a dajshzna je napisao/la:Ne stavljaj to dvoje u istu rečenicu!Sariel je napisao/la:mislim mozemo o slobodi o trofejima
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Glaso si za forumasa, glasaj i za kantualeksandar_veliki je napisao/la:
Al, stvarno su ove koze ograjisale. Od silnih neuspijeha kroz 100 godina izgubili i smisao za humor.Neandertalac je napisao/la:pitic je napisao/la:Znači došli smo do Pašage Mandžića.
SRETAN BROJ - 1725
neka brate sad ne brisi.aleksandar_veliki je napisao/la:Kontroliksite se, cuj zajebancija zena i klinci. Stvarno nekad prelazite sve granice.
- IlProfessore
- Kontakt:
Prolazi sariel kroz selo i vidi nanu kako mete avliju. Malo uspori, popravi rever na kaputu, dotegnu kaiš i ushićeno uzviknu:Sariel je napisao/la:
samo da pici po zivcima potomcima kvislinskih aga i begova
"Smrt fašizmu nano!!!"
"I tebi sine", odgovori nana.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ako Neutral osvoji kolajnu Kante godine, predlažem da, umjesto dresa naše selekcije, dobije Hakalin CD.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Plus britney spears i taylor swiftHigh je napisao/la:Ako Neutral osvoji kolajnu Kante godine, predlažem da, umjesto dresa naše selekcije, dobije Hakalin CD.
Hakalin CD će dobiti Šefko Adilović jer će možda postati predsjednik upravnog odbora NK Čelik. Poklon će mu uručiti skupština NK Čelik i novoizabrani načelnik.High je napisao/la:Ako Neutral osvoji kolajnu Kante godine, predlažem da, umjesto dresa naše selekcije, dobije Hakalin CD.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 29 nov 2016, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako bude @Sariel, možete li i lanac neki dodati, sa kožnom, obloženom ogrlicom da ga ne žulja?aleksandar_veliki je napisao/la:Polako, tek smo poceli. Samo dobri dresoviMocMahale444 je napisao/la:Glaso si za forumasa, glasaj i za kantualeksandar_veliki je napisao/la:.
Hvala unaprijed, znam da ste humani.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ovo mi je djed prico. kad je oslobodio sarajevo...IlProfessore je napisao/la:Prolazi sariel kroz selo i vidi nanu kako mete avliju. Malo uspori, popravi rever na kaputu, dotegnu kaiš i ushićeno uzviknu:Sariel je napisao/la:
samo da pici po zivcima potomcima kvislinskih aga i begova
"Smrt fašizmu nano!!!"
"I tebi sine", odgovori nana.
nisu nane tad tako pricale budi siguran ...
zna se kako se oslobodioci docekali...
izvinuces me na trenutak,ja ipak mislim da je to potrebitije oko grabavice ipak tamo cuke poceruju ljude zene i igrace,sjeti se hervasa..Neandertalac je napisao/la:
Ako bude @Sariel, možete li i lanac neki dodati, sa kožnom, obloženom ogrlicom da ga ne žulja?
I od ovog dedo ko i Frantin Sarajevo oslobađao? Aaa, masala.. 
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 29 nov 2016, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- IlProfessore
- Kontakt:
Sarajevo je oslobodila 16. muslimanska brigada 5.4.1945. Izgleda da ti je djed bio ljudina čim je bio u toj elitnoj brigadi.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Umjesto dresa sarielu poklonite kakvu kontalicu za djecu 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Neandertalac
- Kontakt:
Izdrži Sariel@ borim se za tebe ko' lav!Sariel je napisao/la:izvinuces me na trenutak,ja ipak mislim da je to potrebitije oko grabavice ipak tamo cuke poceruju ljude zene i igrace,sjeti se hervasa..Neandertalac je napisao/la:
Ako bude @Sariel, možete li i lanac neki dodati, sa kožnom, obloženom ogrlicom da ga ne žulja?
Od mene ti je gumena kost sa aromom mesa.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
naravno,odlikovani partizanIlProfessore je napisao/la:Sarajevo je oslobodila 16. muslimanska brigada 5.4.1945. Izgleda da ti je djed bio ljudina čim je bio u toj elitnoj brigadi.
i kao suk meni? eeeee momcici momcici
- MocMahale444
mozda bolje tebi kakvu garsonjeru u sarajevu da se uklopis u raju konacno???FrancescoTotti je napisao/la:Umjesto dresa sarielu poklonite kakvu kontalicu za djecu
stani nije to taj omjer love?? jeli? sili mi...
On kako se preselio u Sarajevo, zamijenio i nik i klub za koji navija. Iskreno se svi nadamo da je počeo navijati za FKS.MocMahale444 je napisao/la:Je li to se lojavi vratio?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mozda i kakve nove zavjese umjesto dresa, da mu damo motiva da bar jednom u zivotu kaze ne svojoj zeni 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.