PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Thetraphak1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Thetraphak1921 » 29 nov 2016, 17:45

Majkl je napisao/la:Zasto juniori,petoplasirane ekipe naseg prvenstva ,ekipe stila zivljenja i ponasanja ,ekipe koja je napravila parking i koja ima svoju montaznu tribinu ,ekipe koje ima posebno sredstvo za ciscenje stolica ,ekipe koja najbrze i najpismenije pise saopstenja ,igraju na terenu centra Safet Zajko.Zasto moze li mi neko odgovoriti ?

Jer smo mi Zeljeznicar i kao najveci i najtrofejniji klub, najbogatije tradicije, imamo pravo da igramo gdje nam je kurcu cejf i kad nam je kurcu cejf. Halilovici, Butmir, Kosevo, Grbavica.. Sve je nase, moze nam se.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 29 nov 2016, 17:56

Sve je Misketovo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 nov 2016, 18:16

MocMahale444 je napisao/la:Nisam ni ja znao ali nauci me jedna hrvatica

ovo od oka onako, ako ste zainteresovani lakse je da google.

Kafeni kolac

zamjesis kao za patispanju podlogu ili kao koru od sampite.
Gudru ne izmrviti skroz u prah nego ko za djozle, ( nikako peci gudru) nego na vreo kolac posuti gudru i orahe ili sljivice male.

1 slag za tortu,2 solje secera,1 solja ulja, 5 jaja, 1 do 2 solje oraha, 2 solje brasna,1 do 2 solje trave ( sve zavisi kako zelis)
Peci negdje oko 45-50 minuta na 180 stepeni.
prije će bit da je to neka herka te učila pa sebi kući jednu šoljicu odnijela :urnebes: :clap: ,8 gr plafon i to za fin kolač za više osoba , znači jedno 12-14 komada kad isječeš na kraju....peći "pepermint" ali ne mixati mixerom s ostalim sastojcima, umiješati kašikom.... peče se sat na 180 stepeni, to je tačno,i jedan komad kad uzmeš proradi za circa 90 minuta i onda te drži 3-4 sata......znači ne navalit ko levat jer te ne fata :urnebes: :mrgreen: ,i nemoj stavljati nikakve šljive da ne bi inventarisao wc vazdan kuknjava :urnebes: :mrgreen:

kome treba detaljan recept nek se javi u pp :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 29 nov 2016, 18:23

hajte vi to napravite i pozovite nas da isprobamo, pa cemo vam mi reci ciji kolac je bolji :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 29 nov 2016, 18:25

Muhoni je poznati herbalista.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 nov 2016, 18:28

Koja pozitiva, cim je Sari u kavezu :D

alekta muvik muvik :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 nov 2016, 18:40

DenchiNL je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Nisam ni ja znao ali nauci me jedna hrvatica

ovo od oka onako, ako ste zainteresovani lakse je da google.

Kafeni kolac

zamjesis kao za patispanju podlogu ili kao koru od sampite.
Gudru ne izmrviti skroz u prah nego ko za djozle, ( nikako peci gudru) nego na vreo kolac posuti gudru i orahe ili sljivice male.

1 slag za tortu,2 solje secera,1 solja ulja, 5 jaja, 1 do 2 solje oraha, 2 solje brasna,1 do 2 solje trave ( sve zavisi kako zelis)
Peci negdje oko 45-50 minuta na 180 stepeni.
prije će bit da je to neka herka te učila pa sebi kući jednu šoljicu odnijela :urnebes: :clap: ,8 gr plafon i to za fin kolač za više osoba , znači jedno 12-14 komada kad isječeš na kraju....peći "pepermint" ali ne mixati mixerom s ostalim sastojcima, umiješati kašikom.... peče se sat na 180 stepeni, to je tačno,i jedan komad kad uzmeš proradi za circa 90 minuta i onda te drži 3-4 sata......znači ne navalit ko levat jer te ne fata :urnebes: :mrgreen: ,i nemoj stavljati nikakve šljive da ne bi inventarisao wc vazdan kuknjava :urnebes: :mrgreen:

kome treba detaljan recept nek se javi u pp :wave:
Bolan ona sve dala cak i gudru, sta ce uzeti :rol:

Nego solje male nisu to šoljetine ba nego miks pola orasi pola špinat. 12-14g

90 minuta da proradi? izvini ali onda je to slaba biljka ili pogresno radis nesto.
25-30 minuta.
5 komada(prvo 3 pa onda 2 kolaca) :kafa: 6 sati. Ali uz to se zapali da popravi krvotok :urnebes:

Prvo kora miks ko za patišpanju ili šampitu. Onda kad je vrelo prcivo pospeš miksom i lagano pritisnes kašikom.
Pokolopis i neka stane malo. Sklonis od ostalih naravno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 nov 2016, 19:08

MocMahale444 je napisao/la:
Bolan ona sve dala cak i gudru, sta ce uzeti :rol:

Nego solje male nisu to šoljetine ba nego miks pola orasi pola špinat. 12-14g

90 minuta da proradi? izvini ali onda je to slaba biljka ili pogresno radis nesto.
25-30 minuta.
5 komada(prvo 3 pa onda 2 kolaca) :kafa: 6 sati. Ali uz to se zapali da popravi krvotok :urnebes:

Prvo kora miks ko za patišpanju ili šampitu. Onda kad je vrelo prcivo pospeš miksom i lagano pritisnes kašikom.
Pokolopis i neka stane malo. Sklonis od ostalih naravno.
1 komad "mog" recepta te drži 3-4 sata :mrgreen: iako traje dok te ufati , valjda jer se peče :eh:
a ti kažeš 5!!! komada = 6 sati? i još zapališ :facepalm:
i moja biljka ne valja, slaba jel :rol: :tokralju: :nene: :clap: :urnebes:

nećemo dalje da ne odemo u banoviće zbog kuhinje al jbg jarane :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 nov 2016, 19:09

biće seljo ćuna šampion :kafa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 nov 2016, 19:12

TobeYarabi je napisao/la:hajte vi to napravite i pozovite nas da isprobamo, pa cemo vam mi reci ciji kolac je bolji :mrgreen:
hoš i durex sponzor da ti bude :clap: :urnebes: :mrgreen: :lol: :thumbup: :njanjanja: :rol: :kralj:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 nov 2016, 19:17

Sto se ljutis :D oke udure tvoj recept bolji al malo sutra :urnebes: 90 minuta cekas. To dovoljno govori sta koristis paša.

Citaj malo bolje tad mi je bio prvi put za kafeni kolac, ti sigurno rezes kolac ko za bajram a ne neka normalna velicina.
slika
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 nov 2016, 19:24

Kone, da ne bude sve ja najgori :D Eto istrazio sam za vas i prvi objavio ko vam dolazi.

bnm.ba
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 nov 2016, 19:29

belosevic28 je napisao/la:Kone, da ne bude sve ja najgori :D Eto istrazio sam za vas i prvi objavio ko vam dolazi.

bnm.ba
Nisam upratio, za koga si objavio?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 29 nov 2016, 19:40

Leković

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 nov 2016, 19:48

belosevic28 je napisao/la:Koja pozitiva, cim je Sari u kavezu :D

alekta muvik muvik :D
Tebe citiram jer si zadnji, želio bih sve vas nešto da zamolim u vezi forumaša @Sariel.
Ljut sam i na sebe jer sam ga nazvao primatom, jako ružno sa moje strane.
Dobio sam pp jednog navijača Slobode kojeg ličnon poznajem ( identitet poznat "meni") u kojem između ostalog piše, citiram;

...grehota ti je, znaš da i ja volim zahebanciju ali on ti "nije" dobar ( vjerovatno je mislio zaostao) , zna ga cijela Tuzla. Mobitel mu kupio jedan privrednik i stalno jadnik svima govori da ima laptop :(, a vazda ga dok gura kolica sa željezom raja pripazi, neko mu baci kost, neko pogladi po glavi. Voli se češkiti, ima smiješnu facu ali nekako simpatičnu. 37 mu godina a sa roditeljima živi, naveče ga vežu jer zna biti agresivan kada mu uzmu "laptop", neartikulisano se glasa do kasno u noć. :plac:
Eto, bgmi, grehota ti je...

Osjećao sam kao svoju dužnost da ovo podijelim sa vama i da brata Sariela@ pripazimo, pa kako ko može.
Prijedloge možete ostaviti ovde na temi, sa naznakom;
HelpSariel@

Stop omalovažavanju osoba koje su nesposobne same brinuti o sebi!
Lijepo bi bilo da se i portal ss.ba uključi u akciju.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 nov 2016, 19:50

Vala treba znati granice trolanja, prepucavanja, spuštanja i sličnih fazona, ti si prešao sve granice.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 nov 2016, 19:53

Neutral je napisao/la:Vala treba znati granice trolanja, prepucavanja, spuštanja i sličnih fazona, ti si prešao sve granice.
Glasao sam već.

UPRAVA NAPOLJE!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 29 nov 2016, 19:54

Ovim putem obecavam da cu kao gradjanin dobre volje, forumasu @Sariel pokloniti nova kolica za zeljezo te nakon mog bogatog rucka koji obiluje janjetinom, nakon sto pas oglodje ostatke kostiju, ono sto poslije njega ostane donirati da i doticni forumas, za njega bar, kvalitetno pojede.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 nov 2016, 19:56

Neutral je napisao/la:biće seljo ćuna šampion :kafa:
Gledaj paćenika :rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 nov 2016, 19:57

Ok, znači Ajzea@ zadužen za; pimp Sariel kolica.

Sljedeći...
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 29 nov 2016, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”