edit:
eupen-brugge over 2.5 1.55, over 5.5 6.40
zadnje tri 4,5,5 golova zadnje kolo raspucani pa možda nas počaste i večeras a jbg možda bude i nulica
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Za forumaša godine buraz.KingJamesMVP je napisao/la:Kakvo glasanje je u pitanju?
Za forumaša godine buraz.gaston je napisao/la:KingJamesMVP je napisao/la:Kakvo glasanje je u pitanju?
FT 87:88samirr je napisao/la:Partizan - Sassari kp 2 2,40
Proslo, 6 zutih kartona i 1 crveninikadnedobijam je napisao/la:Nema neke ponude danas, izbio me empoli na pocetku dana pa i nemam inspiracije![]()
Uzet cu utakmicu hull-njukastl.
Ne bih igrao na rezultat jer gledam njihove medusobne u premier ligi u sezonama 2013 i 2014 godini i vecinom su dolazile vece kvote, tipa x ili 2 na outsajdera, cak imaju i jedan prijelaz iz 1/2.E sada dali je ovo sve slucajno ili imaju neku saradnju i sta ce biti veceras nebi da komentarisem jer moze biti svasta.Logika i trenutna forma nalazu njukastla kao pobjednika sto se i meni cini kao pametan izbor.
Ali necu da uzimam ishod ove utakmice nego cu uzeti over 3.5 kartona po kvoti 2.00 iz razloga sto je ova kvota 1.65 na under po meni navlakusa.
Drugi razlog bi bio njihovi medusobni gdje su ovu granicu prebacivali u tri od cetiri utakmice.
Treci razlog bi bio njihov prosjek kartona u ligama u kojima igraju tj., hull u premier ligi je na prosjeku od 3,69 kartona po utakmici (1,69 za njih i 2 kartona za ekipe koje igraju protiv njih) dok njukastl je na prosjeku od 4,39 kartona po utakmici(2,06 za njih i 2,33 kartona za ekipe koje igraju protiv njih).
Cetvrti razlog je sudac koji je na posljednji 10 utakmica prebacivao ovu granicu 6 puta a 4 puta ostao ispod.Na 10 utakmica je podijelio 40 zutih kartona sto je tacno 4 po utakmici plus ima i jedan crveni karton.
Jesam se raspisao,toliko od mene.Nadam se prolazu ali ipak oprezno sa ulozima jer ipak je kup utakmica u pitanju.Sretno
nikadnedobijam je napisao/la:Nema neke ponude danas, izbio me empoli na pocetku dana pa i nemam inspiracije![]()
Uzet cu utakmicu hull-njukastl.
Ne bih igrao na rezultat jer gledam njihove medusobne u premier ligi u sezonama 2013 i 2014 godini i vecinom su dolazile vece kvote, tipa x ili 2 na outsajdera, cak imaju i jedan prijelaz iz 1/2.E sada dali je ovo sve slucajno ili imaju neku saradnju i sta ce biti veceras nebi da komentarisem jer moze biti svasta.Logika i trenutna forma nalazu njukastla kao pobjednika sto se i meni cini kao pametan izbor.
Ali necu da uzimam ishod ove utakmice nego cu uzeti over 3.5 kartona po kvoti 2.00 iz razloga sto je ova kvota 1.65 na under po meni navlakusa.
Drugi razlog bi bio njihovi medusobni gdje su ovu granicu prebacivali u tri od cetiri utakmice.
Treci razlog bi bio njihov prosjek kartona u ligama u kojima igraju tj., hull u premier ligi je na prosjeku od 3,69 kartona po utakmici (1,69 za njih i 2 kartona za ekipe koje igraju protiv njih) dok njukastl je na prosjeku od 4,39 kartona po utakmici(2,06 za njih i 2,33 kartona za ekipe koje igraju protiv njih).
Cetvrti razlog je sudac koji je na posljednji 10 utakmica prebacivao ovu granicu 6 puta a 4 puta ostao ispod.Na 10 utakmica je podijelio 40 zutih kartona sto je tacno 4 po utakmici plus ima i jedan crveni karton.
Jesam se raspisao,toliko od mene.Nadam se prolazu ali ipak oprezno sa ulozima jer ipak je kup utakmica u pitanju.Sretno

Hill i Ibaka manje, Paul vise.Dante13 je napisao/la:Pozdrav momci, ne postavljam postove al vas pratim sa svakom analizom NBA, pa ako mozete postavit neka 3 igraca il koseve timova jer zelim ispratit uz veci ulog.. Hvala unapred
SPY je napisao/la:Ne igra pjegavi večeras.. Da li sve u over gurnuti male su grane..
[img]https://aid_spy-hotmail.tinytake.com/media/44de55?filename=1480461535025_30-11-2016-12-18-52.png&sub_type=thumbnail_preview&type=attachment&width=700&height=182&_felix_session_id=2d742515a82187d90fc893b64981afdb&salt=MTE1NTQ1OV80NTEzMzY1[/img]
Ja ti preporučujem Paul over 17.5,Love over 20.5 te kontrahendikep na Detroit,dakle h2.Dante13 je napisao/la:Pozdrav momci, ne postavljam postove al vas pratim sa svakom analizom NBA, pa ako mozete postavit neka 3 igraca il koseve timova jer zelim ispratit uz veci ulog.. Hvala unapred
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.