Teme koje nemaju veze sa sportom
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 30 nov 2016, 14:42
Moussa je napisao/la:Nisu izumrli pijanci nego se ti u tim godinama ne druzis s njima. To su ljudi od 40 i vise godina, a svi su redom poceli sa 16 piti pomalo, pa se s vremenom otelo kontroli, pogotovo kad dodju obveze i problemi u zivotu.
Pa ja ti i pisem o tome da covjeka treba srediti, kada bi sredili kladionice onda bi mogli lako i na alkohol dici cijene i zabraniti da se pece rakija i sredili bi i to

-
DANTES
-
Kontakt:
dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane? Ko hoce da se kladi neka se kladi. Ko hoce da pije neka pije. Budala koji ce prokockati/propiti kucu ce uvijek biti i za njih me zaboli ona stvar, to je njihov problem. Meni je drago sto obje "institucije" postoje.. odem uplatim dnevno marku, nekada popijem koje pivo i meni je fino. Oni koji to ne vole, neka ih zaobilaze i svima super.
Ljudi slabo yebu i onda višak energije troše govoreći drugima šta da rade..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
madridist
-
Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Mene je stid uci u kladionicu, stojati rame uz rame sa likom od 45 godina koji nema posla i koji svaki dan igra bingo. Svako koga nije stid, po meni baš i nije normalna osoba. Nema razlike, ha stojao u kafančugi za šankom sa okorjelim pijanicama ha bio u kladionici.

A nije to bas tako.
Kolio ja znam, nije se jos desilo da tip dodje iz kladionice i ubije zenu ili djecu ili napravi saobracajku i unesreci nekoga za cijeli zivot zato jer je promasio kerove ili tiket,
alkohol pak je uzrocnik okeana belaja i nemojmo se pravit pametni samo zato jer je sad popularno pisat po kladionicama.
Hiljadu puta su gori kafici koji toce alkohol maloljetnim a da ne spominjem kurvine sinove koji lahke i teske droge cine dostupnim svima...
Zadnja izmjena:
madridist, dana/u 30 nov 2016, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
High
Mislim da leksema
kandžija unosi najviše straha, ali i poštovanja, kod samog recipijenta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Hendo
-
Kontakt:
Ima jedan čovjek u Vogošći, nosi bijeli luk u džepovima da mu donesu sreću na kladionici.
Kocka je bačena
-
Moussa
-
Kontakt:
Kod nas su kladionice i kafane pune iz jednog razloga:
Narod nema posla ili je jako slabo placen pa onda radi ocajnicke poteze i pokusava dobiti nesto na kladionici ili se samo ubiti u alkoholu i zaboraviti na sve barem jedan dan
Politicari, stvorite malo bolje i pozitivnije okruzenje i kladionice ce same smanjiti broj poslovnica jer ce se smanjiti i broj korisnika...
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
DANTES je napisao/la:dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane? Ko hoce da se kladi neka se kladi. Ko hoce da pije neka pije. Budala koji ce prokockati/propiti kucu ce uvijek biti i za njih me zaboli ona stvar, to je njihov problem. Meni je drago sto obje "institucije" postoje.. odem uplatim dnevno marku, nekada popijem koje pivo i meni je fino. Oni koji to ne vole, neka ih zaobilaze i svima super.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
DANTES
-
Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Kladionice su najveće zlo. Kad sve staviš na papir, koliko si uplatio pa koliko si dobio, to sve saberi, oduzmi, podijeli, pomnoži, korjen izvadi i vidjet ćeš da si u minusuk, i to ne malom. Mogu razumjeti da neko onako igra, uplati max 1 KM, čisto da se malo zabavi, i to jednom sedmično, ali da neko ko to vidi kao glavni izvod zarade a da ima više od 25 godina, to ne rzumijem.
Ja nisam čuo da se u svijetu ratuje zbog kladionice... Ali možda se u bosni zarati. Kad smo inovatori

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Tribalian
-
Kontakt:
dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane?
Imaju protiv zato sto ne znaju da gledaju svoja posla. Internet je stigao u najudaljenije planinske krajeve tako da mozes procitati svakodnevno misljenja onih koje nikada ne bi sreo u zivotu. Zivi i pusti druge da zive.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
RiNo
-
Kontakt:
DANTES je napisao/la:dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane? Ko hoce da se kladi neka se kladi. Ko hoce da pije neka pije. Budala koji ce prokockati/propiti kucu ce uvijek biti i za njih me zaboli ona stvar, to je njihov problem. Meni je drago sto obje "institucije" postoje.. odem uplatim dnevno marku, nekada popijem koje pivo i meni je fino. Oni koji to ne vole, neka ih zaobilaze i svima super.
Ili koje vjere su im preci bili
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
BenjooJutub
-
Kontakt:
Postao/la BenjooJutub » 30 nov 2016, 14:51
madridist je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Mene je stid uci u kladionicu, stojati rame uz rame sa likom od 45 godina koji nema posla i koji svaki dan igra bingo. Svako koga nije stid, po meni baš i nije normalna osoba. Nema razlike, ha stojao u kafančugi za šankom sa okorjelim pijanicama ha bio u kladionici.

A nije to bas tako.
Kolio ja znam, nije se jos desilo da tip dodje iz kladionice i ubije zenu ili djecu ili napravi saobracajku i unesreci nekoga za cijeli zivot zato jer je promasio kerove ili tiket,
alkohol pak je uzrocnik okeana belaja i nemojmo se pravit pametni samo zato jer je sad popularno pisat po kladionicama.
Hiljadu puta su gori kafici koji toce alkohol maloljetnim a da ne spominjem kurvine sinove koji lahke i teske droge cine dostupnim svima...
Znam da su mi roditelji uvijek srali kad bi me vidjeli u kladionici, jer znaju kakav se ološ okuplja po kladionicama

Isto tako bi mi srali kad bi čuli da sam igrao bilijar u lokalnoj kafani. Tako da, isto ti dođe. Na oba mjesta se skupljaju ljudi istog ili sličnog mentalnog sklopa.
-
L-Train
-
Kontakt:
RiNo je napisao/la:DANTES je napisao/la:dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane? Ko hoce da se kladi neka se kladi. Ko hoce da pije neka pije. Budala koji ce prokockati/propiti kucu ce uvijek biti i za njih me zaboli ona stvar, to je njihov problem. Meni je drago sto obje "institucije" postoje.. odem uplatim dnevno marku, nekada popijem koje pivo i meni je fino. Oni koji to ne vole, neka ih zaobilaze i svima super.
Touchdown

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 30 nov 2016, 14:55
BelminM23 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Ne bi bio problem da tih kladionica nema svakih 50m, i da ih najviše niej pozicionirano oko škola (ovdje i fakultete ubrajam), pa djeca samo tu idu. Uči se da kladionica nije problem, da je to nešto dobro, jer ako ne ideš u kladionicu nisi IN. To je problem.
Uplati cvaju protiv Damira kad bude igro protiv nekog Zanga koji je 700 na listi, pa ćeš vidjet meraka kad Damir izgubi
Uplatim sebi petaka na wwin i ganjam se par dana dok ne izgubim, ako te krene, možeš se sa pet maraka igrat i mjesec dana

al malo ti zanimljivije bude pratiti sportske događaje, budeš u toku, znaš šta se dešava, ovako mi bude mrsko ispratiti neki meč. A nije loše otići zatražiti i neku isplatu u kladionicu, to bude fin osjećaj, ali je rijedak
Bigno nisam odigrao, ne pamtim
Dovoljan je sam Damir, ne treba mi duplo nerviranje.
Kladionice postepeno, neprimjetno, uništavaju društvo. Dobiješ veliki broj ovisnika, koji ne znaju ništa drugo osim otići u kladionicu, ako se na vrijeme to ne ograniči, dobiješ problem.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Tribalian
-
Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:
Kladionice postepeno, neprimjetno, uništavaju društvo.
Sreca pa ih politicari i ostali ideoloski lelemudi ne unistavaju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
Besic
-
Kontakt:
skipuj do 10:11
Kako da se isklešem pa da ovako baratam i plešem s riječima

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
BelminM23
-
Kontakt:
Đe izlazi ova fina gradska raja
Evo ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, propali student, ne radim, kakvo društvo najbolje naći i gdje izaći popiti sok

-
JohnCleese
-
Kontakt:
Postao/la JohnCleese » 30 nov 2016, 14:57
Tribalian je napisao/la:dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane?
Imaju protiv zato sto ne znaju da gledaju svoja posla. Internet je stigao u najudaljenije planinske krajeve tako da mozes procitati svakodnevno misljenja onih koje nikada ne bi sreo u zivotu. Zivi i pusti druge da zive.
Bojim se da je rasprava oko kladionica i kafana s ovim zavrsena !
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
-
DANTES
-
Kontakt:
RiNo je napisao/la:DANTES je napisao/la:dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane? Ko hoce da se kladi neka se kladi. Ko hoce da pije neka pije. Budala koji ce prokockati/propiti kucu ce uvijek biti i za njih me zaboli ona stvar, to je njihov problem. Meni je drago sto obje "institucije" postoje.. odem uplatim dnevno marku, nekada popijem koje pivo i meni je fino. Oni koji to ne vole, neka ih zaobilaze i svima super.
Pa daa... Sjetimo se ko je počeo o tome.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
High
Besic je napisao/la:
skipuj do 10:11
Kako da se isklešem pa da ovako baratam i plešem s riječima

Da govoriš ovako kao on, prvo trebaš glumiti budalu po kahvanama.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Neutral
-
Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.