FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A Mokesa za kantu godine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Travnik je pokazao sta znači prekid igre u današnjem fudbalu. Zadnji gol iz slobodnog udarca Sarajevo je postiglo u pretprošlom prvenstvu u Vitezu Velkoski. Da ga nismo dali iz slobodnog udarca pitanje je kako bi se završila utakmica. Iz kornera i skraćenih kornera smo potpuno bezopasni iako imamo visokih igrača koji dobro igraju glavom.To je nešto na čemu treba raditi u pauzi. Inače svr čestitke igračima i stručnom stabu na borbenosti i zalaganju.Poluvrijeme je zavrseno nulom ali su raja ispratila igrace aplauzom jer se vidio trud i borba.Mislim da su svi jedinstveni u ocjeni da nam trebaju 2 klasična vezna igrača, jer mi faktički igramo sa defanzivnim veznim koji nisu kreatori igre.Duljevic u novoj ulozi fantastičan -bravo i za Calu.Uz pravog veznog igrača bio bi duplo bolji.Odavno govorim da smo mi svoje najlošije utakmice odigrali za vrijeme Hurtica i da Zrinjski mora zapasti u krizu. Imamo šansu za još 4 pobjede u nizu jer od sljedećih 4 utakmica 3 igramo na Koševu i gostujemo Olimpiku.SVI SVI SVI
Osvaja i opija naracijom bolje nego Simeun Đak.Lakoste je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- saskend444
- Kontakt:
Legenda našeg kluba i dobar razgovor. Hvala Bogu pa se klub okrenuo našem kadru. Kapa do pada za Čalu, Ziju i TošuHigh je napisao/la:Osvaja i opija naracijom bolje nego Simeun Đak.Lakoste je napisao/la:

High je napisao/la:A Mokesa za kantu godine.
Jesi se to naljutio sto sam ti dao 4 boda

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Naljutio sam se jer ne želiš ogroš u sokerhani.Mokes je napisao/la:High je napisao/la:A Mokesa za kantu godine.
Jesi se to naljutio sto sam ti dao 4 boda
- PeppermintSA
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:

-
- Kontakt:
Tako je Zijade legendo. Joj jest lijepo kad nas krene i kad je pozitiva, jos kad ako Bog da dobijemo Radnik i eventualno neko od konkurenata kiksa, savršenstvo, kako je bilo.. i onda kombinacije, transferi, insajderi.. i sve to u pozitivi. Hvala SIR Čala. Svi svi svi NA Radnik 

- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nema ili, izaberemo predstavnika i pucamo svi po 6 bodovaMokes je napisao/la:Joker ili mortem

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
bez namjere da nekog uvrijedim, realno niko sa ove teme ne zaslužuje da se nađe u top 10 forumaša godine, a ne da osvoji titulu.
ne samo sa ove teme već općenito sa pdf pl. pustite ljude sa drugih tema nek između sebe biraju, ova tema je odron bila
ove godine, kao i forumaši.
ne samo sa ove teme već općenito sa pdf pl. pustite ljude sa drugih tema nek između sebe biraju, ova tema je odron bila
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dobra je bila dok se ti i Majkl niste vratili.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
eto, o tome vam pričam, primjer iznad kako se vodi konverzacija na temi tokom cijele godine.
p.s. ja sam tu prvi put
p.s. ja sam tu prvi put
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
" 'Ima ponuda, još je mnogo rano. Ima vremena do prelaznog roka, treniram sa privatnim trenerom, hvala Bogu nemam ni povreda pa vjerujem da neće biti problem da nađem klub. Da li će to biti inostranstvo, da li Borac, ili povratak u drugi bivši klub, Sarajevo, ne znam još. Vidjećemo', rekao je Puzigaća."
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Nego šta ćemo mi sa ovim što imaju visoka primanja u klub, a od njih ništa, Husejinović, Radovac?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao nemoj molim te..hapuc je napisao/la:" 'Ima ponuda, još je mnogo rano. Ima vremena do prelaznog roka, treniram sa privatnim trenerom, hvala Bogu nemam ni povreda pa vjerujem da neće biti problem da nađem klub. Da li će to biti inostranstvo, da li Borac, ili povratak u drugi bivši klub, Sarajevo, ne znam još. Vidjećemo', rekao je Puzigaća."
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neš vjerovati, slažem se s tobom.Pukovnik je napisao/la:bez namjere da nekog uvrijedim, realno niko sa ove teme ne zaslužuje da se nađe u top 10 forumaša godine, a ne da osvoji titulu.
Odron je malo teška riječ ali nije bila na nivou na kojem i ja želim da bude. Samim tim i svoj rad na istoj ne mogu ocijeniti visokom ocijenom, moramo se svi potruditi da bude bolje. A mogli bi nekog malo pogurati, čisto onako "u inat dušmanima"

Kad sam već tu, da koju kažem i o temi..
Dobro odradismo jučerašnju utakmicu, najbitnije je da smo pobijedili uz sve nedostatke koje imamo. Napravio je ovaj stručni štab jako puno sa dosta limitiranim veznim redom. Neću nikog posebno kritikovati ali možemo reći da su svi bili nekako van forme, pa smo morali tražiti neke alternative i jednu sjajnu smo pogodili. A odavno nekolicina nas forumaša je govorilo da se Duljević proba malu gurnuti u sredinu i to je u nekoliko utakmica fino izgledalo. Naravno ne može nam to biti stalno riješenje jer je on ipak najbolji na krilu, i mora se potražiti neki kvalitetan igrač za sredine ili više njih.
Veoma mi je drago da je i Sarić konačno pogodio ne bi li mu taj gol dao malo vviše elana da prebrodi višemjesečnu krizu u koju je upao. Mišljenja sam da je on igrač koji nama može itekako pomoći samo treba da se malo podigne.
Maksimalno ozbiljno odraditi i zadnju utkamicu, malo se odmoriti i onda ... onda znamo šta nas čeka.
A i mi moramo biti malo strpljiviji, bar u toku utakmice, igra se 90 minuta i nije lijepo nakon desete odmah psovati na temi igračima, Čali i nešto drugo, sačekajmo do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, MSOZ101 i 42 gosta.