FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 28 nov 2016, 18:36

A Mokesa za kantu godine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 28 nov 2016, 19:26

Travnik je pokazao sta znači prekid igre u današnjem fudbalu. Zadnji gol iz slobodnog udarca Sarajevo je postiglo u pretprošlom prvenstvu u Vitezu Velkoski. Da ga nismo dali iz slobodnog udarca pitanje je kako bi se završila utakmica. Iz kornera i skraćenih kornera smo potpuno bezopasni iako imamo visokih igrača koji dobro igraju glavom.To je nešto na čemu treba raditi u pauzi. Inače svr čestitke igračima i stručnom stabu na borbenosti i zalaganju.Poluvrijeme je zavrseno nulom ali su raja ispratila igrace aplauzom jer se vidio trud i borba.Mislim da su svi jedinstveni u ocjeni da nam trebaju 2 klasična vezna igrača, jer mi faktički igramo sa defanzivnim veznim koji nisu kreatori igre.Duljevic u novoj ulozi fantastičan -bravo i za Calu.Uz pravog veznog igrača bio bi duplo bolji.Odavno govorim da smo mi svoje najlošije utakmice odigrali za vrijeme Hurtica i da Zrinjski mora zapasti u krizu. Imamo šansu za još 4 pobjede u nizu jer od sljedećih 4 utakmica 3 igramo na Koševu i gostujemo Olimpiku.SVI SVI SVI

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 nov 2016, 19:32

High

Post Postao/la High » 28 nov 2016, 19:34

Lakoste je napisao/la:
Osvaja i opija naracijom bolje nego Simeun Đak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 28 nov 2016, 19:39

High je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Osvaja i opija naracijom bolje nego Simeun Đak.
Legenda našeg kluba i dobar razgovor. Hvala Bogu pa se klub okrenuo našem kadru. Kapa do pada za Čalu, Ziju i Tošu :tokralju:

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 28 nov 2016, 19:46

Zijo legenda :tokralju: :tokralju: :tokralju:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 nov 2016, 19:51

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 nov 2016, 19:53

High je napisao/la:A Mokesa za kantu godine.

Jesi se to naljutio sto sam ti dao 4 boda :kafa:
Nisi skont'o da je bila zezancija :lol: :lol:
Ili ti je mozda krivo sto sam Jokeru dao za forumasa godine :mrgreen: :mrgreen:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

High

Post Postao/la High » 28 nov 2016, 19:54

Mokes je napisao/la:
High je napisao/la:A Mokesa za kantu godine.

Jesi se to naljutio sto sam ti dao 4 boda :kafa:
Nisi skont'o da je bila zezancija :lol: :lol:
Ili ti je mozda krivo sto sam Jokeru dao za forumasa godine :mrgreen: :mrgreen:
Naljutio sam se jer ne želiš ogroš u sokerhani.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 28 nov 2016, 20:06

Lakoste je napisao/la:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 nov 2016, 20:11

Tako je Zijade legendo. Joj jest lijepo kad nas krene i kad je pozitiva, jos kad ako Bog da dobijemo Radnik i eventualno neko od konkurenata kiksa, savršenstvo, kako je bilo.. i onda kombinacije, transferi, insajderi.. i sve to u pozitivi. Hvala SIR Čala. Svi svi svi NA Radnik :D

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 nov 2016, 20:35

slika

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 28 nov 2016, 20:48

Mokes je napisao/la:Joker ili mortem :kafa:
Nema ili, izaberemo predstavnika i pucamo svi po 6 bodova :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 28 nov 2016, 21:01

bez namjere da nekog uvrijedim, realno niko sa ove teme ne zaslužuje da se nađe u top 10 forumaša godine, a ne da osvoji titulu.
ne samo sa ove teme već općenito sa pdf pl. pustite ljude sa drugih tema nek između sebe biraju, ova tema je odron bila
ove godine, kao i forumaši.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 nov 2016, 21:08

Dobra je bila dok se ti i Majkl niste vratili.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 28 nov 2016, 21:12

eto, o tome vam pričam, primjer iznad kako se vodi konverzacija na temi tokom cijele godine.
p.s. ja sam tu prvi put
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 28 nov 2016, 21:14

" 'Ima ponuda, još je mnogo rano. Ima vremena do prelaznog roka, treniram sa privatnim trenerom, hvala Bogu nemam ni povreda pa vjerujem da neće biti problem da nađem klub. Da li će to biti inostranstvo, da li Borac, ili povratak u drugi bivši klub, Sarajevo, ne znam još. Vidjećemo', rekao je Puzigaća."
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 nov 2016, 21:17

Nego šta ćemo mi sa ovim što imaju visoka primanja u klub, a od njih ništa, Husejinović, Radovac?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 nov 2016, 21:20

hapuc je napisao/la:" 'Ima ponuda, još je mnogo rano. Ima vremena do prelaznog roka, treniram sa privatnim trenerom, hvala Bogu nemam ni povreda pa vjerujem da neće biti problem da nađem klub. Da li će to biti inostranstvo, da li Borac, ili povratak u drugi bivši klub, Sarajevo, ne znam još. Vidjećemo', rekao je Puzigaća."
Jao nemoj molim te..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 nov 2016, 21:21

Pukovnik je napisao/la:bez namjere da nekog uvrijedim, realno niko sa ove teme ne zaslužuje da se nađe u top 10 forumaša godine, a ne da osvoji titulu.
ne samo sa ove teme već općenito sa pdf pl. pustite ljude sa drugih tema nek između sebe biraju, ova tema je odron bila
ove godine, kao i forumaši.
Neš vjerovati, slažem se s tobom.
Odron je malo teška riječ ali nije bila na nivou na kojem i ja želim da bude. Samim tim i svoj rad na istoj ne mogu ocijeniti visokom ocijenom, moramo se svi potruditi da bude bolje. A mogli bi nekog malo pogurati, čisto onako "u inat dušmanima" :)

Kad sam već tu, da koju kažem i o temi..

Dobro odradismo jučerašnju utakmicu, najbitnije je da smo pobijedili uz sve nedostatke koje imamo. Napravio je ovaj stručni štab jako puno sa dosta limitiranim veznim redom. Neću nikog posebno kritikovati ali možemo reći da su svi bili nekako van forme, pa smo morali tražiti neke alternative i jednu sjajnu smo pogodili. A odavno nekolicina nas forumaša je govorilo da se Duljević proba malu gurnuti u sredinu i to je u nekoliko utakmica fino izgledalo. Naravno ne može nam to biti stalno riješenje jer je on ipak najbolji na krilu, i mora se potražiti neki kvalitetan igrač za sredine ili više njih.

Veoma mi je drago da je i Sarić konačno pogodio ne bi li mu taj gol dao malo vviše elana da prebrodi višemjesečnu krizu u koju je upao. Mišljenja sam da je on igrač koji nama može itekako pomoći samo treba da se malo podigne.

Maksimalno ozbiljno odraditi i zadnju utkamicu, malo se odmoriti i onda ... onda znamo šta nas čeka.

A i mi moramo biti malo strpljiviji, bar u toku utakmice, igra se 90 minuta i nije lijepo nakon desete odmah psovati na temi igračima, Čali i nešto drugo, sačekajmo do kraja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Jadnimi, johntravolta123 i 66 gostiju.