Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 nov 2016, 14:42

Moussa je napisao/la:Nisu izumrli pijanci nego se ti u tim godinama ne druzis s njima. To su ljudi od 40 i vise godina, a svi su redom poceli sa 16 piti pomalo, pa se s vremenom otelo kontroli, pogotovo kad dodju obveze i problemi u zivotu.
Pa ja ti i pisem o tome da covjeka treba srediti, kada bi sredili kladionice onda bi mogli lako i na alkohol dici cijene i zabraniti da se pece rakija i sredili bi i to :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2016, 14:43

dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane? Ko hoce da se kladi neka se kladi. Ko hoce da pije neka pije. Budala koji ce prokockati/propiti kucu ce uvijek biti i za njih me zaboli ona stvar, to je njihov problem. Meni je drago sto obje "institucije" postoje.. odem uplatim dnevno marku, nekada popijem koje pivo i meni je fino. Oni koji to ne vole, neka ih zaobilaze i svima super.
Ljudi slabo yebu i onda višak energije troše govoreći drugima šta da rade..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 nov 2016, 14:43

Nerminovic je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:Mene je stid uci u kladionicu, stojati rame uz rame sa likom od 45 godina koji nema posla i koji svaki dan igra bingo. Svako koga nije stid, po meni baš i nije normalna osoba. Nema razlike, ha stojao u kafančugi za šankom sa okorjelim pijanicama ha bio u kladionici.
:salut:
A nije to bas tako.
Kolio ja znam, nije se jos desilo da tip dodje iz kladionice i ubije zenu ili djecu ili napravi saobracajku i unesreci nekoga za cijeli zivot zato jer je promasio kerove ili tiket,
alkohol pak je uzrocnik okeana belaja i nemojmo se pravit pametni samo zato jer je sad popularno pisat po kladionicama.
Hiljadu puta su gori kafici koji toce alkohol maloljetnim a da ne spominjem kurvine sinove koji lahke i teske droge cine dostupnim svima...
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 30 nov 2016, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

High

Post Postao/la High » 30 nov 2016, 14:44

Besic je napisao/la:
High je napisao/la:
Otkud žabi noge? :kafa:
Vidi ovako , jedan dan ćeš mi poslat spisak riječi koje po tvojoj procjeni ostavljaju jak uticaj na sugovornika , a one moraju biti brutalno intelektualne,da odišu kulturom,naobrazom i nekom vrstom mistike :ljepota: :ljepota: :salut:
Mislim da leksema kandžija unosi najviše straha, ali i poštovanja, kod samog recipijenta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 30 nov 2016, 14:44

Ima jedan čovjek u Vogošći, nosi bijeli luk u džepovima da mu donesu sreću na kladionici.
Kocka je bačena

Moussa
Kontakt:

Post Postao/la Moussa » 30 nov 2016, 14:46

Kod nas su kladionice i kafane pune iz jednog razloga:

Narod nema posla ili je jako slabo placen pa onda radi ocajnicke poteze i pokusava dobiti nesto na kladionici ili se samo ubiti u alkoholu i zaboraviti na sve barem jedan dan

Politicari, stvorite malo bolje i pozitivnije okruzenje i kladionice ce same smanjiti broj poslovnica jer ce se smanjiti i broj korisnika...

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 nov 2016, 14:47

DANTES je napisao/la:
dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane? Ko hoce da se kladi neka se kladi. Ko hoce da pije neka pije. Budala koji ce prokockati/propiti kucu ce uvijek biti i za njih me zaboli ona stvar, to je njihov problem. Meni je drago sto obje "institucije" postoje.. odem uplatim dnevno marku, nekada popijem koje pivo i meni je fino. Oni koji to ne vole, neka ih zaobilaze i svima super.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2016, 14:48

Unofficialpage je napisao/la:Kladionice su najveće zlo. Kad sve staviš na papir, koliko si uplatio pa koliko si dobio, to sve saberi, oduzmi, podijeli, pomnoži, korjen izvadi i vidjet ćeš da si u minusuk, i to ne malom. Mogu razumjeti da neko onako igra, uplati max 1 KM, čisto da se malo zabavi, i to jednom sedmično, ali da neko ko to vidi kao glavni izvod zarade a da ima više od 25 godina, to ne rzumijem.
Ja nisam čuo da se u svijetu ratuje zbog kladionice... Ali možda se u bosni zarati. Kad smo inovatori :kafa:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 nov 2016, 14:49

dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane?
Imaju protiv zato sto ne znaju da gledaju svoja posla. Internet je stigao u najudaljenije planinske krajeve tako da mozes procitati svakodnevno misljenja onih koje nikada ne bi sreo u zivotu. Zivi i pusti druge da zive.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 nov 2016, 14:51

DANTES je napisao/la:
Ili koje vjere su im preci bili
100% sportski i krajnje opušten potpis

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 30 nov 2016, 14:51

madridist je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:Mene je stid uci u kladionicu, stojati rame uz rame sa likom od 45 godina koji nema posla i koji svaki dan igra bingo. Svako koga nije stid, po meni baš i nije normalna osoba. Nema razlike, ha stojao u kafančugi za šankom sa okorjelim pijanicama ha bio u kladionici.
A nije to bas tako.
Kolio ja znam, nije se jos desilo da tip dodje iz kladionice i ubije zenu ili djecu ili napravi saobracajku i unesreci nekoga za cijeli zivot zato jer je promasio kerove ili tiket,
alkohol pak je uzrocnik okeana belaja i nemojmo se pravit pametni samo zato jer je sad popularno pisat po kladionicama.
Hiljadu puta su gori kafici koji toce alkohol maloljetnim a da ne spominjem kurvine sinove koji lahke i teske droge cine dostupnim svima...
Znam da su mi roditelji uvijek srali kad bi me vidjeli u kladionici, jer znaju kakav se ološ okuplja po kladionicama :)
Isto tako bi mi srali kad bi čuli da sam igrao bilijar u lokalnoj kafani. Tako da, isto ti dođe. Na oba mjesta se skupljaju ljudi istog ili sličnog mentalnog sklopa.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 30 nov 2016, 14:54

RiNo je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Touchdown :rol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 nov 2016, 14:55

BelminM23 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ne bi bio problem da tih kladionica nema svakih 50m, i da ih najviše niej pozicionirano oko škola (ovdje i fakultete ubrajam), pa djeca samo tu idu. Uči se da kladionica nije problem, da je to nešto dobro, jer ako ne ideš u kladionicu nisi IN. To je problem.

Uplati cvaju protiv Damira kad bude igro protiv nekog Zanga koji je 700 na listi, pa ćeš vidjet meraka kad Damir izgubi :mrgreen:

Uplatim sebi petaka na wwin i ganjam se par dana dok ne izgubim, ako te krene, možeš se sa pet maraka igrat i mjesec dana :urnebes: al malo ti zanimljivije bude pratiti sportske događaje, budeš u toku, znaš šta se dešava, ovako mi bude mrsko ispratiti neki meč. A nije loše otići zatražiti i neku isplatu u kladionicu, to bude fin osjećaj, ali je rijedak :urnebes:

Bigno nisam odigrao, ne pamtim
Dovoljan je sam Damir, ne treba mi duplo nerviranje. :mrgreen:

Kladionice postepeno, neprimjetno, uništavaju društvo. Dobiješ veliki broj ovisnika, koji ne znaju ništa drugo osim otići u kladionicu, ako se na vrijeme to ne ograniči, dobiješ problem.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 nov 2016, 14:56

Unofficialpage je napisao/la: Kladionice postepeno, neprimjetno, uništavaju društvo.
Sreca pa ih politicari i ostali ideoloski lelemudi ne unistavaju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 30 nov 2016, 14:57

High je napisao/la: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

skipuj do 10:11

Kako da se isklešem pa da ovako baratam i plešem s riječima :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 30 nov 2016, 14:57

Đe izlazi ova fina gradska raja

Evo ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, propali student, ne radim, kakvo društvo najbolje naći i gdje izaći popiti sok :D

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 30 nov 2016, 14:57

Tribalian je napisao/la:
dscile je napisao/la:Ja ne razumijem sta ljudi imaju protiv kladionice i kafane?
Imaju protiv zato sto ne znaju da gledaju svoja posla. Internet je stigao u najudaljenije planinske krajeve tako da mozes procitati svakodnevno misljenja onih koje nikada ne bi sreo u zivotu. Zivi i pusti druge da zive.

Bojim se da je rasprava oko kladionica i kafana s ovim zavrsena !
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2016, 15:00

:crazy:
RiNo je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Pa daa... Sjetimo se ko je počeo o tome. :clap:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

High

Post Postao/la High » 30 nov 2016, 15:01

Besic je napisao/la:
High je napisao/la: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

skipuj do 10:11

Kako da se isklešem pa da ovako baratam i plešem s riječima :kafa:
Da govoriš ovako kao on, prvo trebaš glumiti budalu po kahvanama. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2016, 15:01

RiNo je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
:rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.