nismo. Momci su bili srcaniji i borbeniji, poput nas protiv Borca. Za mene to nije kradja. Uostalom, pogledaj ponovo...
Da si ti nama živ i zdrav.Ali veze ti nemaš,ali hajde živi u zabludi,nekad je i to lepo ne videti dalje od svog nosa. Uglavnom nemam ti ja ništa protiv Krivaje,sretno Vama ,i da živi bili pa vidjeli kako ćete lagano izgubiti u po Zavidovića od Bosne. Sjeti se ovog datuma

Ma gori sam ja što uopšte ulazim u raspravu s tobom.

Bitno je da ti vidiš i da ti znaš, demantuj me ako nije tako, doduše, ne znam znaš li šta znači demant, argument, činjenica, podatak... očigledno NE!

A ja ti garantujem, mi ako ostanemo u ovom sastavu i ako se šta drastično ne promijeni, Bosna nema šta tražiti u Zavidovićima.

Također, ništa lično nemam protiv Bosne, apsolutno nebitan klub. Bude mi zanimljivo kad neko naš dođe u Bosnu kao sad Riđić i Bašić za trenerskog dvojca, (doduše i Sakib Omerović a i Sidik sve što su naučili, naučili su u Krivaji) prije toga mali Smajilbegović, a prije njega, Divković, Jaškić, Šabanović, Omerčević i mnogi drugi.
U zabludi si ti moj prijatelju, da nije klubova poput Krivaje, Bosne Visoko, Gradačca, Goražda, Konjuha, Maglaja itd, te njihovih igrača, ni Bosna nebi bila to što je NEKADA BILA, sada je svakako ispodprosječan klub koji opstaje na raznim marifetlucima.
Ja uživam u svojoj zabludi.
P.S. jel ekavica ili ijekavica