Premijer liga 2016/2017

Ko osvaja PL BiH 2016/17

RK Izviđač
26
30%
RK Vogošća PH
20
23%
RK Borac m:tel
1
1%
RK Maglaj
6
7%
RK Derventa
1
1%
RK Sloga
2
2%
RK Bosna Sarajevo
14
16%
RK Prijedor
2
2%
RK Konjuh
8
9%
RK Zrinjski
8
9%

Ukupno glasova: 88

MehmedPozderac
Kontakt:

Re: Premijer liga 2016/2017

Post Postao/la MehmedPozderac » 24 nov 2016, 13:16

krivajaš je napisao/la:
MehmedPozderac je napisao/la:
krivajaš je napisao/la:Sad sa tekme, ne znam sta bih napisao, osim da ne mogu da vjerujem odakle Bosni ovoliki broj bodova.Nek se roknu kad ovakvu krivaju nisu uspjeli pobijedit. Ipak i razumijem, uzimajuci u obzir sudjenje, hahha, nevjerovatno,ali dzaba, inat je proradio, momci su poginuli za bod, cak smo imali i napad za pobjedu ali nisu smjeli napasti na gol. Zavidovicani izdominirali u dvorani. Bod ko kuca, sudije stidi te se.
Čuj ne možeš da vjeruješ, ja ti posta !!!
Ajmo malo objektivnosti ,a ne subjektivnosti... u prošlom postu pljuješ po Mrkonji i ekipi ,bez Grujića su ništa a sad ih dižeš u nebesa,vala i ti si mi neki kvazi stručnjak.
Evo ja sam iz Sarajeva i bit ću objektivan...
Utakmica standardno kad je u pitanju ove dvije ekipe,Bosna ušla opušteno lagano ćemo to,vodeći se utakmicom iz KUPa,međutim nema lagano ...nedostatak Hrbata,Balte i ne znam iz kojih razloga ne iskorištenog Travančića,nervoznog Šarenca,nedovoljno pripremljenog trenera Adema Bašića nije mogla više ...
Krivaja bez Grujića,možda i po meni kolektivnija ekipa,više igraju za bekove ,krila,pivotu...ne forsira se njegovih 7 do 10 golova,golman odličan , Mrkonja na trenutke sa dobrim potezima a na trenutke se izgubi...
Za suđenje nemoj nemaš šta reći,po meni suđenje iznad prosjeka suđenja u Premijer ligi ,čak što više možda i odlično,bez kompezacija i podlijeganju pritisku sa klupa ,jer da su u ovoj utakmici bili iole i jedan stariji sudijski par Krivaja bi izgubila 10 razlike(pričamo objektivno). .
Bosna imala +4 , Šarenac zbog gluposti dobija 4 min isključenja,Alibegović fula penal na +1 i igrač više, Osmanhodžić na zadnjem napadu baca lob i golman mu hvata...a Krivaja iskusno ,sa rukometom iz 1995 ,kilavo ,umrtvila igru što pokazuju i broj golova došla do vekikog boda u Sarajevu.
Nego se vi spremite,i ne žalite se na nešto što nije tačno i dočekajte Slogu ,jer će Vas možda opet sudije pokrasti :tralala: :tralala: :tralala: Osim ako vam ne budu sudili " provjereni "sudijski parovi ... Bosna na vrlo teškom gostovanju,sa ovakvom igrom i bez povrijeđenih igrača nema šta tražiti u Goraždu ...
Cuveni sarajevski atomski rukomet, hahha. Cuj rukomet iz 1995., cijela ligabti je takva osim Vogosce, Borac u Prijedoru uzme 18:14. Sta kazes da je bio iskusniji par izgubili bi 10 razlike, mogu mislit sta se tek radi na ostalim utakmicama kad si na to navikao, eto tubse krije odgovor odakle Bosni toliko bodova. Pljujem i pljuvat cu po Mrkonji jer je on uz "Dautovic Besirevic" par odgovoran za poraz od Gorazda. Al ne sumnjam, vwc u sljedecem kolu ce se Gorazdu kompenzirati bodovi iz Zavidovica. Uopste nena dizem ekipu u nwbesa, mi smo ispodprosjecni, kad ja kaosam navijac kazem, a sta je tek onda Bosna :rol: :tralala: Samo se vi drzite Tahirovica i kompanije i bit cete stabilan premijerligas.
Bitno je da ste vi Borca dobili na pošten način :beba: :beba: :beba: (by Božić,Slipac ...očekujem ih i u utakmici Krivaja-Sloga ili Krivaja Konjuh kuknjava :sick: ) ... Bosna će igrati sigurno i sledeće godine,e hoćete li vi...zapitajte se :nene: ...Predsjedniče Krivaje !!!

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 24 nov 2016, 23:51

Da nije smajlija, nebi nista znao ni napisati.. Nemoj se ti bojati za Krivaju, bit cemo mi tu jos dugo, a za vas nisam siguran. Klub koji godinamaa vara igrace, da nema jaku zaledjinu u savezu, odavno bi igrao derbije sa Velezom, Iskrom, Travnikom i ostalim. A i to je blizu, samo dok porezna pokuca na vrata.
Za tvoju informaciju, mi smo Borca razbili, nisu poveli nijednom, a vi ne mozete nas dobit i sa ovakvom ekipom. A sta ce tek da vam bude u Zavidovicima, auuuu, hahha. I sinoc ste bili u podredjenom polozaju na tribinama, ne moze na silu klub, jok. Sretno u Gorazdu, jedva vas cekaju :tralala: :salut: P.S. mozda vam dodje Dado Ridjic da vam objasni kako se rukomet igra. O da, sasvim slucajno je iz Zavidovica :urnebes: :kafa:
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

Igrac
Kontakt:

Post Postao/la Igrac » 25 nov 2016, 00:27

Bez Božića i Slipca ne bi dobili Borca da se igralo 10 dana u dvorani. Pogledaj malo snimak komplet utakmice pa prebroj koliko puta se puštaju koraci na jednoj strani a na drugoj prekida na prvom koraku. Ne umanjujem vrijednost Krivaje ali je tu Borac dobro pokraden od početka utakmice

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 25 nov 2016, 00:42

Igrac je napisao/la:Bez Božića i Slipca ne bi dobili Borca da se igralo 10 dana u dvorani. Pogledaj malo snimak komplet utakmice pa prebroj koliko puta se puštaju koraci na jednoj strani a na drugoj prekida na prvom koraku. Ne umanjujem vrijednost Krivaje ali je tu Borac dobro pokraden od početka utakmice
Nema potrebe da gledam ponovo. Normalno da je bilo sumnjivih situacija koje su otisle na nasu stranu, ali sudjenje nije bilo tendenciozno i ofirno svih 60 minuta, kao sto je to bio slucaj sinoc u korist Bosne. Borac da je bio bolji, pobijedio bi utakmicu, isto sto bi i mi pobijedili Gorazde da smo bili bolji, a nismo. Momci su bili srcaniji i borbeniji, poput nas protiv Borca. Za mene to nije kradja. Uostalom, pogledaj ponovo...

MehmedPozderac
Kontakt:

Post Postao/la MehmedPozderac » 28 nov 2016, 12:44

krivajaš je napisao/la:
Igrac je napisao/la:Bez Božića i Slipca ne bi dobili Borca da se igralo 10 dana u dvorani. Pogledaj malo snimak komplet utakmice pa prebroj koliko puta se puštaju koraci na jednoj strani a na drugoj prekida na prvom koraku. Ne umanjujem vrijednost Krivaje ali je tu Borac dobro pokraden od početka utakmice
Nema potrebe da gledam ponovo. Normalno da je bilo sumnjivih situacija koje su otisle na nasu stranu, ali sudjenje nije bilo tendenciozno i ofirno svih 60 minuta, kao sto je to bio slucaj sinoc u korist Bosne. Borac da je bio bolji, pobijedio bi utakmicu, isto sto bi i mi pobijedili Gorazde da smo bili bolji, a nismo. Momci su bili srcaniji i borbeniji, poput nas protiv Borca. Za mene to nije kradja. Uostalom, pogledaj ponovo...
Da si ti nama živ i zdrav.Ali veze ti nemaš,ali hajde živi u zabludi,nekad je i to lepo ne videti dalje od svog nosa. Uglavnom nemam ti ja ništa protiv Krivaje,sretno Vama ,i da živi bili pa vidjeli kako ćete lagano izgubiti u po Zavidovića od Bosne. Sjeti se ovog datuma :pinokio:

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 28 nov 2016, 18:34

krivajaš je napisao/la:
Da si ti nama živ i zdrav.Ali veze ti nemaš,ali hajde živi u zabludi,nekad je i to lepo ne videti dalje od svog nosa. Uglavnom nemam ti ja ništa protiv Krivaje,sretno Vama ,i da živi bili pa vidjeli kako ćete lagano izgubiti u po Zavidovića od Bosne. Sjeti se ovog datuma :pinokio:
Ma gori sam ja što uopšte ulazim u raspravu s tobom. :facepalm: Bitno je da ti vidiš i da ti znaš, demantuj me ako nije tako, doduše, ne znam znaš li šta znači demant, argument, činjenica, podatak... očigledno NE! :damn: A ja ti garantujem, mi ako ostanemo u ovom sastavu i ako se šta drastično ne promijeni, Bosna nema šta tražiti u Zavidovićima. :salut: Također, ništa lično nemam protiv Bosne, apsolutno nebitan klub. Bude mi zanimljivo kad neko naš dođe u Bosnu kao sad Riđić i Bašić za trenerskog dvojca, (doduše i Sakib Omerović a i Sidik sve što su naučili, naučili su u Krivaji) prije toga mali Smajilbegović, a prije njega, Divković, Jaškić, Šabanović, Omerčević i mnogi drugi. :kafa:
U zabludi si ti moj prijatelju, da nije klubova poput Krivaje, Bosne Visoko, Gradačca, Goražda, Konjuha, Maglaja itd, te njihovih igrača, ni Bosna nebi bila to što je NEKADA BILA, sada je svakako ispodprosječan klub koji opstaje na raznim marifetlucima.
Ja uživam u svojoj zabludi.
P.S. jel ekavica ili ijekavica :wtf:

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 30 nov 2016, 19:18

Poništena utakmica Hercegovina - Krajina! Mora se igrati ponovo...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2016, 21:40

HC Vogošća Poljine Hills - RK Hercegovina 34:26 (19:11)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlterEgo
Kontakt:

Post Postao/la AlterEgo » 01 dec 2016, 07:24

Moze li vise informacija o ovome??

AlterEgo
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga 2016/2017

Post Postao/la AlterEgo » 01 dec 2016, 07:25

po'marke je napisao/la:Poništena utakmica Hercegovina - Krajina! Mora se igrati ponovo...

po'marke
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga 2016/2017

Post Postao/la po'marke » 01 dec 2016, 17:09

AlterEgo je napisao/la:
po'marke je napisao/la:Poništena utakmica Hercegovina - Krajina! Mora se igrati ponovo...

Na osnovu provedenog postupka te na osnovu članova 84., 85., 95. i 109. Propozicija takmičenja donosim sljedeću:
O D L U K U

1. Usvaja se žalba RK „Krajina“ iz Cazina.
2. Utakmica RK „Hercegovina“ - RK „Krajina“ se poništava;
3. Nalaže se ekipi RK „Hercegovina“ da zakaže novu utakmicu najranije 8 ( osam ) dana po okončanju i žalbenog postupka ( član 88. Propozicija takmičenja );
4. Utakmica se zakazuje prema paragrafu VII Organizacija utakmice Propozicija takmičenja;
5. Komesar takmičenja će odrediti službene osobe utakmice nakon zakazivanja termina utakmice;
6. Na osnovu člana 109. tačka 1. Propozicija takmičenja, stav 1.1 delegat – kontrolor Mladen Raić se kažnjava sa dvije utakmice ne delegiranja.
7. Na osnovu člana 109. tačka 2. Propozicija takmičenja, stav 1.1 sudijski par Hurić Eldar i Smajlović Goran se kažnjavaju sa dvije utakmice ne delegiranja.
8. Kazne izrečene u vezi povreda Propozicija takmičenja na poništenoj utakmici se poništavaju.
P r a v n a p o u k a

Na ovu odluku nezadovoljna strana ima pravo žalbe Takmičarskoj komisiji kao drugostepenom organu shodno članovima 88. i 89. Propozicija Takmičenja.

http://www.svijet-rukometa.com/index.ph ... rk-krajina#

AlterEgo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga 2016/2017

Post Postao/la AlterEgo » 02 dec 2016, 07:32

po'marke je napisao/la:
AlterEgo je napisao/la:

Na osnovu provedenog postupka te na osnovu članova 84., 85., 95. i 109. Propozicija takmičenja donosim sljedeću:
O D L U K U

1. Usvaja se žalba RK „Krajina“ iz Cazina.
2. Utakmica RK „Hercegovina“ - RK „Krajina“ se poništava;
3. Nalaže se ekipi RK „Hercegovina“ da zakaže novu utakmicu najranije 8 ( osam ) dana po okončanju i žalbenog postupka ( član 88. Propozicija takmičenja );
4. Utakmica se zakazuje prema paragrafu VII Organizacija utakmice Propozicija takmičenja;
5. Komesar takmičenja će odrediti službene osobe utakmice nakon zakazivanja termina utakmice;
6. Na osnovu člana 109. tačka 1. Propozicija takmičenja, stav 1.1 delegat – kontrolor Mladen Raić se kažnjava sa dvije utakmice ne delegiranja.
7. Na osnovu člana 109. tačka 2. Propozicija takmičenja, stav 1.1 sudijski par Hurić Eldar i Smajlović Goran se kažnjavaju sa dvije utakmice ne delegiranja.
8. Kazne izrečene u vezi povreda Propozicija takmičenja na poništenoj utakmici se poništavaju.
P r a v n a p o u k a

Na ovu odluku nezadovoljna strana ima pravo žalbe Takmičarskoj komisiji kao drugostepenom organu shodno članovima 88. i 89. Propozicija Takmičenja.

http://www.svijet-rukometa.com/index.ph ... rk-krajina#
Hvala, stvarno nisam znao, vidim da Dautovic plasira u medije ovih dana odlazak jedne gospodje sa usk kantona u svedsku na EP za zene kao delegata, pripisujuci sebe zasluge.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 02 dec 2016, 19:48

Krivaja-Sloga 16:16 poluvrijeme

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 02 dec 2016, 22:50

Krivaja - Sloga 30:28 ( 16 : 16 )
Teska ali zasluzena pobjeda, ni nerijeseno nebi bilo nepravedno. Sloga odigrala apsolutno ravnopravnu utakmicu, prvo poluvrijema cak ubtri navrata imala +3. U nastavku, bolja igra domacih. U zadnjih 10 minuta uslo se sa.prednoscu 27:22 i na kraju za malo od gotovog veresija. Kod 28:26 Krivaja promasuje sedmerac, Sloga sa dva brza gola dolazi do poravnanja. U posljednjoj minuti Krivaja zabija za vodstvo i Slogi ostalo 30 sekundi za posljednji napad i izjednacenje. Na kraju se spetljase, izgubise loptu i iz kontre primise gol za konacnih 30:28.
Ocekivano teska utakmica, bez Grujica idoci Jaskica to tesko ide. Istina, Jaskicu se uprava kluba zahvalila tako da na njega se vise ne racuna. Veceras bolji od ostalih, Avdic i Polic. Dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta, navijanje svih 60 minuta, ljepota.
Jako bitna pobjeda!

MehmedPozderac
Kontakt:

Post Postao/la MehmedPozderac » 03 dec 2016, 13:07

krivajaš je napisao/la:Krivaja - Sloga 30:28 ( 16 : 16 )
Teska ali zasluzena pobjeda, ni nerijeseno nebi bilo nepravedno. Sloga odigrala apsolutno ravnopravnu utakmicu, prvo poluvrijema cak ubtri navrata imala +3. U nastavku, bolja igra domacih. U zadnjih 10 minuta uslo se sa.prednoscu 27:22 i na kraju za malo od gotovog veresija. Kod 28:26 Krivaja promasuje sedmerac, Sloga sa dva brza gola dolazi do poravnanja. U posljednjoj minuti Krivaja zabija za vodstvo i Slogi ostalo 30 sekundi za posljednji napad i izjednacenje. Na kraju se spetljase, izgubise loptu i iz kontre primise gol za konacnih 30:28.
Ocekivano teska utakmica, bez Grujica idoci Jaskica to tesko ide. Istina, Jaskicu se uprava kluba zahvalila tako da na njega se vise ne racuna. Veceras bolji od ostalih, Avdic i Polic. Dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta, navijanje svih 60 minuta, ljepota.
Jako bitna pobjeda!
A sudije ??? :tralala: :tralala: :tralala: Čujem da su bile na nivou,pa me baš interesuje zašto ih ne komentarišeš ... joj,joj,joj...kako ste providni .
Božić Slipac,samo me interesuje dokle će vas pratiti,da ne bude ofirno. :ljepota:

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 03 dec 2016, 18:32

krivajaš je napisao/la:Krivaja - Sloga 30:28 ( 16 : 16 )
Jako bitna pobjeda!
A sudije ??? :tralala: :tralala: :tralala: Čujem da su bile na nivou,pa me baš interesuje zašto ih ne komentarišeš ... joj,joj,joj...kako ste providni .
Božić Slipac,samo me interesuje dokle će vas pratiti,da ne bude ofirno. :ljepota:
Dobro čuješ :clap: :clap: Da su Bosni ovakve sudije za opstanak bi se borili. Al sad ste mi još draži,nema vama dok zavidovićani klub ne preuzmu ništa. Teško je to razumijem, valja s tim živjet. :kafa:
Imaš mahanje :wave: :wave:
:beba:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 dec 2016, 20:42

RK Goražde - RK Bosna Sarajevo 14:16, poluvrijeme

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 03 dec 2016, 21:06

Vogošča-Derventa 21-23....Završeno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 dec 2016, 21:46

RK Goražde - RK Bosna Sarajevo 25:21
RK Vogošća Poljine Hills - RK Derventa 21:23

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.