PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Od mene ima neki solidan laptop,!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Od mene ima neki solidan laptop,!

Ako ti nije teško zaštiti ga gumom, to nije skupo, da ga ne izgrize lako.
I koju laganu igricu instaliraj, tipa; pogodi boju, koja je životinja na slici i slično.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
cvijet cvijetu.
Kompjuter kompjuteru.
Kompjuter kompjuteru.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Od mene su mu rudarske čizme i to u crveno crnoj boji, kad ga budu vodali uskoro po kaljužama TK na utakNice njegove Slobode
- Neandertalac
- Kontakt:
Zaboravi to. Ima kopačke, Dedić mu poklonio pa samo njih oblači.narodniheroj je napisao/la:Od mene su mu rudarske čizme i to u crveno crnoj boji, kad ga budu vodali uskoro po kaljužama TK na utakNice njegove Slobode
Nije on materijalista, skroman, povučen...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Gotovi ste sad.
Kad se on i rodjak mu se pojavi. Sari Franto.
Kad se on i rodjak mu se pojavi. Sari Franto.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Krme brate al si ih razmazio, sad se i razbacuju tvojim donacijama.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
OK, onda ću mu kupiti šlauf i sezonsku za panonsko jezero, nek se malo igra na ljeto abdNeandertalac je napisao/la:Zaboravi to. Ima kopačke, Dedić mu poklonio pa samo njih oblači.narodniheroj je napisao/la:Od mene su mu rudarske čizme i to u crveno crnoj boji, kad ga budu vodali uskoro po kaljužama TK na utakNice njegove Slobode
- MocMahale444
Ti naviko da vas zega pa ti fali hroktalo? kako poslije svega sto je sasuo na vas vi jos uvijek velicate klempu.wobly92 je napisao/la:Krme brate al si ih razmazio, sad se i razbacuju tvojim donacijama.
Jos kaze krme brate

- Neandertalac
- Kontakt:
Može. Vidi ako ima sa motivom; Pepa prase.narodniheroj je napisao/la:OK, onda ću mu kupiti šlauf i sezonsku za panonsko jezero, nek se malo igra na ljeto abdNeandertalac je napisao/la:Zaboravi to. Ima kopačke, Dedić mu poklonio pa samo njih oblači.narodniheroj je napisao/la:Od mene su mu rudarske čizme i to u crveno crnoj boji, kad ga budu vodali uskoro po kaljužama TK na utakNice njegove Slobode
Svaka čast!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Iskuliraj Muhamede brate, pojedi jedan kolačMocMahale444 je napisao/la:Ti naviko da vas zega pa ti fali hroktalo? kako poslije svega sto je sasuo na vas vi jos uvijek velicate klempu.wobly92 je napisao/la:Krme brate al si ih razmazio, sad se i razbacuju tvojim donacijama.
Jos kaze krme brate

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MocMahale444
kako ces me zvati bratom a krme ti brat, ne hvalawobly92 je napisao/la:Iskuliraj Muhamede brate, pojedi jedan kolačMocMahale444 je napisao/la:Ti naviko da vas zega pa ti fali hroktalo? kako poslije svega sto je sasuo na vas vi jos uvijek velicate klempu.wobly92 je napisao/la:Krme brate al si ih razmazio, sad se i razbacuju tvojim donacijama.
Jos kaze krme brate

ajte supci glasajte zehra mi fali ...
koja muckadjubrad svi odreda...

koja muckadjubrad svi odreda...
hahahaha kako jadno i nisko.mislim mene nedira jer sam beton..kako god.fizicki,psihicki,finansijski...Neandertalac je napisao/la:Tebe citiram jer si zadnji, želio bih sve vas nešto da zamolim u vezi forumaša @Sariel.belosevic28 je napisao/la:Koja pozitiva, cim je Sari u kavezu
alekta muvik muvik
Ljut sam i na sebe jer sam ga nazvao primatom, jako ružno sa moje strane.
Dobio sam pp jednog navijača Slobode kojeg ličnon poznajem ( identitet poznat "meni") u kojem između ostalog piše, citiram;
...grehota ti je, znaš da i ja volim zahebanciju ali on ti "nije" dobar ( vjerovatno je mislio zaostao) , zna ga cijela Tuzla. Mobitel mu kupio jedan privrednik i stalno jadnik svima govori da ima laptop, a vazda ga dok gura kolica sa željezom raja pripazi, neko mu baci kost, neko pogladi po glavi. Voli se češkiti, ima smiješnu facu ali nekako simpatičnu. 37 mu godina a sa roditeljima živi, naveče ga vežu jer zna biti agresivan kada mu uzmu "laptop", neartikulisano se glasa do kasno u noć.
![]()
Eto, bgmi, grehota ti je...
Osjećao sam kao svoju dužnost da ovo podijelim sa vama i da brata Sariela@ pripazimo, pa kako ko može.
Prijedloge možete ostaviti ovde na temi, sa naznakom;
HelpSariel@
Stop omalovažavanju osoba koje su nesposobne same brinuti o sebi!
Lijepo bi bilo da se i portal ss.ba uključi u akciju.

ja sam ovde ponudio ko god smije od vas klosara drito sliku iz novcanika lisnice,al sa papiricem nika...

to sluso price iz rata???Thetraphak1921 je napisao/la:Ovim putem obecavam da cu kao gradjanin dobre volje, forumasu @Sariel pokloniti nova kolica za zeljezo te nakon mog bogatog rucka koji obiluje janjetinom, nakon sto pas oglodje ostatke kostiju, ono sto poslije njega ostane donirati da i doticni forumas, za njega bar, kvalitetno pojede.

samo da pici po zivcima potomcima kvislinskih aga i begova

nista ljepse od speka,il cevapa sa slaninom jesil probo?..MocMahale444 je napisao/la:Ti naviko da vas zega pa ti fali hroktalo? kako poslije svega sto je sasuo na vas vi jos uvijek velicate klempu.wobly92 je napisao/la:Krme brate al si ih razmazio, sad se i razbacuju tvojim donacijama.
Jos kaze krme brate
ne razumijem sto vam to smeta?
.svako jede ono sto hoce..druga stvar sto ste vi indoktrinirani ko da ste na grmecu rasli...
Kad ti jedes krmetinu, to je cisti kanibalizam!!Sariel je napisao/la:nista ljepse od speka,il cevapa sa slaninom jesil probo?..MocMahale444 je napisao/la:Ti naviko da vas zega pa ti fali hroktalo? kako poslije svega sto je sasuo na vas vi jos uvijek velicate klempu.wobly92 je napisao/la:Krme brate al si ih razmazio, sad se i razbacuju tvojim donacijama.
Jos kaze krme brate
ne razumijem sto vam to smeta?
.svako jede ono sto hoce..druga stvar sto ste vi indoktrinirani ko da ste na grmecu rasli...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
SjajnoSariel je napisao/la:
samo da pici po zivcima potomcima kvislinskih aga i begova

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- TobeYarabi
- Kontakt:
zna li se ko mu jje ovaj kocijas koji upravlja sa njim? ja cu mu donirati kandzijuNeandertalac je napisao/la:Tebe citiram jer si zadnji, želio bih sve vas nešto da zamolim u vezi forumaša @Sariel.belosevic28 je napisao/la:Koja pozitiva, cim je Sari u kavezu
alekta muvik muvik
Ljut sam i na sebe jer sam ga nazvao primatom, jako ružno sa moje strane.
Dobio sam pp jednog navijača Slobode kojeg ličnon poznajem ( identitet poznat "meni") u kojem između ostalog piše, citiram;
...grehota ti je, znaš da i ja volim zahebanciju ali on ti "nije" dobar ( vjerovatno je mislio zaostao) , zna ga cijela Tuzla. Mobitel mu kupio jedan privrednik i stalno jadnik svima govori da ima laptop, a vazda ga dok gura kolica sa željezom raja pripazi, neko mu baci kost, neko pogladi po glavi. Voli se češkiti, ima smiješnu facu ali nekako simpatičnu. 37 mu godina a sa roditeljima živi, naveče ga vežu jer zna biti agresivan kada mu uzmu "laptop", neartikulisano se glasa do kasno u noć.
![]()
Eto, bgmi, grehota ti je...
Osjećao sam kao svoju dužnost da ovo podijelim sa vama i da brata Sariela@ pripazimo, pa kako ko može.
Prijedloge možete ostaviti ovde na temi, sa naznakom;
HelpSariel@
Stop omalovažavanju osoba koje su nesposobne same brinuti o sebi!
Lijepo bi bilo da se i portal ss.ba uključi u akciju.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, GradKamena2, Pact1921, ritam21, sebalos, Zoxx i 26 gostiju.