Ma 50 najbolje je...rio_Ferdy88 je napisao/la:I tih 5 posto treba povecati na 10 ili 20.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Je l' ako obnoviš ideš automatski na sf. ili imaš još godinu fore?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Bravo kolumbo. Bas si pametan.rio_Ferdy88 je napisao/la:I tih 5 posto treba povecati na 10 ili 20.
Drzava danas sasvim dobro zivi od kladionice, a ti bi uveo pun **** poreza s kojima bi pozatvarao kladionice, a onda ništa ni od poreza ni o radnih mjesta (kladionice zapošljavaju 5-6000 ljudi trenutno).

Zadnja izmjena: Moussa, dana/u 30 nov 2016, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Ja koliko sam skonto odma ides, ovo je fakat pretjerano...shzna je napisao/la:Je l' ako obnoviš ideš automatski na sf. ili imaš još godinu fore?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kad bi moglo biti usvojeno ovo? Kakva glupost...Evolution87 je napisao/la:Ja koliko sam skonto odma ides, ovo je fakat pretjerano...shzna je napisao/la:Je l' ako obnoviš ideš automatski na sf. ili imaš još godinu fore?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pise odmah, nikakva godina fore.shzna je napisao/la:Je l' ako obnoviš ideš automatski na sf. ili imaš još godinu fore?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Normalno da bih uveo, pogledaj prihode tih kladionica, pa skoro milijardu dosad ove god, svakako ih ima previse, broj 1 u evropi po broju kladionica 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
E to je to.rio_Ferdy88 je napisao/la:I tih 5 posto treba povecati na 10 ili 20.
10% je ok.
A sto se tice ideja o parafiskalnim nametima evo ideja,svi koji primaju platu na budzetu da se svakog mjeseca odreknu 15% plate u korist Drzave jer imaju sigurna primanja radili ne radili.
Nek malo Kasumovic o tome razmisli...
Jer da nije kladionica i privatnog sektora sav budzet bi otisao u mp3 ,a ono bi parafiskalne namete uvodilu u duhu samoupravnog socijalizma iz 1965...
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 30 nov 2016, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Treba ih otvarati što više.rio_Ferdy88 je napisao/la:Normalno da bih uveo, pogledaj prihode tih kladionica, pa skoro milijardu dosad ove god, svakako ih ima previse, broj 1 u evropi po broju kladionica

Znaci svjesno bi se odrekao poreza koji ide u proracun (klad bi se zatvorile i vise ga ne bi bilo) i svjesno bi 6000 ljudi poslao na burzu? Tih 6000 ljudi direktno hrani barem 20000 ljudi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Normalno da bih uveo, pogledaj prihode tih kladionica, pa skoro milijardu dosad ove god, svakako ih ima previse, broj 1 u evropi po broju kladionica
I sve to zbog cega? Jer je "previse" kladionica.

Zamisli Kasumovica kao gradonacelnika Las Vegasa 

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti ko da radis za kladionicu i vodis onu njihovu debilnu grupu na fejsu, pogledaj im prihode, ne bi ih se ni 5 posto zatvorilo, jbt prvi u Evropi po broju kladionica.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Las Vegas bi bio grad s najviše pumpi na svijetu.madridist je napisao/la:Zamisli Kasumovica kao gradonacelnika Las Vegasa
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Las Vegas bi bio grad s najviše pumpi na svijetu.madridist je napisao/la:Zamisli Kasumovica kao gradonacelnika Las Vegasa

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa kad pogledas koliko ljudi (koji rade u kladionicama) zaradjuje sebi za hljeb pomocu njih, vjerovatno i treba. Prakticno na svakom uplatnom mjestu radi minimum dvoje ljudi i koliko ja znam plata nije manja od 500-600km.arelinho je napisao/la:Treba ih otvarati što više.rio_Ferdy88 je napisao/la:Normalno da bih uveo, pogledaj prihode tih kladionica, pa skoro milijardu dosad ove god, svakako ih ima previse, broj 1 u evropi po broju kladionica
Sent from my LG-D855 using Tapatalk![]()
I to ovih ostalih jer premiera ima dosta. Nigdje blizu nema Wiliams, a to je bezveze.
![]()
- IlProfessore
- Kontakt:
Razmatranje 5. decembra...Evolution87 je napisao/la:Ja koliko sam skonto odma ides, ovo je fakat pretjerano...shzna je napisao/la:Je l' ako obnoviš ideš automatski na sf. ili imaš još godinu fore?

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Kako siv i dosadan dan,fuj
Podrška zakonu. Ču hoće da bude redovan student a jedino redovno mu je obnavljanje godine
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Niti će propast kladionice niti se zatvoriti, samo će imati manji profit, bzvz se spominje kao da će se ugasiti pa ljudi na ulice, a samo će dati mali dio profita kojeg imaju, ne brinite i dalje će raditi 

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.