Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
jos bolje.. mlad je on, bio je sa Giovincom, Marchisio i Balotelijem u mladoj repki italije.. unistili su ovu generaciju Njemacke sto ej igrala na sp-u, ali slucajan gol Ozila ih je odveo do finala..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- sarajlija89
- Kontakt:
nije ozil dao..nego onaj bek iz hoffenheima...Andreas Beck..plavi,ruzniItalia je napisao/la:jos bolje.. mlad je on, bio je sa Giovincom, Marchisio i Balotelijem u mladoj repki italije.. unistili su ovu generaciju Njemacke sto ej igrala na sp-u, ali slucajan gol Ozila ih je odveo do finala..
e bas sam i ja bolesnik fudbala
FORZA ITALIA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dobar si dobar si, samo još da nisi pitarsarajlija89 je napisao/la:nije ozil dao..nego onaj bek iz hoffenheima...Andreas Beck..plavi,ruzniItalia je napisao/la:jos bolje.. mlad je on, bio je sa Giovincom, Marchisio i Balotelijem u mladoj repki italije.. unistili su ovu generaciju Njemacke sto ej igrala na sp-u, ali slucajan gol Ozila ih je odveo do finala..htio centrirat..i jbg...viviano cini mi se branio,prodje pored njega...bas mi krivo bilo,bolji bili...i nijemci na kraju uzese 4 ili 5-0 engleze dobili u finalu kojima nije hart branio zbog kartona a u ekipi im nije bilo pravog nijemca,hrubes selektor
![]()
![]()
![]()
e bas sam i ja bolesnik fudbala![]()
![]()
FORZA ITALIA
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- sarajlija89
- Kontakt:
A meni bas zbog tog drago
Ako moze molba moderatorima ili kome vec...vidio sam da na pdf Premier Liga ima anketa ko ce bit prvak...pa nek i ovdje nesto slicno ubace ako moze...da vidimo kako to izgleda i ovdje
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
nema potrebe da bude anketa o prvaku na ovome podforumu, prvak se zna....
glupo je o tome i pomisliti 
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- sarajlija89
- Kontakt:
vuvu_zzz je napisao/la:nema potrebe da bude anketa o prvaku na ovome podforumu, prvak se zna....glupo je o tome i pomisliti
vjerujem...
al kad svi imaju..nek i nama stave
gledo sam tu tekmu, bilo stativa, precki, nekoliko puta nijemci s linije izbijali spasavali gol, uglavnom trebalo komotno bit 3-0 za zabare, a onda Beck pogodi isto ko Pjanic protiv Ganesarajlija89 je napisao/la:nije ozil dao..nego onaj bek iz hoffenheima...Andreas Beck..plavi,ruzniItalia je napisao/la:jos bolje.. mlad je on, bio je sa Giovincom, Marchisio i Balotelijem u mladoj repki italije.. unistili su ovu generaciju Njemacke sto ej igrala na sp-u, ali slucajan gol Ozila ih je odveo do finala..htio centrirat..i jbg...viviano cini mi se branio,prodje pored njega...bas mi krivo bilo,bolji bili...i nijemci na kraju uzese 4 ili 5-0 engleze dobili u finalu kojima nije hart branio zbog kartona a u ekipi im nije bilo pravog nijemca,hrubes selektor
![]()
![]()
![]()
e bas sam i ja bolesnik fudbala![]()
![]()
FORZA ITALIA
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
vidim mnogi moderatori ino fudbala navijaju za bayern pa vjerovatno paze o bundesci, dok ovamo ko te y..., ma postavice i ovdje inace fudbalska diskriminacija
hajd pozovite onog geronima vidim da je najaktivniji bayernovac da to pravi 
- Interista di cuore
- Kontakt:
Hocemo anketu !
a sjecam se i ja te utakmice sa svabama,ja gledo s jaranom (navija za Njemacku) a on jos nije bio prebolio ono polufinale i gol di Grosso,kolko me samo zezo kad je Italija izgubila...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
a jest.. upravu si Beck ga dade.. kako se nisam mogao toga sjetiti.. a na golu je bio Consiglie
ali na tom prvenstvu se vidjelo da Gio - Balotelli redom jedu protivnike
ali fkt. me iznenadilo kako je Balotelli pristao da igra za u21.. poznavajuci ga cudi me kako nije trazio da bude Capitano A selekcije 
ali na tom prvenstvu se vidjelo da Gio - Balotelli redom jedu protivnike
a sto se tice ankete jbga, sta ces kad englezi imaju svog hammersa, a svabe imaju geronima i riberya i lagano im ankete pucaju.. ehh, diskriminacija prema najboljoj, najljepsoj, najvecoj ligi na svijetu 
Anketu, osim administratora, moze postaviti i pokretac teme obannon, pa vidite s njim. 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Nastavlja se dominacija INtera,jbg nema niko jaci od njih trenutno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
mislim da ce inter bez Mou-a jako pasti.. lagano im igraci stare.. ali tek treba da vidimo sta ce se desiti.. toliko sam bio optimistican u onaj Juve od prosle sezone i ispostavilo se najgori Juve u historiji.. ali cini mi se da bi ovaj mogao bolje zavrsiti.. puno bolje.. prvenstveno radi trenera koji je Sampu doveo do slave..
i da, Napoli ce biti prejak!
pa svima igraci stareItalia je napisao/la:mislim da ce inter bez Mou-a jako pasti.. lagano im igraci stare.. ali tek treba da vidimo sta ce se desiti..
evo i ja pljuno svoj glas, a on ide naravno za dominantne crno-plave 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
upravu si, samo sto vasi nemaju 24-25 godina, vec 30-31.. govorim o najvecim zvijezdama izuzev Snajdera..vuvu_zzz je napisao/la:pa svima igraci stareItalia je napisao/la:mislim da ce inter bez Mou-a jako pasti.. lagano im igraci stare.. ali tek treba da vidimo sta ce se desiti..![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Inter će ovo lagano uzeti. @Italia, Mourinho nije izmislio ni stvorio Inter. Inter je bio dominantniji u talijanskoj ligi kada ga je vodio Mancini, dok je sa Mourinhom pucao više na evropsku titulu pa su stoga prošle sezone bili na "staklenim" nogama kada je u pitanu Scudetto.
Od Rome očekujem da se bori sa Interom, a od Milana, Juventusa i Fiorentine borbu od 3-5 mjesta. Tek onda vidim Napoli i te neke levatske ekipe.
Od Rome očekujem da se bori sa Interom, a od Milana, Juventusa i Fiorentine borbu od 3-5 mjesta. Tek onda vidim Napoli i te neke levatske ekipe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
inter u vrijeme Mancinija nije imao dostojnog protivnika.. svi u minusu, inter u plusu i osvoje, a Juve nakon prve sezone nije mogao parirati.. ili mislis na to da su dominirali prije Calciopolija, nisam razumio pitanje..?
levatske ekipe? bas puno pratis Serie A.. Napoli ima 2 puta kvalitetniji sastav od Viola.. Viole ostale bez najvece snage, Cezarea.. a Napoli svake godine pojacava tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.