eto iz mrtve dosade odigram nesta, pad je zagarantovan

eto vec padoh hahah
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mene juce obara Brugge za 80 € na 5 € uloga , nece meni vise te saban mini drzave na tiket nikad. Samo velike suverene zemlje i narode igrati to su lige sa karakterom. Ne mozes nikad ispusiti na svabama i spancima toliko ko na ovim smecima.KingJamesMVP je napisao/la:Mene onaj kretenski Waregem oborio za 75 eura, od 37.min 1-1 i ostalo tako
Nemoj to colo colo, stavi hendi x ili keca. Ja ih poso na undera a prebaci mi vamo preleti na salvador neki under 3.5 1.7 kvotu, i ne zalim se 0:0 stoji granicu spustili na 1.5 sada heehhe, maksuz jos cekija stavio da nece nikako biti gola na 6 kvotu ali to cu prodati samo ako bude islo dobro.96BadBoy je napisao/la:Ajmo se sad vadit,Colo colo-catolica 3+,Univ.concepcion-Leones 162.5 vise koseva
To je bas peh. Ja sam jednom 6 kvotu skino Defenca Justicia protiv Aldosiva cini mi se. 0:0 nikako da nema gola, i bilo 1:2 u sutevima u okvir, jedino je u tome doso over. I mi budale dodjemo 2+ igrati, nema tamo gola, svaka 10a tekma se razdivlja bude neki retardirani 3:2 rezultat i prijelaz ostalo je sve under 1.5. To je liga da lijepo stavis 1.5 kvotu under 2.5 u kombinaciju i odes mirno da spavas.KingJamesMVP je napisao/la:ja neku večer argentince under 1,5, u 35.min 2 šuta na gol 1-1 i tako ostalo
Ako ista ima dobro kad covjek ispusi onda je to da mirno zaspis. Ja spavam ko beba kad ga oglabam. Jel dobijam i imam bankrola samo se razmislja kako to udvostruciti, utrostruciti, utisucorostruciti!KingJamesMVP je napisao/la:Zato vcrs odo spavat na miru, nema love na računu pa nema praćenja nigera
Poslusao sam te tamo s prijedloga, ja te igrace slabo pratim ali vidio sam da je uletio u formu, jos mi je granica za poen visa mislim da je tvoja 14.5 moja je 15.5 ali ide to sad, samo da hoce i Boston dobiti kako, nek on ubaci 16 i nek stane yebo on mater svoju sto reko Hakala!Evolution87 je napisao/la:tako je drummi samo trpaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.