Lakersi već 7 izgubljenih lopti, a Nikola opet sili, Tarik ga školuje u odbrani
Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Strašan početak, vidi se da su igrači jako odmorni nakon duže pauze.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Joj Nikole, potpuno izgubljen na terenu 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Joj Nikole, ovo je
Koja poezija Jimmya kod iznuđivanja slobodnih bacanja
Opet nema Douga niti MCW
Koja poezija Jimmya kod iznuđivanja slobodnih bacanja
Opet nema Douga niti MCW
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Cim se MCW oporavio, nova povreda od 4-6 sedmica, sto je najgore nije povezana s proslomNeutral je napisao/la:
Opet nema Douga niti MCW
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Neće se on dugo zadržati kod nas. Podcjenio sam ove Bullse, igramo super do sada, opet nam fali ta klupa. Fali nema jedan Korver, DJ, Nate, s tim igračima smo imali sreće. Možda bi imali i sa MCW, ali eto, kronične povrede aka Noah se nastavljaju kod nas.
1/4 sasvim dobra, Jimmy već 6 slobodnih
1/4 sasvim dobra, Jimmy već 6 slobodnih
Užasna igra u prvih šest minuta 2/4, Wade spin poeni su bili strašni i sada Jimmy po ko zna koji put iznuđuje slobodna bacanja. Odbrana u druom poluvremenu solidna, ali napad jako kritičan.
Očekujem da nekad ovaj Hunter uđe, čisto da ga vidimo da može voditi loptu
Očekujem da nekad ovaj Hunter uđe, čisto da ga vidimo da može voditi loptu
Ali kako loša 2/4 kod obje ekipe
Zamislite da imamo tricaše, Rondo ih hrani loptama, ljudi samo, a ne mogu naši ništa pogoditi, 0-6 trica.
Na espn-u stranici piše 11 izgubljenih kod Lakersa, a trebalo bi biti 12, ne znam što jednu nisu računali. I proed toga naše vodstvo je malo.
Naše girls
Zamislite da imamo tricaše, Rondo ih hrani loptama, ljudi samo, a ne mogu naši ništa pogoditi, 0-6 trica.
Na espn-u stranici piše 11 izgubljenih kod Lakersa, a trebalo bi biti 12, ne znam što jednu nisu računali. I proed toga naše vodstvo je malo.
Naše girls
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Isto ko da gledam tekmu iz sedamdesetih, samo jedna ubacena trica
Bit će ovo gutavo do kraja
15 izgubljenih ljudi imaju, a opet neriješeno
Canaan šuter, dvaput niko oko njega pet metara oba promašio, hajde dešava se. U par napada su djelovali brzopletu, odbrana tu i tamo solidna, ne iskorištavamo prilike u napadu, a Lakersi nam se doslovno nude. Šutiramo ispod 40% što je razočaravajući protiv ekipe koja nije poznata po odbrani, to je taj problem koji imamo kada nam se nude protivnici, a mi to ne možemo iskoristiti slobodne igrače na trici. Eto Rondo ona dva vezana poena sa poludistance jer nikoga nema oko njega na kilometar.
Jedan Doug bi ovdje imao 15-tak poena jer bi kažnjavao sve ovo, ali šta se može.
Očekujem opet pobjedu.
Canaan šuter, dvaput niko oko njega pet metara oba promašio, hajde dešava se. U par napada su djelovali brzopletu, odbrana tu i tamo solidna, ne iskorištavamo prilike u napadu, a Lakersi nam se doslovno nude. Šutiramo ispod 40% što je razočaravajući protiv ekipe koja nije poznata po odbrani, to je taj problem koji imamo kada nam se nude protivnici, a mi to ne možemo iskoristiti slobodne igrače na trici. Eto Rondo ona dva vezana poena sa poludistance jer nikoga nema oko njega na kilometar.
Jedan Doug bi ovdje imao 15-tak poena jer bi kažnjavao sve ovo, ali šta se može.
Očekujem opet pobjedu.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Rondo prekide naš post s linije za 3, ko bi rekao. Evo je još jedna 
Rondo dvije trice na početku 3/4
Kako je loša utakmica s obje strane, kao da gledam pet na pet na nekom školskom igralištu, stotine grešaka.
Kako je loša utakmica s obje strane, kao da gledam pet na pet na nekom školskom igralištu, stotine grešaka.
Znaš da ti ne ide dobro kada Robin ima više uzetih šuteva od Wadea i Butlera. Puštaju Rajona i Robina da rade šta hoće, eto Rajon je iskoristio nešto, Robin ne može sa poludistance ništa pogoditi.
Ali koji bust je Denzel, mislio sam rookie sezone, a momak ne zna voditi loptu

Dobro je, popravili smo se
- IlCapitano
- Kontakt:
Jimmy ima najviše šuteva. Preko 10 slobodnih, da ga nisu faulirali sve su to šutevi i poeni.Neutral je napisao/la:Znaš da ti ne ide dobro kada Robin ima više uzetih šuteva od Wadea i Butlera. Puštaju Rajona i Robina da rade šta hoće, eto Rajon je iskoristio nešto, Robin ne može sa poludistance ništa pogoditi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Grant
Jerian, Salary: $1,643,040, čovjek u par minuta potpuni fail. I kažu sreća ne postoji.
Lakersi vode prvi put nakon početka kada je rezultat bio mislim 7-6.
38% nam šut, trica 15%
Fuj.
Lakersi vode prvi put nakon početka kada je rezultat bio mislim 7-6.
38% nam šut, trica 15%
Fuj.
CANAAAAAAAAAAAAAAAN, napokon trica, vidi se i na njemu rasterećenje nakon ove proklete trice, hajmo mmomci, pobijedite ovo!
Jimmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyy
TRICAAAAAAAAAA u najboljem mogućem trenutku, 1:30 do kraja, time-out Lakers, kakva drama na kraju ove užasne utakmice
Nakon Denvera i šutnju sudija faulom nad Jimmyem, ista situacija sada protiv Lakerse.
TRICAAAAAAAAAA u najboljem mogućem trenutku, 1:30 do kraja, time-out Lakers, kakva drama na kraju ove užasne utakmice
Nakon Denvera i šutnju sudija faulom nad Jimmyem, ista situacija sada protiv Lakerse.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 01 dec 2016, 04:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Joj Mirotica rupetine, koliko sam ocekivao od njeg, truhlo jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.