FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi igraci koji su valjali koji valjaju prosli kroz Sarajevo mi pola otjerali ko retardirano joj jesmo i mi **** u tri picke materine
- PitarBordo
- Kontakt:
To što su zamjene došle gore, ne znači da neki igrači nisu imali mjesta u FKS. Druga strana priče je što je negodovanje navijača iskorišteno za tjeranje istih a dovođenje nekih amatera, bivših fudbalera, neekslopdiranih ubojitih sredstava itd.bojler je napisao/la:Svi igraci koji su valjali koji valjaju prosli kroz Sarajevo mi pola otjerali ko retardirano joj jesmo i mi **** u tri picke materine
Radnik nam je utakmica sezone.

Samo Saraj'vo.
Znali neko zašto Novaković nije igrao u Travniku?
Ja se nama PB nekad stvarno brate cudim pa jebote ti kad nas vidis kroz samo zadnjih godina bolan pa mi smo mogli 2 sastava imat kvalitetna jebote baPitarBordo je napisao/la:To što su zamjene došle gore, ne znači da neki igrači nisu imali mjesta u FKS. Druga strana priče je što je negodovanje navijača iskorišteno za tjeranje istih a dovođenje nekih amatera, bivših fudbalera, neekslopdiranih ubojitih sredstava itd.bojler je napisao/la:Svi igraci koji su valjali koji valjaju prosli kroz Sarajevo mi pola otjerali ko retardirano joj jesmo i mi **** u tri picke materine
Radnik nam je utakmica sezone.

-
- Kontakt:
Zbog bolesti. U konkurenciji je za Radnik.General61 je napisao/la:Znali neko zašto Novaković nije igrao u Travniku?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Bit ce karta za Istok petoba ako se ovo napravi
Bila bi domaca tekma za klub 20 milja a evropske 50

- kupus army
- Kontakt:
Ma ja sam mislio nesto u vidu plakatiranja,ne saranja po zgradama.Mislim da je fkt prilika za dobru posjetu,kraj sezone duga zimska pauza,niz pobjeda,ekipa se bori i igra dobro,ja vjerujem da ce nas biti 5 milja.High je napisao/la:Ali da to bude čist i uredan marketing, a ne kao kvazimarketing kod komšija prije utakmice protiv Viteza kad su šaranjem po zidovima i zgradama uništili pola grada. Ruglo.kupus army je napisao/la:Da li nas se moze skupiti 5-6 milja u nedelju,vidim komsije promovisu,pozivaju raju,mislim da i kod nas ne bi bilo lose malo da se potrudimo ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Na infu sam onako na brzinu prelistao forum, ali mi je jedan momak pogodio u srz problema s jednim postom.
Kaze on da smo kojim slucajem mi nakantani od strane direktnog rivala 4:0, kao sto je zrinjski neki dan, da bi svijet bio pred apokalipsom.
Svaki portal bi pisao o krizi sarajeva, neke analize bi se iznosile, problem bi toliki nastao da bi u pitanje doslo postojanje FK Sarajevo.
Dok evo kao sto vidimo, u slucaju zrinjski situacija je kao da je to neki klub u kantonalnoj ligi izgubio utakmicu. Ni rijeci doslovno. A zrinjski je u najvecoj rezultatskoj krizi u zadnjih par godina, doslovno su ispusili 10 bodova prednosti, i da kojim slucajem nema zimske pauze mislim da bi vec sad bili skinuti s liderske pozicije.
Onda se vracamo na nas i te igrace koji u zrinjskom rasturaju a kod nas 'ne mogu meda'. Pa valjda je sad jasno zbog cega. Ponajprije smo mi krivci, pocet cu od nas s foruma pa do kocijasa s istoka i zapada. Ne treba pritisak na igracima. Ok, ako nisu kvalitet nisu, al Noze moj nisu oni sami dosli u Sarajevo, ako vec hocet da prozivate prozivajte one koji su ih doveli.
Treba olaksat igracima, vidimo da je Hebibovic odlican igrac kad nema pritiska na sebi, Dulja, Crnkic, sve su to igraci koji su fenomenalni kas su rastereceni.
Jednostavno nije isto igrat u Sarajevu i u Zrinjskom. Ma koliko zrinjski imao dobar period iza sebe, nikad nece biti veci klub od Sarajeva, svako ziv to zna pa uostalom i igraci.
Na nama je samo da nadjemo formulu kojom cemo olaksat igracima igranje u nasem klubu.
Kaze on da smo kojim slucajem mi nakantani od strane direktnog rivala 4:0, kao sto je zrinjski neki dan, da bi svijet bio pred apokalipsom.
Svaki portal bi pisao o krizi sarajeva, neke analize bi se iznosile, problem bi toliki nastao da bi u pitanje doslo postojanje FK Sarajevo.
Dok evo kao sto vidimo, u slucaju zrinjski situacija je kao da je to neki klub u kantonalnoj ligi izgubio utakmicu. Ni rijeci doslovno. A zrinjski je u najvecoj rezultatskoj krizi u zadnjih par godina, doslovno su ispusili 10 bodova prednosti, i da kojim slucajem nema zimske pauze mislim da bi vec sad bili skinuti s liderske pozicije.
Onda se vracamo na nas i te igrace koji u zrinjskom rasturaju a kod nas 'ne mogu meda'. Pa valjda je sad jasno zbog cega. Ponajprije smo mi krivci, pocet cu od nas s foruma pa do kocijasa s istoka i zapada. Ne treba pritisak na igracima. Ok, ako nisu kvalitet nisu, al Noze moj nisu oni sami dosli u Sarajevo, ako vec hocet da prozivate prozivajte one koji su ih doveli.
Treba olaksat igracima, vidimo da je Hebibovic odlican igrac kad nema pritiska na sebi, Dulja, Crnkic, sve su to igraci koji su fenomenalni kas su rastereceni.
Jednostavno nije isto igrat u Sarajevu i u Zrinjskom. Ma koliko zrinjski imao dobar period iza sebe, nikad nece biti veci klub od Sarajeva, svako ziv to zna pa uostalom i igraci.
Na nama je samo da nadjemo formulu kojom cemo olaksat igracima igranje u nasem klubu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
DOK TE GLEDAM SA TRIBINAAAAA
U MENI GORII ZELJA SVAAAA
DA PODIGNES DO VISINAAAA
PEHAR TI NA RUKAMAAAAAAAA
NANANANANANANNA
U MENI GORII ZELJA SVAAAA
DA PODIGNES DO VISINAAAA
PEHAR TI NA RUKAMAAAAAAAA
NANANANANANANNA
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Na infu sam onako na brzinu prelistao forum, ali mi je jedan momak pogodio u srz problema s jednim postom.
ANTOLOGIJSKA

@FrancescoTotti
Sve je to lijepo i fino, al kad budemo igrali sa Radnikom i ovi koji nisu na tekmi iz bilo kakvih razloga ce ti **** sve po redu igracima ako ne budemo vodili poslije 30 minuta igre i proklinjat one koji su dovodili trenutne igrace u nas tim.
Treba mijenjati svijest navijaca i nasih ljudi, a to je poprilican posao.
Sve je to lijepo i fino, al kad budemo igrali sa Radnikom i ovi koji nisu na tekmi iz bilo kakvih razloga ce ti **** sve po redu igracima ako ne budemo vodili poslije 30 minuta igre i proklinjat one koji su dovodili trenutne igrace u nas tim.
Treba mijenjati svijest navijaca i nasih ljudi, a to je poprilican posao.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
glupo je uopšte porediti Zrinjski i Sarajevo, kakva je istorija jednog a kakva drugog kluba? sva priča treba tu stati....FrancescoTotti je napisao/la:Na infu sam onako na brzinu prelistao forum, ali mi je jedan momak pogodio u srz problema s jednim postom.
igrali su i u Sarajevu mnoge klade i dobro i loše....jer nije nas pri osnivanju preuzeo milijarder, nego recentno.....i sada su očekivanja navijača porasla, u skladu sa nespretnim izjavama osoba od povjerenja istog tog milijardera....niko im ne brani da izađu u javnost sa izjavom "trebat će nam 50 godina za grupnu fazu ovim tempom a jedno 100 za stadion", svi bi se ohladili i ne bi imali problema s pritiskom ali bi i mogli igrati na manjim stadionima gdje bi familija igrača dolazila da gleda tekme....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zvezda sa najviše navijača na Facbooku, znate li koji je najpopularniji tim iz BiH?
Fudbalski klub Crvena zvezda iz Beograda ima najviše Facebook navijača od svih klubova koji egzistiraju na teritoriju Zapadnog Balkana.
Prema današnjim podacima oficijelnu Facebook stranicu tima sa beogradske Marakane lajkalo je 755.109 osoba, javlja Anadolija.
Drugi najpopularniji klub u regiji na najmasovnijoj svjetskoj društvenoj mreži je zagrebački Dinamo sa 541.482 pratitelja. Na trećem mjestu je Partizan, ljuti gradski rival Crvene zvezde. Stranica Crno - belih sviđa se 434.384 ljudi. Splitski Hajduk na oficijelnoj stranici do danas privukao je 286.474 svojih simpatizera.
Na Facebooku najpopularniji klub iz Bosne i Hercegovine je sarajevski Željezničar, ujedno petoplasirani u regiji, sa 188.246 pratitelja. Slijedi Sarajevo, gradski rival Željezničara, kojeg je do danas putem Facebooka pratilo 186.188 osoba.
U BiH na Facebooku popularniji od ostalih su mostarski Zrinjski sa 55.464 „lajkača“ i tuzlanska Sloboda s 55.054. Npr. na spomenutoj društvenoj mreži Čelik iz Zenice okuplja 24.778 ljudi, Velež iz Mostara 14.088...
Među zapaženijim Facebook stranicama klubova iz regije su i NK Maribor (151.095 pratitelja), te HNK Rijeka (142.003). FK Vardar, najpopularniji klub iz Makedonije, na Facebooku prati 89.178 simpatizera.
Ljubljanska Olimpija, neočekivano, okuplja tek 28.383 ljudi, dok podgoričku Budućnost prati svega 2.193.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sramota je da nemamo najmanje 250.000
osvojiš par titula i kupova i bit ćePeppermintSA je napisao/la:Sramota je da nemamo najmanje 250.000

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja o ovome uvijek pricam, i ovo je 100% tacno.FrancescoTotti je napisao/la:Na infu sam onako na brzinu prelistao forum, ali mi je jedan momak pogodio u srz problema s jednim postom.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Upravo, mada se ne treba previse brinuti oko lajkova.DenchiNL je napisao/la:osvojiš par titula i kupova i bit ćePeppermintSA je napisao/la:Sramota je da nemamo najmanje 250.000![]()
FK Sarajevo - 10 trofeja.
mislim ja imam poteškoća i da čitam ove nebuloze jer sam još na terapiji od gostovanja kad nama navijačima je-bu Markale,Sarajevo itd. ja tačno nekako imam neku nelagodu da navijamSabinho je napisao/la:
Ja o ovome uvijek pricam, i ovo je 100% tacno.Obicno odgovor bude: "Ako im smeta 1000 ljudi koji psuju nek ne igraju fudbal".

drugim navijačima je puno lakše , nema im ko šta psovat....
ALIBI se zove ova gomila sranja....
Zaobidji me, molim te.DenchiNL je napisao/la:mislim ja imam poteškoća i da čitam ove nebuloze jer sam još na terapiji od gostovanja kad nama navijačima je-bu Markale,Sarajevo itd. ja tačno nekako imam neku nelagodu da navijamSabinho je napisao/la:
Ja o ovome uvijek pricam, i ovo je 100% tacno.Obicno odgovor bude: "Ako im smeta 1000 ljudi koji psuju nek ne igraju fudbal".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drugim navijačima je puno lakše , nema im ko šta psovat....
ALIBI se zove ova gomila sranja....

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nece bit jer uvazeni uhljeb trbic nije svjestan da jedna slika ima veci reach nego jednostavno postavljanje clanka sa sluzbene na fb. ALI mnogo je lakse postavito taj clanak sa sluzbene nego u photoshopu doraditi jednu sliku i bacit je na fb i napravit je tako dobrom da je ljudi jednostavno moraju lajkat... Ako neko ne konta o cemu pricam nek pogleda fb stranicu NK Rijeka, to je ono sto mi treba da kopiramo.Ciabatta je napisao/la:Upravo, mada se ne treba previse brinuti oko lajkova.DenchiNL je napisao/la:osvojiš par titula i kupova i bit ćePeppermintSA je napisao/la:Sramota je da nemamo najmanje 250.000![]()
Ma uostalom sto ja ovo pricam, kako ces imat vise lajkova kad je taj levat trbic banovao pola raje koja je komentarisala na stranici FK Sarajevo. Vise nema ko ni da lajka.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Lobudaraczapamcenje, Uvijeknapravojstrani, Venom i 66 gostiju.