A u prednje vrijeme?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme furam ovaj Nes Gold![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Neutral je napisao/la:Žališ se, možda budeš imao 20 od 20, šta znaš.
Ima onaj Tuzlak sa teme studiranja, obarala ga stotinu puta profesorica, on se žalio, komisija, na kraju lagan prolaz jer je znao da je u pravu.
Ako si siguran da ti je sve tačno, odeš i tražiš uvid u rad, to je tvoje apsolutno pravo.
Btw: Štreber.
Ma mrsko mi se otić i žalit, može bit i da sam zaboravio napisat nešto.Ionako će mi trebat 4 boda, na drugoj parcijali za usmeni samo, od 20
@Rio, vidi se da si budžetlija
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ću da furamHigh je napisao/la: A u prednje vrijeme?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Slušaš li Sabahudina?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ću da furamHigh je napisao/la: A u prednje vrijeme?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo u ženskom društvuHigh je napisao/la:Slušaš li Sabahudina?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ću da furamHigh je napisao/la: A u prednje vrijeme?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Blago tebi sa parcijalama, to kod mene nije nikad postojalo a navodno po bolonji.
Isti sam, bas mi sjeda.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme furam ovaj Nes Gold![]()
Soljica nesa i cigara, ne moze bolje jutro poceti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iz iskustva znam, bolje nemoj da se žališ. Nikad to dobro ne ispadne, naće da fali nešto i smanjit će ti bodove.Dex je napisao/la:Neutral je napisao/la:Žališ se, možda budeš imao 20 od 20, šta znaš.
Ima onaj Tuzlak sa teme studiranja, obarala ga stotinu puta profesorica, on se žalio, komisija, na kraju lagan prolaz jer je znao da je u pravu.
Ako si siguran da ti je sve tačno, odeš i tražiš uvid u rad, to je tvoje apsolutno pravo.
Btw: Štreber.
Ma mrsko mi se otić i žalit, može bit i da sam zaboravio napisat nešto.Ionako će mi trebat 4 boda, na drugoj parcijali za usmeni samo, od 20
@Rio, vidi se da si budžetlija
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ali gold i Jakobs najbolji. Masne cijene kod Jakobs, 13-14KM
Možete li vi čitati komentare na klixu?
Ne čitamo to, samo Faktor.Neutral je napisao/la:Možete li vi čitati komentare na klixu?
Ako hoće neko novine Dani, imam kolekciju 70-80, 3KM su jedne, prodajem ih za 0.50. Evo upravo došle nove, sivo, da ne može crnije, vojska pala bez izgubljenog metka 
Faktor novine nisu više na tržištu, prošli izbore, možda uskrsnu pred nove izbore. Kada je koalicija potpisana, Faktor novine dijelio avaz
Faktor novine nisu više na tržištu, prošli izbore, možda uskrsnu pred nove izbore. Kada je koalicija potpisana, Faktor novine dijelio avaz
Klix treba ugasiti.Neutral je napisao/la:Možete li vi čitati komentare na klixu?
Klix je anti-bošnjački i anti-muslimanski portal.
Ko je Teodora Džehverović, šta mi ovo nudi na jutubu, valjda most viewed u BiH, nastaviće ona gdje sam ja stala, nisam više tvoja, svoja sam, od tebe i ne bolja sam, koje rime, koji hit
Ko je Teodora Džehverović, šta mi ovo nudi na jutubu, valjda most viewed u BiH, nastaviće ona gdje sam ja stala, nisam više tvoja, svoja sam, od tebe i ne bolja sam, koje rime, koji hit
Klix je jednostavno idiotski portal.Neutral je napisao/la:Klix je anti-bošnjački i anti-muslimanski portal.
Ja čitam samo index, vrhunac demokratije.
Ja ne citam nista, sve je to nametnuto od strane zapada i Rusije.U mojoj kuci se jedino preporod smije kupiti i citati.Neutral je napisao/la:Ja čitam samo index, vrhunac demokratije.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 68 gostiju.