NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Pa lijepo pise sluzbeno da je pusteno 7000 ulaznica, nemas sta misliti tu, to je fakticki pun kapacitet stadiona sto se sjedala tice. A naravno, moze se nagurati jos 1000 ako bude potrebno, koliko ljudi sjedi na prolazima i sl., plus navijacka tribina i prostor do iste. Stadion bi bio zaista prepun da je nocna utakmica, al i ovako ocekujem jednu dobru posjetu i pravu atmosferu.
...Život za Široki...
di sluzbeno pise da je 7 000?ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa lijepo pise sluzbeno da je pusteno 7000 ulaznica, nemas sta misliti tu, to je fakticki pun kapacitet stadiona sto se sjedala tice. A naravno, moze se nagurati jos 1000 ako bude potrebno, koliko ljudi sjedi na prolazima i sl., plus navijacka tribina i prostor do iste. Stadion bi bio zaista prepun da je nocna utakmica, al i ovako ocekujem jednu dobru posjetu i pravu atmosferu.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
U kolko je tekma ?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, na klupskoj stranici je jutros pisalo. Osim ako, naravno, nisu promijenili odluku i ''oduzeli'' brojke sa svake tribine kao sto je Jelic najavio mogucnost, zbog smanjenja guzvi i sl., upravo zbog moje poante natrpavanja i sl.
edit: Sto upravo sad i pise. Pardon.
„Ovo je za nas povijesna utakmica, igramo sa jakim i velikim suparnikom. U gostima smo postigli odličan rezultat što nam daje nadu ali uz sve to ipak je Austrija i dalje veliki favorit.U prodaju smo pustili 6 000 ulaznica, a uz to smo i na svaku tribinu smanjili broj karata za 100 do 150 tako da ne bude gužva i da svatko može sjesti i ovim putem pozivam sve da dođu ranije zbog gužve. Očekujemo i dosta poznatih imena iz svijeta sporta.“, rekao je Mijo Jelić
edit: Sto upravo sad i pise. Pardon.
„Ovo je za nas povijesna utakmica, igramo sa jakim i velikim suparnikom. U gostima smo postigli odličan rezultat što nam daje nadu ali uz sve to ipak je Austrija i dalje veliki favorit.U prodaju smo pustili 6 000 ulaznica, a uz to smo i na svaku tribinu smanjili broj karata za 100 do 150 tako da ne bude gužva i da svatko može sjesti i ovim putem pozivam sve da dođu ranije zbog gužve. Očekujemo i dosta poznatih imena iz svijeta sporta.“, rekao je Mijo Jelić
...Život za Široki...
Sta se *ebeno desava s kvotama na utakmici Siroki - Austrija??
Bwin jedna od najpoznatijih svima nama je stavila kvotu na Austriju 1,30 da bi ona sad iznosila 1,70,
a na Siroki je isla i do nevjerovatnih 9, da bi sad bila 4,25, rusvaj u kladionicama se desava sa ovom utakmciom,
dal neko nesto zna korisno u vezi ovoga da kes neki uzmemo jer ovo je ludnica sta se desava s ovom utakmicom,
ja sam cuo neke gradske price, al to mogu da budu samo naglabanja...
Uglavnom sretno Sirokom!
Bwin jedna od najpoznatijih svima nama je stavila kvotu na Austriju 1,30 da bi ona sad iznosila 1,70,
a na Siroki je isla i do nevjerovatnih 9, da bi sad bila 4,25, rusvaj u kladionicama se desava sa ovom utakmciom,
dal neko nesto zna korisno u vezi ovoga da kes neki uzmemo jer ovo je ludnica sta se desava s ovom utakmicom,
Uglavnom sretno Sirokom!
Ima li prenosa utakmice. Pozdrav iz Tuzle i sretno večeras.
Evvo upravo sam našao da će prenositi televizija ORF1 na satelitskoj pa ko ima može pratit.
Evvo upravo sam našao da će prenositi televizija ORF1 na satelitskoj pa ko ima može pratit.
Šta si načuo da je u Koreji netko uplatio 42 000 000 € na pobjedu Širokog ili da su nam Austrijanci odlučili pustiti da prođemoVlado PD je napisao/la:Sta se *ebeno desava s kvotama na utakmici Siroki - Austrija??![]()
Uglavnom sretno Sirokom!
Dobro ti svi uvijek nešto načujete kad je Široki u pitanju .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Iz prve ruke, Široki je kupio utakmicu protiv Austrie, isplaceno im je u jednoj rati, tako da, nemojte se ustrucavati, svi trpajte na kec dok se kvota ne smanji.
SAMO ŠIROKI!
SAMO ŠIROKI!
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Iz prve ruke, Široki je kupio utakmicu protiv Austrie, isplaceno im je u jednoj rati, tako da, nemojte se ustrucavati, svi trpajte na kec dok se kvota ne smanji.![]()
SAMO ŠIROKI!
Kvota je već 1,65 na Austriju. A ovaj što govori da je kvota bila 1,30, neka pogleda datum ispod kvote (10. 7. 2010., znaci za prvu utakmicu), a sada kvota varira od 1,65 - 1,90. SRETNO VECERAS.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kvote variraju 1.9 - 1.7 na austriju
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ima prenos na BHT-u.
Iskreno želim da Široki prođe, jer prolaskom Širokog nam se povećava koeficijent, tako da ćemo bolje proći sljedeće sezone, osim ako nas, ne daj Bože, suspenduju.
Iskreno želim da Široki prođe, jer prolaskom Širokog nam se povećava koeficijent, tako da ćemo bolje proći sljedeće sezone, osim ako nas, ne daj Bože, suspenduju.
nema prenosa na BHT1, utakmica ce biti prikazana u snimku od 22:55Barca u srcu je napisao/la:Ima prenos na BHT-u.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Evo vidim da neki neznaju, ima tema o kvotama i kladionicama pa predjite na nju... pustitie ovdje da raspravljamo o sportu... Hvala..
Danas rezultat 2:1 za nas...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Drago bi mi bilo da je tako, ali sanse su 70-30 u korist Austrije.Barney Stinson je napisao/la:Evo vidim da neki neznaju, ima tema o kvotama i kladionicama pa predjite na nju... pustitie ovdje da raspravljamo o sportu... Hvala..
- Barca u srcu
- Kontakt:
U pravu si, biće snimak jer se igra u 6 sati.sancho21 je napisao/la: nema prenosa na BHT1, utakmica ce biti prikazana u snimku od 22:55
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam zašto je ova utakmica sumnjiva. Austria loša, dosta igrača otišlo, igrali pred praznim stadionom... a Široki ima istu (čak pojačanu) ekipu u odnosu na prošlu sezonu, već odigrali dvije službene utakmice, a i vrijeme je da skinu neki skalp u Europi... pa su priče o namještanju nebuloza - čak sam i ja skinuo X u prvoj utakmici
Danas očekujem pobjedu ŠB 2-1 i prolaz dalje (mada bih bio oduševljen sa 1-1, 0-0, prolaskom na penale)... svejedno, samo da se prođe.
Danas očekujem pobjedu ŠB 2-1 i prolaz dalje (mada bih bio oduševljen sa 1-1, 0-0, prolaskom na penale)... svejedno, samo da se prođe.
Hayley <3
Imam osjećaj da će ga Šilić dat danas, ko zna možda i iz slobodnjaka 
Sramota da se neprenose utakmice veceras, live.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
pa bilo koja..stvarno sramotno...sajo10 je napisao/la:Sramota da se neprenose utakmice veceras, live.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Principatus
- Kontakt:
Ovdje ce biti nekoliko links za utakmicu od 13 sati: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=80802&part=sports
Za poneke ce mozda trebati programi kao Sopcast.
Danas samo pametno odigrati, oni moraju napadati, i tu treba strpljivo cekati na svoje sanse.
Zelim vam mnogo uspjeha, jer vam sreca nece trebati.
Za poneke ce mozda trebati programi kao Sopcast.
Danas samo pametno odigrati, oni moraju napadati, i tu treba strpljivo cekati na svoje sanse.
Zelim vam mnogo uspjeha, jer vam sreca nece trebati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 33 gosta.