Posljednji dinar je otišao na tiket gdje su oni prva tekma, ne bi me pad iznenadio uopšte.

Hvala svima koji su nam podijelili glasove.

Ako ima neko ko to još nije uradio evo link:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=120

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ovo je znanje, ja ga poljubim u dupe ko odigra ovakav listic i sve promasibojler je napisao/la:Prvi tipster Slovenije oba mi sinaBenjooJutub je napisao/la:
Jedan od sinoć![]()
![]()
![]()
Nakon par dana odigrao i ja nešto. Na lajvu čekam njih da zabiju i Fener gol u prvom bilo ko. Valjda nam dođeWilly je napisao/la:Hajde Zenit dajte više gol.
Nisi valjda ostao bez mozdanih vijuga da dajes novac na te gluposti?!? Kakvo je to kupanje babuna, to nisu istinesenadrosoner je napisao/la:Haha dobar kad smo već kod toga jel neko kupovao one prelaze na nekim fejs stranicama vidim eto kao sinoć je bio onaj York-Guiseley iz 1/X i Southport-Solihull X/X kao objavio to poslije završetka utakmice a oko 2,4km dodje ta dojava u poruku za BiH?
Naravno da nisam već pitam...krmpotich je napisao/la:Nisi valjda ostao bez mozdanih vijuga da dajes novac na te gluposti?!? Kakvo je to kupanje babuna, to nisu istinesenadrosoner je napisao/la:Haha dobar kad smo već kod toga jel neko kupovao one prelaze na nekim fejs stranicama vidim eto kao sinoć je bio onaj York-Guiseley iz 1/X i Southport-Solihull X/X kao objavio to poslije završetka utakmice a oko 2,4km dodje ta dojava u poruku za BiH?Jos 2,40
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.