KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Frajer se nakacio samo tako. Ljudi rade strasne stvari na forumu ali jok nasao se master da mene prosvjetli zbog sitnice.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 30 nov 2016, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Bar mu je dobavljač dobar jer očito je nešto kvalitetno u pitanju..gaston je napisao/la:Ovaj @High se naduvao.
Zadnja izmjena: DANTES, dana/u 30 nov 2016, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- MocMahale444
Hipsteru što si glasao za mene na kantušiMocMahale444 je napisao/la:Maksuz Selam za High.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Asteriks je napisao/la:Frajer se nakacio samo tako. Ljudi rade strasne stvari na forumu ali jok nasao se master da me prosvjetli.
U pravu je, Virto. Sve sto imas reci-napisati, uradi na ovoj temi, nema potrebe pisati na onoj drugoj, jer ona sluzi samo za glasanje. Sve radi lakseg brojanja glasova.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MocMahale444
Nikad nikog nisi napao a cesto si na temi prepucavanjaBesic je napisao/la:Hipsteru što si glasao za mene na kantušiMocMahale444 je napisao/la:Maksuz Selam za High.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne zahaturim ja tebi, samo mi žao što uštipku ili ti navodno prvoj gđici foruma nisi dao koji bod ,makar 6MocMahale444 je napisao/la:]
Nikad nikog nisi napao a cesto si na temi prepucavanjahalali. Ono je bila šala 1b. Aldinu donni nasoj maloj sam dao 3b za forumasa godine.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MocMahale444
Dao sam joj 4Besic je napisao/la:Ne zahaturim ja tebi, samo mi žao što uštipku ili ti navodno prvoj gđici foruma nisi dao koji bod ,makar 6MocMahale444 je napisao/la:
Nikad nikog nisi napao a cesto si na temi prepucavanjahalali. Ono je bila šala 1b. Aldinu donni nasoj maloj sam dao 3b za forumasa godine.

- TrollsRoyce
- Kontakt:
Neandertalac 6b
Lik je ameba koja brutalno vrijedja na forumu zato sto sam jednom prilikom kritikovao rad uprave Zelje,i napisao da su mi oni zgadili klub. Kada mu se javis za obrazlozenje,usuti se kao tridesetšestogodišnji jad kakav jeste.
aleksandar_veliki 4b
Ulizica od ove osobe gore,banuje me nakon sto sam napisao:''Ko su po vama najbolji igrači Želje ove godine,po meni su to:Marković,Lendrić i Stevanović.''.Ovaj gore mi napiše žoharu,seljačiću i sta sve ne,a ja mu objasnim da je samo rijec o sportskom pitanju on nastavlja,a ovaj drugi jad me banuje(ako me on nije banovao,stvarno se izvinjavam,onda ovo sve vazi za onog ko me banovao).
Epidaurus 3b
Samo zato sto se pravi previse pametan oko kosarke,a poceo ju je gledati prije nekoliko godina.
Torres_9 2b
Wanna be troll,dijete.
Virtual 1b
Kontras,jos od vremena kada je,samo da bi kontrirao ostalima,poceo braniti teletinu Papeta,kada je uvidio da nije u pravu,vise ni ne spominje njegovo ime.
Lik je ameba koja brutalno vrijedja na forumu zato sto sam jednom prilikom kritikovao rad uprave Zelje,i napisao da su mi oni zgadili klub. Kada mu se javis za obrazlozenje,usuti se kao tridesetšestogodišnji jad kakav jeste.
aleksandar_veliki 4b
Ulizica od ove osobe gore,banuje me nakon sto sam napisao:''Ko su po vama najbolji igrači Želje ove godine,po meni su to:Marković,Lendrić i Stevanović.''.Ovaj gore mi napiše žoharu,seljačiću i sta sve ne,a ja mu objasnim da je samo rijec o sportskom pitanju on nastavlja,a ovaj drugi jad me banuje(ako me on nije banovao,stvarno se izvinjavam,onda ovo sve vazi za onog ko me banovao).
Epidaurus 3b
Samo zato sto se pravi previse pametan oko kosarke,a poceo ju je gledati prije nekoliko godina.
Torres_9 2b
Wanna be troll,dijete.
Virtual 1b
Kontras,jos od vremena kada je,samo da bi kontrirao ostalima,poceo braniti teletinu Papeta,kada je uvidio da nije u pravu,vise ni ne spominje njegovo ime.

High

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Prvi put glasam i eto samo High-u da sibnem 6 bodova. Nista licno, citaba mi i Italic fonta, ali smori lik nacionalizmom na sportskom forumu. A i dosadno mi nesto, a vidim da ga doticu ovi bodovi, pa da ispostujem i sebe i njega.
Ne d'o Bog Novu Godinu s' njim slaviti, smorio bi o ustasama, trofrtajkama, tvrdim koricama, zarezu, uzvicniku...

Ne d'o Bog Novu Godinu s' njim slaviti, smorio bi o ustasama, trofrtajkama, tvrdim koricama, zarezu, uzvicniku...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MocMahale444
I da je sve tako kao sto navodis, brat je s PL nije fazon. Ima ovih iz L5ceBeduin je napisao/la:Prvi put glasam i eto samo High-u da sibnem 6 bodova. Nista licno, citaba mi i Italic fonta, ali smori lik nacionalizmom na sportskom forumu. A i dosadno mi nesto, a vidim da ga doticu ovi bodovi, pa da ispostujem i sebe i njega.![]()

- Beduin
- Kontakt:
Zato i kazem, nista licno, vec mi simpa koliko pjeni zbog kante, ko da je adolescent. Moci ce se hvaliti raji u dzematu kako je dobio dres BiH od najcitanijes sportskog potrala u drzavi, i to raja ga ispostovala.MocMahale444 je napisao/la:I da je sve tako kao sto navodis, brat je s PL nije fazon. Ima ovih iz L5ceBeduin je napisao/la:Prvi put glasam i eto samo High-u da sibnem 6 bodova. Nista licno, citaba mi i Italic fonta, ali smori lik nacionalizmom na sportskom forumu. A i dosadno mi nesto, a vidim da ga doticu ovi bodovi, pa da ispostujem i sebe i njega.![]()

Slabo gostujem na L5 pdf, jedino Milan pratim, a i kod nas ima debila da bih esej mogao sklepati o njima. Al' hajde, pogibelj su za kucu svoju, ne za nas ovdje.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 30 nov 2016, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ZASTOdzelllo je napisao/la:6 b predmetmrznje
4 b jahac_gromova
3 b shzna
2 b Hendo
1 b Policeman
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- hskzmostar
- Kontakt:
High je upravo radi svog probosnjackog tumacenja historije dobio kanticu u guzicu,jedan od najvecih amatera za propagandu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze li kakav presjek glasova za danas?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaže se povijest, predstavniče lažnih Hrvata. Fakti su da navijaš za klub koji ime dobi po hrvatskoj izdajici i nije to nikakvo probošnjačko tumačenje bilo čega. Vakat je da se opismeniš i educiraš, a ne da navijaš za endehazijski klub i da držiš zastave urbicida i etničkih podjela.hskzmostar je napisao/la:High je upravo radi svog probosnjackog tumacenja historije dobio kanticu u guzicu,jedan od najvecih amatera za propagandu!
Još jednom - hvala ugroženim forumašima koje išamarah argumentima, a ne izmišljotinama kako govore, jer se sve može provjeriti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je islamski fundamentalist.
High i par njegovih drugova su studenti hunanistickih nauka i zato zasluzuju da budu maltretirani. To su obicni smecari i neradnici koji sjede za jednom pivom po par sati i seru o politici i kao takve ih treba izudarati penisom po celu sto mi i prakticiramo.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ne znam jesi l' se upalio jer ti je dao bodove, ali realno, koga izbole gdje sta pise? Uostalom, ove teme su se svake godine shvatale poprilicno neozbiljno, pa mi nije jasno sto se ti, ko starosjedilac foruma raspravljas oko takvih glupostiVirtu4l je napisao/la:Šta se trudi? Da mi objasni kako je u redu ostavljati komentare na temama predviđennim za glasanje, u obje konkurencije? Koja je onda svrha tema za diskusije?Santo je napisao/la:Dzaba se trudisAsteriks je napisao/la:Precijenio?? Ostavio smajli na temi glasanja gdje se isti moze prijaviti, izbrisat i mirna stvar.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.