FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Protiv Kawhija nemam nista (efikasnog) zasad 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Forumas godine na sportskom forumu ce biti lik koji misli da je ogroman procenat sportskih dogadjaja izreziran i namjesten... Trumpe, pomakni se, btj. 

SlevinKelevra je napisao/la:Forumas godine na sportskom forumu ce biti lik koji misli da je ogroman procenat sportskih dogadjaja izreziran i namjesten... Trumpe, pomakni se, btj.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nisamo virto, ali posto ti trazis evo presjekagaston je napisao/la:@Virto baci jedan presjek glasova da vidimo stanje.
Ovo je od sinoc kad je pedofil iz Cajnka glasao.effenberg 78
donnie Darko 33
zgmiky 26
feldmarshal 24
bodi 23
gaston 18
miki92 18
MortemHz 17
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Šta kaže svaka tekma koja završi 3:2 je namještenaSlevinKelevra je napisao/la:Forumas godine na sportskom forumu ce biti lik koji misli da je ogroman procenat sportskih dogadjaja izreziran i namjesten... Trumpe, pomakni se, btj.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Donnie 6
Gefufna 4
Rio 3
Madridist 2
Branimir 1
Ako bih odgovarao na pitanje kako bi trebao da izgleda forumaš na sportskom forumu nabrojao bih obih pet osoba (u odnosu koliko poznajem istih, - i još neki, ali ne mogu stati) i prema tome sam i napravio listu. Nisu filozofi, pametnjakovići i prate dosta toga. Donnie je dobio 6 radi borbe na titulu forumaša a ostali random.
Gefufna 4
Rio 3
Madridist 2
Branimir 1
Ako bih odgovarao na pitanje kako bi trebao da izgleda forumaš na sportskom forumu nabrojao bih obih pet osoba (u odnosu koliko poznajem istih, - i još neki, ali ne mogu stati) i prema tome sam i napravio listu. Nisu filozofi, pametnjakovići i prate dosta toga. Donnie je dobio 6 radi borbe na titulu forumaša a ostali random.
Mokes je napisao/la:Nisamo virto, ali posto ti trazis evo presjekagaston je napisao/la:@Virto baci jedan presjek glasova da vidimo stanje.
Ovo je od sinoc kad je pedofil iz Cajnka glasao.effenberg 78
donnie Darko 33
zgmiky 26
feldmarshal 24
bodi 23
gaston 18
miki92 18
MortemHz 17

Šta je sa lige ? Radovao sam se da te obrukam malo sa Liverpoolom.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovo pitari nisu još glasali?Mokes je napisao/la:Nisamo virto, ali posto ti trazis evo presjekagaston je napisao/la:@Virto baci jedan presjek glasova da vidimo stanje.
effenberg 78
donnie Darko 33
zgmiky 26
feldmarshal 24
bodi 23
gaston 18
miki92 18
MortemHz 17
Ovo je od sinoc kad je pedofil iz Cajnka glasao.
Zadnja izmjena: DANTES, dana/u 28 nov 2016, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@Gaston, valjda ce biti. Suti, da smo igrali, ostao bi ti bez titule, ovako imas sanse 
@dantes, ove godine smo odlucili i drugima pustiti da sta uzmu

@dantes, ove godine smo odlucili i drugima pustiti da sta uzmu

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pravila su takva, glasanje je takvo i ne vidim razlog zašto bi se neko bunio.
Sigurno da ni kanta godine (osim ukoliko se Neutral ne okiti ovom laskavom titulom) ne piše na više podforuma, a ne vidim da se neko zbog toga buni. Uostalom, sigurno da ni na onim mnogo važnijim izborima ne glasate za one koji pobjeđuju, tako da vam ni ovo ne bi trebalo teško pasti.
Meni lično Effenberg nije kvalitet za forumaša godine i to je to. No, da ću razbijati glavu zbog toga - ne pada mi na pamet. Većina je tako odlučila i to je to.
Ovako sam pisao i kad je bio slučaj sa Boccaciom kada su se mnogi bunili zato što ga nisu viđali na forumu (izuzev Željine teme).
Uživajte, ovo je svakako samo igra.
Btw, administracija mi dođe dva dresa za neki prošli periJod. Hoću dres Ognjena Vranješa i Andrije Stipanovića.
Sigurno da ni kanta godine (osim ukoliko se Neutral ne okiti ovom laskavom titulom) ne piše na više podforuma, a ne vidim da se neko zbog toga buni. Uostalom, sigurno da ni na onim mnogo važnijim izborima ne glasate za one koji pobjeđuju, tako da vam ni ovo ne bi trebalo teško pasti.
Meni lično Effenberg nije kvalitet za forumaša godine i to je to. No, da ću razbijati glavu zbog toga - ne pada mi na pamet. Većina je tako odlučila i to je to.
Ovako sam pisao i kad je bio slučaj sa Boccaciom kada su se mnogi bunili zato što ga nisu viđali na forumu (izuzev Željine teme).
Uživajte, ovo je svakako samo igra.
Btw, administracija mi dođe dva dresa za neki prošli periJod. Hoću dres Ognjena Vranješa i Andrije Stipanovića.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bježi ba. Nisi morao glasati za mene, ali gdje ćeš za njega.KK_Bosna je napisao/la:kavaj, razocaro si me sto nisi glaso za mene. zato sam 6 bodova dodijelio epiju umjesto tebe

Nisi ti mogao dobiti moj glas. Izbjegavam glasati za moderatore. To mi je ulizivački.

Besic je napisao/la:
Kampanja počinje večeras.
Svi koji imate nešto protiv Kawhija , obratite se meni.
Sportski pozdrav.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Besic dize zetoniranje na jedan novi nivo.
Jedino im jos donnie i mona mogu parirati
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Donnie 6 bodova
Najbolji forumas daleko. Nema slabe tacke bukvalno. Najbolji Allrounder ss.ba foruma svih vremena. Ni to sto je iz Zenice nije na odmet
Clutch 4 boda
Najbolji forumas na NBA pdfu daleko. Nema bas Donnelovu karizmu, a i nije iz Zenice tako da 4 boda
ozy 3 boda
Dosta kvalitetan forumas po pitanju NBA i kosarke opcenito. Nije bas cest kao Clutch tako da 3 boda.
Bernard 2 boda
Dobri duh NBA podforuma, boli ga ona stvar za nasa prepucavanja. Veteran
rio 1 bod
Cisto sto navija za Patse 1 bod, inace bi bio nominovan za kantu jer nema samopuzdanja jedne jedine sekunde i jer nisam u zivotu vidio pesimisticnijeg lika od njega
Najbolji forumas daleko. Nema slabe tacke bukvalno. Najbolji Allrounder ss.ba foruma svih vremena. Ni to sto je iz Zenice nije na odmet

Clutch 4 boda
Najbolji forumas na NBA pdfu daleko. Nema bas Donnelovu karizmu, a i nije iz Zenice tako da 4 boda

ozy 3 boda
Dosta kvalitetan forumas po pitanju NBA i kosarke opcenito. Nije bas cest kao Clutch tako da 3 boda.
Bernard 2 boda
Dobri duh NBA podforuma, boli ga ona stvar za nasa prepucavanja. Veteran

rio 1 bod
Cisto sto navija za Patse 1 bod, inace bi bio nominovan za kantu jer nema samopuzdanja jedne jedine sekunde i jer nisam u zivotu vidio pesimisticnijeg lika od njega

Jednom u zivotu se prikljuci i ti na vrijeme bandwagonu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Besic dize zetoniranje na jedan novi nivo.
Kakav lapsus, što Riu nisam dao 6 bodova.Ali ima glas tamo glat, ako izadje tamo na stranici, postat će magnet za žene, fejmz što bi rekli 

Bolje ga proslijedi meniKawhi je napisao/la:Treba i slobodarski i slobodoumni narod NBA, Primere i Diskusija naći zajedničkog kandidata. Predlažem sebe. Dres ću dati nekom djetetu.Lillard je napisao/la:Nemojte ljudi da takav kompleksaš uzme nagradu ko Boga vas molim.
I to još pored živog zgmikya, barem što se kladare tiče

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dogovoreno.Dex je napisao/la:Kakav lapsus, što Riu nisam dao 6 bodova.Ali ima glas tamo glat, ako izadje tamo na stranici, postat će magnet za žene, fejmz što bi rekli
Bolje ga proslijedi meniKawhi je napisao/la:Treba i slobodarski i slobodoumni narod NBA, Primere i Diskusija naći zajedničkog kandidata. Predlažem sebe. Dres ću dati nekom djetetu.Lillard je napisao/la:Nemojte ljudi da takav kompleksaš uzme nagradu ko Boga vas molim.
I to još pored živog zgmikya, barem što se kladare tiče
Eto raja, ako ja dobijem @Dex dobija dres koji slobodno može proslijediti djevojci za 2 ili 3 godine veze. Koliko ono?

2Kawhi je napisao/la: Dogovoreno.
Eto raja, ako ja dobijem @Dex dobija dres koji slobodno može proslijediti djevojci za 2 ili 3 godine veze. Koliko ono?

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Novi presjek glasova (zadnji za danas
)

Effenberg 133
Donnie Darko 100
zgmiky 75
clutch 40
gaston 40
bodi 39
MortemHZ 32
Jopaa 32
Feldmarshall 27
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kawhi za sada bez doigravanjaMokes je napisao/la:Novi presjek glasova (zadnji za danas)
Effenberg 133
Donnie Darko 100
zgmiky 75
clutch 40
gaston 40
bodi 39
MortemHZ 32
Jopaa 32
Feldmarshall 27

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Interesantno. Ovi što glasaju za Effenberga ni glasa ne daju doniju... Šta ti je sekta 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Beduin, Faraon iz Visokog i 8 gostiju.