Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

alan_kardec
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alan_kardec » 30 nov 2016, 16:50

Gledajući dobre partije SMS-a, Ljajića, Lazovića, Baste u Italiji, pitam se prate li selektor i njegov štab šta se dešava u Kalču?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2016, 17:28

alan_kardec je napisao/la:Gledajući dobre partije SMS-a, Ljajića, Lazovića, Baste u Italiji, pitam se prate li selektor i njegov štab šta se dešava u Kalču?
Ne oni. Ne uklapaju im se u sistem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 nov 2016, 17:31

Sto da prate kada imaju Rukavinu, Ignjovskog, Kataia, Markovica...koji zajedno imaju 5 nastupa za svoje timove!

Koga interesuje gazenje Juventusa, Ljajic u zivotnoj formi, standardni SMS... :kafa:

Jbt, ponasaju se ko da na svakoj poziciji imamo po 2 WC igraca... :facepalm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2016, 17:35

Ma nisu mi jasno nikako to izmišljanje nekih stvari..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 nov 2016, 18:08

DANTES je napisao/la:Ma nisu mi jasno nikako to izmišljanje nekih stvari..
Pa muljanje neko ocigledno! U kojem to univerzumu Ignjovski zasluzujue vise poziv od Baste ili Lazovića?! Stefan Mitrović od manje vise standardnog prvotimca Fiorentine Tomovića ili bilo ko od ofanzivnih veznjaka (izuzev Tadića) prije Ljajića?! :hmmmmm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 nov 2016, 18:23

Neshvatljivo mi je da u ekipi nema mjesta za Bastu i Lazovića. I jedan i drugi u vrlo fobroj formi, oba igraju. Basta dobro poznaje ovaj sistem koji Muslin forsira, mislim da je u Udinezeu igrao u ovoj formaciji, Lazović sad igra u toj formaciji i odličan je. Džaba im.
Što se tiče Lazara Markovića kojeg je @marconato gore pomenuo, čitao sam prije par dana neku izjavu trenera Sportinga, čovjek ga nahvalio samo tako, između ostalog, rekao je i da će Marković u najskorije vrijeme u prvih 11. Čini mi se da je na mozzartu bila ta izjava.

DANTES je napisao/la:Ma nisu mi jasno nikako to izmišljanje nekih stvari..
Kakvo izmišljanje stvari, na šta konkretno misliš?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2016, 18:47

@? на " $ ' се ' не ? & ? у ", & " "..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 nov 2016, 18:50

Pa dobro, kada pogledas situaciju, realno je da nema njegove pozicije u njoj. On najvise igra tog ofanzivnog veznog, kojeg mi u formaciji nemamo. Ali mislim da ima mjesta za Ljajica na lijevom krilu.

Ako Lazovic bude bez povreda, definitivno ocekujem poziv za njega. Gledao sam Djenovu nekoliko puta i tesko da moze biti gori od Rukavine. Ako nista, centarsut mu je barem 5x bolji.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 nov 2016, 19:02

dscile je napisao/la:Ako nista, centarsut mu je barem 5x bolji.
Tehnika i brzina takođe, manje-više standardan je za razliku od Rukavine.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 nov 2016, 19:05

dscile je napisao/la: Ako Lazovic bude bez povreda, definitivno ocekujem poziv za njega. Gledao sam Djenovu nekoliko puta i tesko da moze biti gori od Rukavine. Ako nista, centarsut mu je barem 5x bolji.
Lazović ima najbolji procenat tacnih centarsuteva u Serie A... ;)

http://www.moz.zartsport.com/vesti/dark ... atu/152510
Sa 2,3 tačna centrašuta po utakmici, Darko Lazović je lider u italijanskoj Seriji A. Drugi je Dani Alves sa 2,1, a iza njih su Kataldi, Kandreva, Iličić Pjanić, Peroti...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 30 nov 2016, 20:17

Lazović je odličan igrač, ali je meni žao što on ne igra onu poziciju koju je igrao u Zvezdi. Nije on meni za defanzivca (barem po mom shvatanju fudbalske igre).
Jedina prednost Rukavine u odnosu na Darka se krije baš u tome - dakle čitav život igra beka. I objektivno je bolji duel igrač. Sve ostalo je na strani Darka. Kažem ja bih Dareta volio gledat na poziciji krila.

Suština : Konačno smo jedne kvalifikacije otvorili kako treba. Momci su barem malo vratili taj kult reprezentacije. Daleko je to još od onog Antićevog vremena, isto tako, pokazalo da ovaj sistem koji se forsira itekako ima defanzivnih manjkavosti i da će on morati analizirati koliko dugo ćemo isti forsirati. Ne smijem ni da pomislim šta bi se desilo da se povrijedi neko od trija TKM.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 dec 2016, 19:17

Nije bas da smo imali srece...

slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 dec 2016, 09:17

Juče Obradović strijelac za Anderleht, a zaboravljeni Srđan Babić strijelac za nekog drugoligaša u Španiji. Dokle dođe lik, prošle godine u ljeto postao svjetski prvak, poslije prešao u Sosijedad i odigrao sezonu za njihov B tim, sad u nekoj polovnoj ekipi iz druge lige. Pa ovo što menadžeri godinama rade prema srpskom fudbalu je zločin. Najveći dio igrača iz šampionskih generacija 2013. i 2015. je propao ili je na dobrom putu da propadne. Plus Luka Jović i Danilo Pantić kojih nema nigdje. Tuga.

Kostić asistent za HSV, a u HSV bi mogao Gudelj.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 dec 2016, 09:41

Zaboravio si i Luku Milivojevića, pogodio juce za Oly.
Inace, on ce prema svemu sudeci ove zime promijeniti sredinu. Zainteresovanih je mnogo: Lester, Arsenal, Valencia, Fiorentina, Benfica...

Wast Ham i Crystal Palace hoce Mitrovića!

https://www.whoscored.com/News/ggrM3sFO ... castle-man

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 dec 2016, 13:23

alan_kardec je napisao/la:Juče Obradović strijelac za Anderleht, a zaboravljeni Srđan Babić strijelac za nekog drugoligaša u Španiji. Dokle dođe lik, prošle godine u ljeto postao svjetski prvak, poslije prešao u Sosijedad i odigrao sezonu za njihov B tim, sad u nekoj polovnoj ekipi iz druge lige. Pa ovo što menadžeri godinama rade prema srpskom fudbalu je zločin. Najveći dio igrača iz šampionskih generacija 2013. i 2015. je propao ili je na dobrom putu da propadne. Plus Luka Jović i Danilo Pantić kojih nema nigdje. Tuga.

Kostić asistent za HSV, a u HSV bi mogao Gudelj.
o pantić. gdje je on uopšte
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 05 dec 2016, 22:33

Gadna grupa.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 dec 2016, 23:45

DANTES je napisao/la:o pantić. gdje je on uopšte
Čini mi se negdje u Portugalu, ne znam tačno koji klub. Moguće Guimaraeš ili tako nešto. Uglavnom, prop'o.
RIP Adis Selmanović

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 10 dec 2016, 14:33

Vidim da se u nedostatku kvalitetnih sadržaja, domaći mediji služe sa promocijom apsolutne prosječnosti Prijovića iz Legije i Ninkovića iz Australije...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2016, 11:54

Ne vidim ni jedan razlog zašto ne bi trebalo Prijovića pozvati, bar na neki širi spisak, neka ga na okupljanjima ako se već nudi i ako je u dobroj formi. Da ne pričam koje imamo probleme u napadu, svi znamo. Mitar ne može da se u championshipu izbori za minutažu (doduše konkurencija mu je gayle koji je u strašnoj formi), ali eto nakon dugo čekanja, konačno je počeo pogađati u reprezentaciji. Pavlovića sam upratio zadnjih 5-6 utakmica, konstantno je starter, a učinak nikakav. Đorđević? Pešić? :crazy: Ko još? Sad mi pade na pamet Đurđević. On je u mladoj reprezentaciji, ali u ovakvoj formi ga treba prekomandovati, svakako sa mladima nema obaveza tamo do ep u junu.
Sve u svemu, jako mršavo. Jedino da Muslin izvuče nekoga iz naftalina kao što je ljetos Milunovića ili kao što je onomad Antić Jovanovića.

Što se Ninkovića tiče, on je svoje u reprezentaciji završio, sam je to rekao nakon što su ga zvali iz fss. A ljudima iz saveza koji su ga zvali i koji bi da se igraju selektora, bolje bi bilo da konačno pritisnu Muslina da javno kaže koji je problem sa nepozivanjem srpskih igrača iz Italije. Ustvari pozvao je Pešića, lika nema niđe u Atalanti, a ne poziva Lazovića, Ljajića, Bastu, SMS-a...
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 dec 2016, 13:05

alan_kardec je napisao/la: A ljudima iz saveza koji su ga zvali i koji bi da se igraju selektora, bolje bi bilo da konačno pritisnu Muslina da javno kaže koji je problem sa nepozivanjem srpskih igrača iz Italije. Ustvari pozvao je Pešića, lika nema niđe u Atalanti, a ne poziva Lazovića, Ljajića, Bastu, SMS-a...
Definitivno bi sa Lazovićem, Ljajićem i SMS-om imali dobar upgrate u timu. Lazović, mozda i Basta, definitivno prije Rukavine u startnih 11, ova 2 za jacu konkurenciju s klupe, jer su Ignjovski, Marković i co tu samo da popune roster.
Ljajića vise vidim kao alternativu Tadiću kada je van stroja, jer tesko da bi takva 2 igraca koja "vole loptu", zajedno funkcionisala, a i treba nam brzanac i klasicno krilo tipa Kostić. SMS ima svoje kvalitete koje iz dana u dan pokazuje u Laziu, ali bi nam znacio vise u nekim drugom sistemu ili "b" varijanti i kada ne ide, u zavisnosti od protivnika..

Dalje, problem su i stoperi. Tomović je jedini uz Nastasića koliko toliko standardan od ovih koji igraju ozbiljan fudbal, a uopste ga ne zove :roll:
Maksimović je trenutno mozda i najbolji nas defanzivac, ali ga yebe sto je zrtva sukoba predsednika i trenera Napolija!
Bane je u Welsu pokazao da jos nije za starog gvozdja, ali nama u trebaju ugraci koji igraju u svojim timovima, pa makar i kao alternativa istom tom Ivanoviću. Nije isto kada na klupi imas prvotimca Fiorentine i Genta... ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.