FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Za Lendrica se slazem, ne treba ga dati za malu cifru jer ima ugovor a i tesko cemo naci ovakvog strijelca. Bez 500k€ nema price, nije da ga moramo prodati. Memiju ako ima ponuda treba prodati jer na toj poziciji desnog bocnog imamo i boljeg od Memije - Sinisu koji sad prinudno igra lijevo. Kad dovedemo lijevog beka onda Sinisu vratiti desno i to je to, nista ne gubimo cak cemo i biti bolji. Iako je Memija usao u formu opet je defanzivno losiji od Sinise. Miro je prica za sebe, prvo produziti ugovor a onda spominjati cifre za prodaju jer kako sad stvari stoje otici ce besplatno. Trebali bi on i njegov menadzer biti korektni prema Zelji pa produziti ugovor. Nek se dogovore da nas napusti na ljeto ali uz odstetu, nikako za dzabe. Razumijem i njega, nije on mlad da moze "gubiti" vrijeme na nasu ligu, ali treba biti zahvalan sto smo ga vratili u zivot.
Arezina raskinuo u poljskoj, mozda ga ne bi bilo lose dovest, jest da je budala, ali je talentova, mozda bi ga slavko u red doveo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- alan_kardec
- Kontakt:
Manite se Lekovića, kakav on. Gledao sam ga kako igra, u derbiju čak i uživo. Lik je krampa.
U Radu dok je igrao, prije nego što je otišao vani, jedno vrijeme je bio zaista fenomenalan za naše uslove, rekao bih čak i jedan od najboljih igrača lige u to vrijeme, ali je sad truba.
U Radu dok je igrao, prije nego što je otišao vani, jedno vrijeme je bio zaista fenomenalan za naše uslove, rekao bih čak i jedan od najboljih igrača lige u to vrijeme, ali je sad truba.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Evo saće forumaši javit Slavki da ga ne dovodi
Ma kakav Arezina, pa u zrinji se desavalo po par dana da niko ne zna gdje je, a on igra na turniru u Gornjem Vakufu, iliti Uskoplju.irfo je napisao/la:Arezina raskinuo u poljskoj, mozda ga ne bi bilo lose dovest, jest da je budala, ali je talentova, mozda bi ga slavko u red doveo
Geberacija je, ja mislim sa onim Travancicem, a obojica strasni igraci, ali blesavi.
Takvi samo remete svlacionicu, i neka hvala, ali nam ne treba takav igrac.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
ma znam da je budala, al kad bi ga neko doveo u red, bio bi strasan igrac, proslu polusezonu odlican bio u zrinjskomackeey je napisao/la:Ma kakav Arezina, pa u zrinji se desavalo po par dana da niko ne zna gdje je, a on igra na turniru u Gornjem Vakufu, iliti Uskoplju.irfo je napisao/la:Arezina raskinuo u poljskoj, mozda ga ne bi bilo lose dovest, jest da je budala, ali je talentova, mozda bi ga slavko u red doveo
Geberacija je, ja mislim sa onim Travancicem, a obojica strasni igraci, ali blesavi.
Ko je ovaj Huseinovic sto je igrao danas ovu utakmicu ? Da nije to taj sto ga Slavko spominje u izjavama tj. da treba potpisati ugovor sljedece sedmice ili je mozda samo junior ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
"PROBA" "PROBA" "PROBA" "PROBA"LjoZee je napisao/la:Ko je ovaj Huseinovic sto je igrao danas ovu utakmicu ? Da nije to taj sto ga Slavko spominje u izjavama tj. da treba potpisati ugovor sljedece sedmice ili je mozda samo junior ?
Dzaba druze, neke se stvari ne mogu popraviti...irfo je napisao/la:ma znam da je budala, al kad bi ga neko doveo u red, bio bi strasan igrac, proslu polusezonu odlican bio u zrinjskomackeey je napisao/la:Ma kakav Arezina, pa u zrinji se desavalo po par dana da niko ne zna gdje je, a on igra na turniru u Gornjem Vakufu, iliti Uskoplju.irfo je napisao/la:Arezina raskinuo u poljskoj, mozda ga ne bi bilo lose dovest, jest da je budala, ali je talentova, mozda bi ga slavko u red doveo
A **** ga, nismo mi psihijatrija.
Bolje kupovati provjereno, skupo, nego "slucajeve", pa ako upali, upali.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Neandertalac
- Kontakt:
Irfo@ Željo nije "Suicide Squad" , već klub sa bogatom tradicijom, vrijednostima, ugledom. U njemu igraju "profesionalni" fudbaleri, u prevodi; ljudi koji zarađuju hljeb od fudbala, malo manje kockaju, piju, puše, izostaju neopravdano sa treninga ili iz kuba, a malo više treniraju, paze na ishranu, uzorni su i korisni za društvo kao pozitivni primjeri za mlađe generacije.
Meni dosta jedan Husić.
Meni dosta jedan Husić.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mozda ga i zadrze ako ovako nastavi, samo nek asistiraMaxi je napisao/la:Dado danas dvije asistencije..
19091921
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba vidjeti šta je najbolje za klub. Ne samo sa Dadom već sa svim igračima na posudbi.
Jesu li napredovali, koliko, kako žive tj pridržavaju li se sportskog života, koliko su ambiciozni itd.
I glavna stavka, mogu li se nametnuti treneru igrački i može li klub profitirati u budućnosti.
Ukratko.
Jesu li napredovali, koliko, kako žive tj pridržavaju li se sportskog života, koliko su ambiciozni itd.
I glavna stavka, mogu li se nametnuti treneru igrački i može li klub profitirati u budućnosti.
Ukratko.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako dado tamo nastavi dobre igre ne treba ga vracat na polusezoni, bolje da zavrsi citavu sezonu tamo i da napreduje pa onda se vratit sljedece sezone kod nas
Ja sam mozda subjektivan jer mi niko nije popio zivaca ko on, ako je stvarno napredovao kako se prica treba ga probat, ali sam jako skeptican.
19091921
Dado je na posudbi do kraja sezone u Krsko. A Dado je do sada u 18 kola odigrao 7 utakmica. Tri utakmice je odigrao po 90 min i jednu do 69 min. A ostalo je ulazio sa klupe. Dok je jednu utakmicu bio na klupi.
Nije nesto i da se naigrao gore ali valjda bude bolje.
Nije nesto i da se naigrao gore ali valjda bude bolje.
- zeljoooooooooo
Prodate 84 stolice za Istok, ima li šanse da se nagura na 100 do Nove,
a onda jednom kampanjom za vrijeme takmičarske pauze taj broj još digne.
Sigurno je da bi se moglo očekivati još kupovine kada i gradnja zvanično krene.
EDIT: 86 ipak...
trebalo bi, ove sedmice pocinju neke od legendi kupovat, krenulo je sa refikom, trebalo bi biti jos ovih danazeljoooooooooo je napisao/la:Prodate 84 stolice za Istok, ima li šanse da se nagura na 100 do Nove,
Polako, vidjet ćete kad na pauzi krenu ići stolice, biće preko 100 i prije nove godine
Kupovinu vecu svi ocekujemo kad krene sa gradnjom. Jer su kod nas ljudi svi skeptici sto se tice ovih stvari. Jer ne vjeruju dok ne vide da je to to. Tako da ima vremena da se skupi kolilo trebairfo je napisao/la:trebalo bi, ove sedmice pocinju neke od legendi kupovat, krenulo je sa refikom, trebalo bi biti jos ovih danazeljoooooooooo je napisao/la:Prodate 84 stolice za Istok, ima li šanse da se nagura na 100 do Nove,
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, lisander, MukiBek i 47 gostiju.