FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
pioli odlazi u svlacionicu cim je sudija svirao kraj, lik je ocigledno nezadovoljan, nije kao mancini da je zadovoljan supackom igrom i bodovima na guzove, **** on njima mater i vjerujem da ce dovesti ih u red, nadam se jednom kvalitetnom stoperu u januaru i desnom beku.
veceras bi htio pohvaliti ansaldia, odigrao je dosta solidno u napadu i odbrani, ambrosio rupa i u napadu i odbrani. icardi je predobar igrac za inter, zasluzuje momak da igra u LP
veceras bi htio pohvaliti ansaldia, odigrao je dosta solidno u napadu i odbrani, ambrosio rupa i u napadu i odbrani. icardi je predobar igrac za inter, zasluzuje momak da igra u LP
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Da se citiram
arminz je napisao/la:Idemo po pobjedu. Ranocchia ce da dominira a Icardi da usutka hejtere sa dva gola
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Jbt grob pa ko da smo mi imali igraca manje kakvi uhljupi jbt zivot..jedva na guzove..uz sudiju..
Samo Icardi ostalo ki.ta.
Samo Icardi ostalo ki.ta.
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Prije svega valja reći da je ovo bilo neozbiljno u smislu da kad vodiš 3-0 da polako privodiš utakmicu kraju, a mi smo igrali kao da gubimo tj. svi navalili u napad i Fiorentina nam iz kontri zabija golove. Ne treba ovako protiv većih ekipa ali mi se ovaj pristup sviđa. Dojadilo mi je više talijanskog anti-fudbala i Pioliju svaka čast na ovm "svi u napad, jedan je Hase" pristupu. Čak i nakon 3-o smo i dalje napadali ko ludi, djelom vjerovatno i što momci gore iz želje da se iskupe i što prije vrate u vrh. Pioliju još jednom sve čestitke.
Odbranu ne treba ni komentarisat, osim da Mirandu i službeno proglasim klocem. Miranda, Rano i Muriljo su trenutno u pet deka, dat priliku Andreoliju koji možda nikad nije bio niti će bit wc ali barem nikad nije bio ni amater kao što su naši trenutni. Čovjek će odradit posao solidno.
Sviđa mi se ovaj napadački mentalitet koji je ugradio, nadam se da će Pioli ovako igrati protiv svih manjih ekipa ali protiv većih očekujem naredni put pametniju igru i ne srljati ovako bezglavo u napad.
P.S. Ne razumijem ove komentare da smo pobjedili na guzove. Pa trebalo je biti 10-4 za nas jbt. Igrali smo ultra-ofanzivno i baš zbog te ultra ofanzive smo i primili golove, ne bi nam ništa mogli da smo igrali standardnu dosadnu Interovsku igru. Meni se ovo sviđa, dosta mi je više catanacia.
Odbranu ne treba ni komentarisat, osim da Mirandu i službeno proglasim klocem. Miranda, Rano i Muriljo su trenutno u pet deka, dat priliku Andreoliju koji možda nikad nije bio niti će bit wc ali barem nikad nije bio ni amater kao što su naši trenutni. Čovjek će odradit posao solidno.
Sviđa mi se ovaj napadački mentalitet koji je ugradio, nadam se da će Pioli ovako igrati protiv svih manjih ekipa ali protiv većih očekujem naredni put pametniju igru i ne srljati ovako bezglavo u napad.
P.S. Ne razumijem ove komentare da smo pobjedili na guzove. Pa trebalo je biti 10-4 za nas jbt. Igrali smo ultra-ofanzivno i baš zbog te ultra ofanzive smo i primili golove, ne bi nam ništa mogli da smo igrali standardnu dosadnu Interovsku igru. Meni se ovo sviđa, dosta mi je više catanacia.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- LImperatorre
- Kontakt:
Malo mi je zao sto Fiorentina nije izjednacila i onda dokrajcila. Ako nista, zbog impotentne igre kad imas igraca vise i 2 gola razlike. Koji bi ozbiljan tim sebe doveo u takvu situaciju da strahuje? Tim koji ima Brozovića, koji nikad nece biti vise od prosjek igrača, makar dao sto golova. 
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World
- PaskalHens
- Kontakt:
Kakvi komentari jbt nevjerovatno. Da nisam gledao tekmu mislio bih da smo ku.rčevo odigrali. Trebalo je realno jedno 6-1 biti. Manjak koncentracije u završnici, uz užasnu odbranu je razlog male zabrinutosti na 3-2. Odlična utakmica, nakon dugo vremena napadački jaka. Otvorila se skroz nakon crvenog, prestrogo dodijeljenog. Zaslužena apsolutna pobjeda, idemo dalje.
Viva la France, as they say in Rome.
FORZA INTER!
P.S. FORZA INDA
P.S. FORZA INDA
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Bez uvrede,meni nije jasno zasto ljudi poput tebe prate fudbal.LImperatorre je napisao/la:Malo mi je zao sto Fiorentina nije izjednacila i onda dokrajcila. Ako nista, zbog impotentne igre kad imas igraca vise i 2 gola razlike. Koji bi ozbiljan tim sebe doveo u takvu situaciju da strahuje? Tim koji ima Brozovića, koji nikad nece biti vise od prosjek igrača, makar dao sto golova.
Ili si subjektivan iz nefudbalskih razloga,ili stvarno ne vidis da je lik jedan od najvecih potencijala koji su igrali kod nas zadnjih godina,da nije propuh u glavi,vec sada bi bio svjetska klasa.
Brozovic je jedan od igraca koji trce 90 minuta i istom tempu, a pritom ima i dobru tehniku i mocan udarac tako da je opasan po gol. Znaci moderan vezni kakav se danas trazi.
U taktickom smislu ima puno prostora za napredak, ali ima i puno utakmica pred sobom.
Moj osjecaj je da ce ga Inter brzo prodati jer su Englezi zagrizli i nude dobru paru. I mislim da ce on napraviti jako dobru karijeru.. Steta, jer se u Interu na zalost vise ne razmislja dugorocno. Slicno je prosao Kovacic, skoro pa potjeran iz Intera, a eto Realu je dobar.
U taktickom smislu ima puno prostora za napredak, ali ima i puno utakmica pred sobom.
Moj osjecaj je da ce ga Inter brzo prodati jer su Englezi zagrizli i nude dobru paru. I mislim da ce on napraviti jako dobru karijeru.. Steta, jer se u Interu na zalost vise ne razmislja dugorocno. Slicno je prosao Kovacic, skoro pa potjeran iz Intera, a eto Realu je dobar.
- PaskalHens
- Kontakt:
Ma kakve su to neistine, čuj protjeran iz Intera. Prodan isključivo radi FFPa, ništa više. Prestanite gluposti pisati.
Viva la France, as they say in Rome.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ocekivana postava, kao i protiv Fiorentine. Nadam se da ce Miranda ovaj put biti bolji inace napad opet mora zabit 4-5 golova 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Forzaaaaaaa INTER!!!!
Ako odbrana odigra imamo sanse heheh
Ako odbrana odigra imamo sanse heheh
heheheheh e jbt grah
Raspad 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bravo volovi. Mater vam jbem!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
hahahahah **** vam sunce u usta
kako damo prostora protivniku bas tamo gdje treba igracu prici i pritisniti
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Mijenjaj odbranu inace pusimo Pet komada,
Banega jedini zna sa loptom,, Ikac mogao vratiti na pocetak
odbrana

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.