to je za one pliceg dzepa..al dzabe ja to jele...Thetraphak1921 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Bliži se kraj današnjeg dana, moram ispostovati sve vas pa napisati kako je prošla akcija i šta je prikupljeno;
Ajzea@ Kolica, aluminijska. Kom 1
Ojačana, alu točkići, ručica za upravljanje i sklopivo postolje za šerpu.
Hvala unaprijed.
Ja cu donirati i jedan ram stek. Zabiljezi tamo..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Sari brate mogao si i malo fi lea isprziti, onako na kockice.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne smijes ovo njemu dati. pojesce jeFrancescoTotti je napisao/la:Od mene halal humanitarna pistaljka. Kad ga zena pocne tuc da brzo moze prizvati komsije u pomoc. #HelpSariel@
Šuti bolan, i kod mene je vazda na stoluSabinho je napisao/la:Ali toaletni papir je kljucni detalj na slici. Nece sariel da omasti tastaturu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
naravno violeta ubrusi samo domace,imatel jos sta... nemateeee..TobeYarabi je napisao/la:sliko kod komsije..da je njegovo pokazao bi novcanik i licnu..Sabinho je napisao/la:Ali toaletni papir je kljucni detalj na slici. Nece sariel da omasti tastaturu.
gledaj tobe zajebanta, crni pojas nisam nista jeo 3 dan
ajde brate bujrum...sta djeca znaju o zavicaju,sta je biftek a sta ramstek
@ sabinjo, fi le je za bosnjake i one have not
- Neandertalac
- Kontakt:
Može. Ima Brnjica od Evolutiona@TobeYarabi je napisao/la:ne smijes ovo njemu dati. pojesce jeFrancescoTotti je napisao/la:Od mene halal humanitarna pistaljka. Kad ga zena pocne tuc da brzo moze prizvati komsije u pomoc. #HelpSariel@
Hvala vam svima, pokažimo da Sarajlije uvijek pomognu!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Utefteri od mene malo sla nine..Thetraphak1921 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Bliži se kraj današnjeg dana, moram ispostovati sve vas pa napisati kako je prošla akcija i šta je prikupljeno;
Ajzea@ Kolica, aluminijska. Kom 1
Ojačana, alu točkići, ručica za upravljanje i sklopivo postolje za šerpu.
Hvala unaprijed.
Ja cu donirati i jedan ram stek. Zabiljezi tamo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
nema ga..mora da je proguto 2 bif teka odjednom pa se udavio.. il' ga je zena isprebijala sto je uprljo zavjese i otela mu laptop
-
belosevic28
- Kontakt:
Kaze presao je na mlijecne preradjevine, zato molim neandertalca da utefteri da mu saljem pola kile liva de.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- TobeYarabi
- Kontakt:
to je ono sto ti je fehim dao pronjusis za proslogodisnje blagdane..ove godine je rekao da mozes pozvati i ostalih 17 ukucana da i oni malo uzivaju.. a bice kaze i onog ''mesa''Rigoletto je napisao/la:Ko se o biftecima raspravlja...
Nista ispod livanjskogbelosevic28 je napisao/la:Kaze presao je na mlijecne preradjevine, zato molim neandertalca da utefteri da mu saljem pola kile liva de.
Auh mahmurluk je bitch.
Biz ba pakas jedan razocarco si me i ti i tvoji ..Rigoletto je napisao/la:Ko se o biftecima raspravlja...
I muha i toti...
Cccc
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta to tebe briga...tebi je svakako pola života na konzervama, rastiki i lobodi prošlo... Tako da dok ne prođe ova rasprava o hrani odi jedno 3,4 dana na brdo .... Okreci koji kamen pa se opet uključujući u diskusijuRigoletto je napisao/la:Ko se o biftecima raspravlja...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:to je ono sto ti je fehim dao pronjusis za proslogodisnje blagdane..ove godine je rekao da mozes pozvati i ostalih 17 ukucana da i oni malo uzivaju.. a bice kaze i onog ''mesa''Rigoletto je napisao/la:Ko se o biftecima raspravlja...![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Convicts1988
- Kontakt:
Kao jbš nas sa Šekijem koji je nedavno pucao prema navijačima kad je napadnut, daj se malo saberi idiote, sjeti se Vedrana ili Mirze , nemoj biti toliko plitakpitic je napisao/la:Hakalin CD će dobiti Šefko Adilović jer će možda postati predsjednik upravnog odbora NK Čelik. Poklon će mu uručiti skupština NK Čelik i novoizabrani načelnik.High je napisao/la:Ako Neutral osvoji kolajnu Kante godine, predlažem da, umjesto dresa naše selekcije, dobije Hakalin CD.
svi u kantu za glasanje.
idemo jako, prepucavacki!
idemo jako, prepucavacki!
HakalaHigh je napisao/la:Ako Neutral osvoji kolajnu Kante godine, predlažem da, umjesto dresa naše selekcije, dobije Hakalin CD.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ti kao sirova snaga, tovarno magare, si cesce mesni narezak od vlastite majke vidjo. Toliko o tebi i konzerviranoj hranistaragarda je napisao/la:Sta to tebe briga...tebi je svakako pola života na konzervama, rastiki i lobodi prošlo... Tako da dok ne prođe ova rasprava o hrani odi jedno 3,4 dana na brdo .... Okreci koji kamen pa se opet uključujući u diskusijuRigoletto je napisao/la:Ko se o biftecima raspravlja...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Boli me racku šta vi imate sa njim. Nego me zanima hoće li pekar postati predsjednik upravog udboraConvicts1988 je napisao/la:Kao jbš nas sa Šekijem koji je nedavno pucao prema navijačima kad je napadnut, daj se malo saberi idiote, sjeti se Vedrana ili Mirze , nemoj biti toliko plitakpitic je napisao/la:Hakalin CD će dobiti Šefko Adilović jer će možda postati predsjednik upravnog odbora NK Čelik. Poklon će mu uručiti skupština NK Čelik i novoizabrani načelnik.High je napisao/la:Ako Neutral osvoji kolajnu Kante godine, predlažem da, umjesto dresa naše selekcije, dobije Hakalin CD.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.