FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
bice pobjeda u nedjelju ne brinite se
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- jurisicduska
- Kontakt:
Hare je definitivno izrastao u najboljeg igrača lige i to za 2 nivoa u odnosu na ostale, čovjek pravi razliku pri svakom dodiru s loptom. Zaista bih volio da ga zadržimo još polusezonu sa produženim ugovorom i da ga onda prodamo. Nika da ga u životu pustio ne bih ispod 2 miliona eura. Jednostavno vrijedi toliko. On i kad je protiv Španije igrao pravio je razliku, njega niko čuvati ne može. Baždarević nit ima nit će imat bolje krilo.
MortemHz je napisao/la:Na Calu ce se onanisati i ne znam zasto to nije in jos.High je napisao/la:Ako sa Čalom uzmemo titulu, hoće li se i dalje onanisati na Husrefa?
Zašto to ako, treba reći KAD.
Proljeće je naše,
Da igra kod gurbeta, do sad bi ja mislim bio i kapiten reprezentacije. I prodavali bi ga za 6mil.€ ... Koliko i vrijedi, uvijek sam vjerovao u njega, jer je jednostavno najbolji igrač lige, koji uvijek može da donese prevagu.jurisicduska je napisao/la:Hare je definitivno izrastao u najboljeg igrača lige i to za 2 nivoa u odnosu na ostale, čovjek pravi razliku pri svakom dodiru s loptom. Zaista bih volio da ga zadržimo još polusezonu sa produženim ugovorom i da ga onda prodamo. Nika da ga u životu pustio ne bih ispod 2 miliona eura. Jednostavno vrijedi toliko. On i kad je protiv Španije igrao pravio je razliku, njega niko čuvati ne može. Baždarević nit ima nit će imat bolje krilo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Selektor Sakib Malkočević za ovu reprezentativnu akciju je pozvao sljedeće igrače: Armin Imamović (Sarajevo), Rijad Sadiku (Sarajevo), Đani Salčin (Sarajevo).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Selektor Sakib Malkočević za ovu reprezentativnu akciju je pozvao sljedeće igrače: Armin Imamović (Sarajevo), Rijad Sadiku (Sarajevo), Đani Salčin (Sarajevo).
Igrači i stručni štab Bordo kluba odali su počast tragično stradalim igračima i osoblju Chapecoense prije današnjeg treninga.

-
bordobijeli
- Kontakt:
Saric je usao umjesto Ivetica a Bekic je usao umjesto Hebiba i igrao po toj strani .Septerra je napisao/la:Martinović, Obradović, Jakovljević i Peco su Radniku najvažniji igrači po mojoj procjeni. Izostanak bar jednog od ovog kvarteta će dobro doći. Uduplati Pecu i Obradovića uz dobru atmosferu s tribina i već si sebi olakšao posao.Martinović se ovom povredom pridružio Jovi Kojiću, Željku Krsmanoviću i Eldinu Fačiću na koje trener Milošević ne može računati do kraja jesenjeg dijela sezone, dok je dobra vijest za Radnik oporavak Demira Pece i Dejana Jankovića koji se vraćaju u tim.
Sarić najbolje djeluje kada ispred sebe nema krilnog igrača. Već dvije utakmice zaredom ulazi umjesto Hebibovića i igra ono što je najbolje igrao u Slobodi prošle (polu)sezone. Mislim da je vrijeme i da počne prije Hebibovića. Formacijski bi to moglo malo nakaradno izgledati ali to uopšte nije bitno.
Tako će biti u prilici da se povlači u dubinu i stvara gužvu na sredini, gušeći tako vezni red Radnika koji bi bio prisiljen igrati po Pecinoj desnoj strani.
U veznom redu bi opet igrali Ivetić i Rustemović.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon kratkog predaha i jučerašnjeg slobodnog dana za fudbalere Sarajeva, prvotimci Bordo kluba popodnevnim treningom nastavili su pripreme za posljednju ligašku utakmicu u ovoj sezoni. Sarajevo u nedjelju dočekuje Radnik iz Bijeljine, sa početkom u 13 sati na Koševu, a svoja očekivanja od utakmice nam je prenio prvotimac, Nermin Crnkić.
“Sigurno nas očekuje jedna zahtjevna utakmica, koja s pravom nosi epitet derbija kola. Radnik igra u dobroj formi. Riječ je o kvalitetnoj ekipi, koja nije bez razloga u gornjem dijelu tabele. Igrali smo ove sezone već jednom protiv njih i upoznati smo sa njihovim dobrim i lošim stranama. Želimo ovu utakmicu okončati pobjedom i na najbolji mogući način završiti ovu kalendarsku godinu.”, kazao je Crnkić, dodavši:
“Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju na Koševo, da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe kako bi ih obradovali u nedjelju.”
Svi u nedjelju
“Sigurno nas očekuje jedna zahtjevna utakmica, koja s pravom nosi epitet derbija kola. Radnik igra u dobroj formi. Riječ je o kvalitetnoj ekipi, koja nije bez razloga u gornjem dijelu tabele. Igrali smo ove sezone već jednom protiv njih i upoznati smo sa njihovim dobrim i lošim stranama. Želimo ovu utakmicu okončati pobjedom i na najbolji mogući način završiti ovu kalendarsku godinu.”, kazao je Crnkić, dodavši:
“Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju na Koševo, da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe kako bi ih obradovali u nedjelju.”
Svi u nedjelju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nemogu daobjasni, koliko mi je drago da se mi tebamo sa gurbetima objasnjavat ko ce dominirati, **** seoske ekipe, normalno je da cemo to biti mi,
Razbit cemo Krstajiceve pulene !
-
belosevic28
- Kontakt:
@hilmo, jel na radarukaladze je napisao/la:Razbit cemo Krstajiceve pulene !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Preko zime, pored Cale, najvise ocekujem od njega

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nije, u njega imam puno povjerenjebelosevic28 je napisao/la:@hilmo, jel na radarukaladze je napisao/la:Razbit cemo Krstajiceve pulene !
Dobro nam došao @kaladze
Hilmo je moj covjekbelosevic28 je napisao/la:@hilmo, jel na radarukaladze je napisao/la:Razbit cemo Krstajiceve pulene !
Ovaj avatar je nekad ovdje stajao za pravdu i dobrobit ove teme, neka ga jos malo! Idemo pobjediti Radnik u inat propalim bordo prijateljima, koji sad trolaju po forumima, jer su prokuzeni! Naprijed Sarajevo!hapuc je napisao/la:Promijeni profilnu Rustema ti.joker90 je napisao/la:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Za koga hilmo garantuje, on je bezgresan 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Polako drug ako nije 30+ opasbo je na utakmice iciPukovnik je napisao/la:ako bude minus ili oko nule u nedelju neće biti milja na tribinama.
meni ne pada na pamet da idem po ovoj zimi, nisam lud, ustvari ja ću u maju posljednje kolo kad budemo podizali pehar.
Topla je bila noc sa Borusijom
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 24 gosta.