NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Nije da se hvalim, ali sam ocekivao od njega vecu ulogu ove godine, zato sam ga i izabrao za fantasy na pocetku odma 
@adriano_leite

S tim da na posljednje pet utakmice ima prosjek od 20-tak poena što ga svakako stavlja u najuži krug favorita za MIP. Imao je u Denveru 3-4 poena, pa ovaj iz prošle u Netsima ali nedovoljan broj utakmica.
Je li uopće ulazi u konkurenciju jer je igrao samo 23 meča u prošloj sezoni? Ima li negdje da se pročitaju pravila za izbor te nagrade.

S tim da na posljednje pet utakmice ima prosjek od 20-tak poena što ga svakako stavlja u najuži krug favorita za MIP. Imao je u Denveru 3-4 poena, pa ovaj iz prošle u Netsima ali nedovoljan broj utakmica.
Je li uopće ulazi u konkurenciju jer je igrao samo 23 meča u prošloj sezoni? Ima li negdje da se pročitaju pravila za izbor te nagrade.
Spursi imaju defanzivne nedostatke.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nesto mi se cini da partije Porzingisa prolaze nezapazeno, barem na forumu.. 20 poena u prosjeku, pri cemu je trojka 40%.
Piše se o tome na ny temi, barem sam pisao o njemu nešto malo. Sa tom visinom imati taku okretnost plus šut je zaista wow. On i Grk ispred svih od mlađih igrača.
bodi123 je napisao/la:J.R Swish, ko bi drugi ovako nesto mogao iscenirati?
Da,skontao sam,katastrofalan je ove sezone,bas katastrofalan
BernardBarnjak je napisao/la:Sean Kilpatrick has a 20-point fourth quarter.
Kilpatrick is looking like a real gem for Brooklyn, but no one expected the 26-year-old journeyman to take over an entire fourth quarter when the Nets needed it most against Los Angeles, one of the best teams. This is only Kilpatrick’s 51st career game.
Sta je riversu?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sam je Rivers kriv za ovaj poraz, nitko mu drugi nije kriv
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dobar je i Jabari, izgleda da ce ipak postati ono sto se od njega ocekivalo, doduse sad prije na cetvorki nego na trici. A Grk i Latvijac su freakovi, nevjerovatan skillset za te visine, ako ne bude povreda dominirat ce ligom za 2 sezone.Neutral je napisao/la:Piše se o tome na ny temi, barem sam pisao o njemu nešto malo. Sa tom visinom imati taku okretnost plus šut je zaista wow. On i Grk ispred svih od mlađih igrača.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jabaria sam pratio baš u NCAA, nisam nikad volio takvog tipa igrača, a evo par godina kasnije momak igra super košarku i pokazuje šta se vremenom sve može postići. Gledao sam taj draft, bio bi sigurno treći da Joel nije imao problema sa povredama i taj draft je najavljen kao jedan od najboljih u posljednjih par godina.BuffonGigi je napisao/la:Dobar je i Jabari, izgleda da ce ipak postati ono sto se od njega ocekivalo, doduse sad prije na cetvorki nego na trici. A Grk i Latvijac su freakovi, nevjerovatan skillset za te visine, ako ne bude povreda dominirat ce ligom za 2 sezone.Neutral je napisao/la:Piše se o tome na ny temi, barem sam pisao o njemu nešto malo. Sa tom visinom imati taku okretnost plus šut je zaista wow. On i Grk ispred svih od mlađih igrača.
nije do njega vec do kidda...NEZALAGANJE je napisao/la:Koja je kar.ina od igraca ovaj Monroe,a placa ga se preko 17mil po sezoni.![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Prosla sezona je bila fakat brutalna al ova je Bgm na dobrom putu da bude duplo bolja od prosle. Koliko samo igraca igra brutalno ove godine i ostvaruje historijske ucinke, strasno 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pravda za doktora!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
http://telesport.telegram.hr/kolumne/co ... unistenja/

Russ sada troši lopte kao pijani bauštelac pare, časteći ekipu u frankfurtskoj krčmi kada s džuboksa zasvira Mišo Kovač. ****, red je! Tragedija je što je to jedini način da Oklahoma City uđe u doigravanje
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vrh mi je konstatacija da se nitko drugi nebi bolje snašao u ovoj situaciji.Text je solidan al na nekim djelovima pretenciozni,bas previse.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Fin tekst, slazem se u potpunosti sa svim napisanim.rio_Ferdy88 je napisao/la:http://telesport.telegram.hr/kolumne/co ... unistenja/
Russ sada troši lopte kao pijani bauštelac pare, časteći ekipu u frankfurtskoj krčmi kada s džuboksa zasvira Mišo Kovač. ****, red je! Tragedija je što je to jedini način da Oklahoma City uđe u doigravanje
Voljeli ga ili mrzili, uživajte u ovoj sezoni. Gledajte ga. Upijajte. Russ piše povijest. Ovakav savršen odnos ostavljenog, nabrijanog igrača u svom zenitu i ekipe u kojoj on mora silovati kako bi upisivali pobjede teško da ćemo uskoro opet vidjeti. Ne vjerujem da bi se itko ikada bolje snašao u takvoj situaciji od Russella Westbrooka.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja mislim da bi on bio jos veca zvijer da nije Beverleya 
Nasmija se JamesKawhi je napisao/la:Voljeli ga ili mrzili, uživajte u ovoj sezoni. Gledajte ga. Upijajte. Russ piše povijest. Ovakav savršen odnos ostavljenog, nabrijanog igrača u svom zenitu i ekipe u kojoj on mora silovati kako bi upisivali pobjede teško da ćemo uskoro opet vidjeti. Ne vjerujem da bi se itko ikada bolje snašao u takvoj situaciji od Russella Westbrooka.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.