FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Srce_Tebi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Srce_Tebi » 21 jul 2010, 09:36

Ne znam samo zasto nekim ljudima smeta ako neko pise latinicom ili cirilicom LOL bolesno iskreno...

Sto se tice stadiona * EXTRA * sretno u uzvratnoj utakmici.
Zadnja izmjena: Srce_Tebi, dana/u 21 jul 2010, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 21 jul 2010, 09:36

Lesinar1987FKB je napisao/la:stadion sad prima tacno oko 16 252 a kad se zavrse sjever i jug onda ce da prima oko 20 000.
je li tacno ili oko? :roll: :D

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 21 jul 2010, 09:40

spajz je napisao/la:
Lesinar1987FKB je napisao/la:stadion sad prima tacno oko 16 252 a kad se zavrse sjever i jug onda ce da prima oko 20 000.
je li tacno ili oko? :roll: :D
Da j pusti levata,vidis da sere ko foka i misli da je zanimljiv

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 jul 2010, 09:56

zlaja-73TM87, jesi li svjestan sta si napisao? Kakve veze ima kojim pismom pise, sto rece Srce_Tebi , bolesno razmisljanje. :roll: :roll: :roll: :roll:

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 21 jul 2010, 10:05

SrdjanBL je napisao/la:zlaja-73TM87, jesi li svjestan sta si napisao? Kakve veze ima kojim pismom pise, sto rece Srce_Tebi , bolesno razmisljanje. :roll: :roll: :roll: :roll:
Rekao Sam "ŠALA mala"!Šta treba,da psujemo jedni drugima majke i sl.Kao što si pročitao,a i ISKRENO to mislim da Borac ako Bog da pobjedi te Švicarce i da se plasira u 3 pretkolo!?Bilo bi lijepo da naša preostala tri kluba izbore plasman dalje,jer po rezultatu Želje iz prve tekme,Željo teško da može išta uraditi.Kao što rekoh POZDRAV I SRETNO.

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 21 jul 2010, 10:10

_Bad_boy je napisao/la:pa ozbiljno ti kazem..:D rekla im uprava da od stadiona nema nista a bila ih uhvatila euforija i sad ih stid sto su se bezze blamirali i zato su svi i otisli s foruma..bed im priznati valjda :mrgreen:

ozbiljno sad 8-) znas da je najavljivano da ce biti gotov njihov stadion i da ce moci igrati..radilo se nesto i tak..iako ja licno sumnjam i mislim da su velike sanse da svoje utakmice igraju u sirokom..

Ljubomora. Gledaj i uci kako se se stvari rade. Cast Pecari ali sutra u Banja Luci gori. Ja sam vec nabavio majicu i zastavu, kapu itd... ;)
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 jul 2010, 10:22

Dodik: Borac neće igrati u Sarajevu jer je to inostranstvo!

Revanš utakmicu protiv švicarske Lozane banjalučki Borac igrat će na obnovljenom Gradskom stadionu.

Poslovi rekonstrukcije povjerena je firmi “Niskogradnja Laktaši” iza koje stoji Slobodan Stanković, prijatelj i poslovni saradnik premijera RS Milorada Dodika. Troškove u iznosu od dva miliona maraka platila je Vlada RS.

Prekjuče su Dodik i Rajko Kuzmanović, predsjednik RS, obišli obnovljeni stadion Borca i kazali da je to puni pogodak i za Banjaluku i za RS.

“Da nismo izvršili rekonstrukciju Gradskog stadiona, to bi značilo da Borac mora igrati ili u Širokom Brijegu ili u Sarajevo što bi bilo veliko poniženje i srpskog sporta i našeg kluba. Da smo morali da idemo u Sarajevo, tamo bi nas dočekala inostrana publika, pa bi bilo svejedno da li igramo tamo ili negdje vani”, izjavio je Dodik.

Jest covjek napacen u pm.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jul 2010, 11:00

Budimo realni za ovakve papke to i jeste inostranstvo,kontaju da ce ih zdrmat' struja ako stanu na sine tramvaja
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 21 jul 2010, 11:05

harry_90 je napisao/la:Dodik: Borac neće igrati u Sarajevu jer je to inostranstvo!

Revanš utakmicu protiv švicarske Lozane banjalučki Borac igrat će na obnovljenom Gradskom stadionu.

Poslovi rekonstrukcije povjerena je firmi “Niskogradnja Laktaši” iza koje stoji Slobodan Stanković, prijatelj i poslovni saradnik premijera RS Milorada Dodika. Troškove u iznosu od dva miliona maraka platila je Vlada RS.

Prekjuče su Dodik i Rajko Kuzmanović, predsjednik RS, obišli obnovljeni stadion Borca i kazali da je to puni pogodak i za Banjaluku i za RS.

“Da nismo izvršili rekonstrukciju Gradskog stadiona, to bi značilo da Borac mora igrati ili u Širokom Brijegu ili u Sarajevo što bi bilo veliko poniženje i srpskog sporta i našeg kluba. Da smo morali da idemo u Sarajevo, tamo bi nas dočekala inostrana publika, pa bi bilo svejedno da li igramo tamo ili negdje vani”, izjavio je Dodik.

Jest covjek napacen u pm.
U pravu je

Grad Sarajevo je za selo Laktase inostranstvo :lol:
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2010, 11:05

Koliko se sjećam, Slavija je igrala na Koševu i nije im bilo loše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ljožebizago
Kontakt:

Post Postao/la ljožebizago » 21 jul 2010, 11:07

Virtu4l je napisao/la:Koliko se sjećam, Slavija je igrala na Koševu i nije im bilo loše.
igrala jednom i više nikad neće. ;)

Banjalučanima sretno, dabogda ispali.
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 jul 2010, 12:41

Sretno Banjalučani trasu :mrgreen: , da uvalite petardu!

Čuj ovog papka, lapsus calami . :mrgreen:
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 21 jul 2010, 13:08, ukupno mijenjano 2 puta.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 jul 2010, 12:43

Banjalučanima sretno, dabogda ispali.[/quote]
vidis koliki si seljak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 21 jul 2010, 12:43

tanzla je napisao/la:Sretno Banjalučani danas, da uvalite petardu!
Hvala i mi vama zelimo sve najbolje sutra! :D
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

gogo1
Kontakt:

Post Postao/la gogo1 » 21 jul 2010, 12:46

slika

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 21 jul 2010, 12:48

bistrikboy je napisao/la:Budimo realni za ovakve papke to i jeste inostranstvo,kontaju da ce ih zdrmat' struja ako stanu na sine tramvaja

Bravo skidam ti kapu za ovu recenicu ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 jul 2010, 12:56

RagazziDelSud je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Budimo realni za ovakve papke to i jeste inostranstvo,kontaju da ce ih zdrmat' struja ako stanu na sine tramvaja

Bravo skidam ti kapu za ovu recenicu ;)
Necemo se raspravljati glupo je. Ali samo mogu reci Banjaluka je u 2010. Sarajevo u 2000. po ljepoti, izgradnji, a o cistoci da ne pricamo...

Pozdrav!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 21 jul 2010, 12:56

Borcu kao Borcu i njihovim navijacima zelim sve najbolje, no dok ovaj seoski intelektualac dozivljava ovaj klub kao svoje neko vlasnistvo i dok ima ovlasti da upravlja sa njim kako zeli, onda zelim da Borac dobije po usima i kuci
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 21 jul 2010, 12:56

ti si neki veliki građanin mora da si iz neke vukojebine došao u Sarajevo i sad soliš pamet
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.