FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kosewsko hill
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Večeras samo srce na teren, rezultat je nebitan!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
Željo - My first love!!!
Ili sam ja nesto propustio, ili nema prenosa veceras na bht-u?
rekao sam prije ovdje da ih je bilo oko 20tak pred pocetak treninga hapoela. bile neke dobre dvije trebe medju navijacima hehe.. to se i bubanj udara i sve. sad na treningu mozda je bilo i vise ili ce ih jos vise doci.rebel je napisao/la:Znali tko dolaze li gostujući navijači ,prije par godina su bili u ŠB ,probali su i ko huligane glumit
Neko je rekao gore da cu culum i popovic povrijedjeni pa ne igraju. Jest popovic ali culum nije. Na treningu sinoc je bio al u drugoj ekipi..
na hayatu je a ne na bhtBeca-25 je napisao/la:Ili sam ja nesto propustio, ili nema prenosa veceras na bht-u?
kupila i ja kartu.. 
eno izraelski autobus pred nasim stadionom
eno izraelski autobus pred nasim stadionom
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !
- kosewsko hill
- Kontakt:
ma kod Amara to ide po zaslugama i ako si korektan, to bar nije teško do sada bilo zaključitiDove87 je napisao/la:rekao sam prije ovdje da ih je bilo oko 20tak pred pocetak treninga hapoela. bile neke dobre dvije trebe medju navijacima hehe.. to se i bubanj udara i sve. sad na treningu mozda je bilo i vise ili ce ih jos vise doci.rebel je napisao/la:Znali tko dolaze li gostujući navijači ,prije par godina su bili u ŠB ,probali su i ko huligane glumit
Neko je rekao gore da cu culum i popovic povrijedjeni pa ne igraju. Jest popovic ali culum nije. Na treningu sinoc je bio al u drugoj ekipi..
Željo - My first love!!!
bice ih, ultrasi su torebel je napisao/la:Znali tko dolaze li gostujući navijači ,prije par godina su bili u ŠB ,probali su i ko huligane glumit
- samir_tm87
- Kontakt:
Dove87 je napisao/la:rekao sam prije ovdje da ih je bilo oko 20tak pred pocetak treninga hapoela. bile neke dobre dvije trebe medju navijacima hehe.. to se i bubanj udara i sve. sad na treningu mozda je bilo i vise ili ce ih jos vise doci.rebel je napisao/la:Znali tko dolaze li gostujući navijači ,prije par godina su bili u ŠB ,probali su i ko huligane glumit
sto nisi otiso medju njih da te prebiju , pa ih mozda suspenduju cc , nista ne razmisljas
samir_tm87 je napisao/la:
sto nisi otiso medju njih da te prebiju , pa ih mozda suspenduju cc , nista ne razmisljas
hahahahhaha palac gore !
- samir_tm87
- Kontakt:
xaxa
aj jos jedan post i 800
ako ga bb ne izbrise 
aj jos jedan post i 800
Nadam se veceras da nece biti manekenskog hodanja od strane nasih igraca jer jedva sam podnio u prosloj utakmici, mislio sam da cu da zavrsiti na pshijatriji. Ako Bog da valjda ce poginut na terenu al u bukvalnom smislu i ujedat protivnicke igrace misljenja sam da ih amar treba nekad malo vaspitnim oprobat kao sto je pokojni RIbar radioo jer onakav pristup igri i dresu je malo je reci katastrofalan. Veceras ako Bog da treba da lome protovnicima sto se da slomit u svakom smislu mi podrskom a oni na terenu hocu da ostave sve na terenu ne samo srce nego i dusu i posljednji atom snage jedino tako cu im oprostiti ono nonsalantno manekenisanje u tel avivu .
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- samir_tm87
- Kontakt:
Veceras ako Bog da treba da lome protovnicima sto se da slomitUrban je napisao/la:Nadam se veceras da nece biti manekenskog hodanja od strane nasih igraca jer jedva sam podnio u prosloj utakmici, mislio sam da cu da zavrsiti na pshijatriji. Ako Bog da valjda ce poginut na terenu al u bukvalnom smislu i ujedat protivnicke igrace misljenja sam da ih amar treba nekad malo vaspitnim oprobat kao sto je pokojni RIbar radioo jer onakav pristup igri i dresu je malo je reci katastrofalan. Veceras ako Bog da treba da lome protovnicima sto se da slomit u svakom smislu mi podrskom a oni na terenu hocu da ostave sve na terenu ne samo srce nego i dusu i posljednji atom snage jedino tako cu im oprostiti ono nonsalantno manekenisanje u tel avivu .
u svakom smislu mi podrskom a oni na terenu
hocu da ostave sve na terenu
ne samo srce
nego i dusu i posljednji atom snage
jedino tako cu im oprostiti ono nonsalantno manekenisanje
u tel avivu
ovo se na kraju ne rimuje , treba dodat u tel avivu , u izrraelu
samir_tm87 je napisao/la:Veceras ako Bog da treba da lome protovnicima sto se da slomitUrban je napisao/la:Nadam se veceras da nece biti manekenskog hodanja od strane nasih igraca jer jedva sam podnio u prosloj utakmici, mislio sam da cu da zavrsiti na pshijatriji. Ako Bog da valjda ce poginut na terenu al u bukvalnom smislu i ujedat protivnicke igrace misljenja sam da ih amar treba nekad malo vaspitnim oprobat kao sto je pokojni RIbar radioo jer onakav pristup igri i dresu je malo je reci katastrofalan. Veceras ako Bog da treba da lome protovnicima sto se da slomit u svakom smislu mi podrskom a oni na terenu hocu da ostave sve na terenu ne samo srce nego i dusu i posljednji atom snage jedino tako cu im oprostiti ono nonsalantno manekenisanje u tel avivu .
u svakom smislu mi podrskom a oni na terenu
hocu da ostave sve na terenu
ne samo srce
nego i dusu i posljednji atom snage
jedino tako cu im oprostiti ono nonsalantno manekenisanje
u tel avivu
ovo se na kraju ne rimuje , treba dodat u tel avivu , u izrraelu
hahahahahahaha ma pust rimovanje nek oni rimuju na terenu kako Bog dragi zapovjeda i mirna Bosna
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
nadam se da ce nasi momci biti pametniji
pa na pocetku tekme napraviti koji faul
a ne kao gore nismo im prisli na 2 metra
a kamoli faul napravili
sta god da bude
samo nemojte igrati kao
pi*kice
jointunion forever
pa na pocetku tekme napraviti koji faul
a ne kao gore nismo im prisli na 2 metra
a kamoli faul napravili
sta god da bude
samo nemojte igrati kao
pi*kice
jointunion forever
Semper Fidelis
Jeli korteo krece sa ispred Grbavice u pola sest 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
jesteEdinTM87 je napisao/la:Jeli korteo krece sa ispred Grbavice u pola sest
Veceras po prolaz,aBd...Sve im se prasta,samo nek pokazu da su dostojni dresa i grba te da ce ginuti na terenu!!! 
Rotor Volgograd...
- RK Gradacac
- Kontakt:
A vi dabogda ispali i treci put!LEŠINAR je napisao/la:Srećno večeras, dabogda šesticu primili!
010 ISN'T JUST A CODE
Nšto mi se vrijeme pokvari, kao da će kiša...
Ja ću oko 18:30 krenuti ka Koševu, pa se raja vidimo.
Što su već brojni napisali na temi, može i poraz, ali dostojanstven. Poraz sa dobrom igrom ne boli, a onaj iz Tel Aviva to nije bio.
Ja ću oko 18:30 krenuti ka Koševu, pa se raja vidimo.
Što su već brojni napisali na temi, može i poraz, ali dostojanstven. Poraz sa dobrom igrom ne boli, a onaj iz Tel Aviva to nije bio.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
I tebi sretno i da sto bolje odigrate!LEŠINAR je napisao/la:Srećno večeras, dabogda šesticu primili!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Pact1921 i 38 gostiju.