Ovaj gore solinsov post na koji ti sedždiraš. može li ući u top 10 njegovih ikad?shzna je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
@Solinas
Jesi siguran
mozda ne gotivimo glavni grad (iz sportskih razloga)
Jesi siguran
SRETAN BROJ - 1725
Svaki glavni grad je "povlasten" u svijetu.pitic je napisao/la:@Solinas
Jesi siguran![]()
Kod nas je to i vise izrazeno zbog nakaradnog uredjenja drzave i zakona.
Par ljudi koji svoje frustracije izbacuju zbog politike,SDP-a ili SDA famozne kvote 2 i slicno ili rahmetli Alije pa mrze do podne sebe a od podne cijeli svijet,nisu odraz misljenja cijelog grada.
Ne pricam o ljubavi poput yebene "Esmeralde"ali Sarajevo kao glavni grad i prijestolnicu svoje drzave,DA.Uostalom bezveze sto puta prezvakana tema,uvjek ce biti pojedinaca koji ce dignuti tenzije do usijanja,da li zbog licnih frustracija ili jer je isprovociran nebitno,i sam sam pisao u huji neke stvari,alo forum je.
Mnostvo prijatelja iz Sarajeva je,fini momci i djevojke,sa obje strane imas veliki broj onih koje boli k.za budalastinje.
Kao momcic upoznah jednu Sarajku Mirelu,i ljubih je na vrelu Bosne 2009....Neprocjenjivo
Vodimo ljubav,a ne rat
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- elamalakia
- Kontakt:
ovo nije solinas
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Liberal.
Ma top3. Tuče se možda sa onim o gindisu za treće mjesto.Besic je napisao/la:Ovaj gore solinsov post na koji ti sedždiraš. može li ući u top 10 njegovih ikad?shzna je napisao/la:
Solinska jalija najjača jalija.
Dobro jutro intelektualnoj mafiji, kada ustanete pljunite po klubu koji je bruka u sportu, nevinom klubu haman stoljeće.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
dosta ih je bilo djece vojnih lica.dzelllo je napisao/la:
Bivsa podgrupa Delija
i vecina je zdimila dan pred pocetak sranja.rata.agresije.kako hocete.
drug mi je bio u toj grupi.fakat sad kad pogledas tacno su bili podijeljeni na grobare i delije.nismo ni znali da imaju srbi,bosnjaci,hrvati,a oni sve znali.
**** sad znamo
jel ono petokraka na grbu?dzelllo je napisao/la:VERNI TUZLACI,DELIJE SEVER
crvena zvijezda?
pozdrav drugu, jes i ti pripadnik slavne crvene armije?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Solinas, brate sta ti je
... Sto se tice delija groblja, torce to je svaki grad u BiH imao osim Boysa njih ono bas nesto nije bilo po Bosni ili nesto mizerno ....znate vi sarajlije odlično za ekipu delija iz Sarajeva i to bila bas jaka ekipa... Kao i ova verni tuzlaci.... Sve su to bili uglavnom lokalni srbi i djeca vojnih lica....nekako im bilo u opisu službe... Sad to poredit u ovom vremenu je smiješno... Ja i sad viđam par momaka koji su groblje al opet to su srbi a i njih sve manje... Odu na neki derbi, bace koju na Tusanj i to je to... Normala je meni to...Jedino sto me iritira je sto su to grupe koje se bas loze na cetnistvo i čisto sumnjam da oni ne pjevaju na jugu pa onda naveče hajde ponovo u tz...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Svaki dan stavljaju Tuzlu u kontekst srbstva i cetnika. ..A bune se kada bilo sta napises za njih.staragarda je napisao/la:Solinas, brate sta ti je![]()
... Sto se tice delija groblja, torce to je svaki grad u BiH imao osim Boysa njih ono bas nesto nije bilo po Bosni ili nesto mizerno ....znate vi sarajlije odlično za ekipu delija iz Sarajeva i to bila bas jaka ekipa... Kao i ova verni tuzlaci.... Sve su to bili uglavnom lokalni srbi i djeca vojnih lica....nekako im bilo u opisu službe... Sad to poredit u ovom vremenu je smiješno... Ja i sad viđam par momaka koji su groblje al opet to su srbi a i njih sve manje... Odu na neki derbi, bace koju na Tusanj i to je to... Normala je meni to...Jedino sto me iritira je sto su to grupe koje se bas loze na cetnistvo i čisto sumnjam da oni ne pjevaju na jugu pa onda naveče hajde ponovo u tz...
Tebi bas ne smeta.
solinas vjernik se mora biti u stvarnom životu,ne samo na forumu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A sta si ti da sudis o tome ko je vjernik,a ko nije..Besic je napisao/la:solinas vjernik se mora biti u stvarnom životu,ne samo na forumu.
Hafiz. ...Efendija....poslanik neki...
Svako od sebe neka krene i svoje avlije, a ima ko ce da sudi. ....
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisaj ih bolansolinas je napisao/la:Svaki dan stavljaju Tuzlu u kontekst srbstva i cetnika. ..A bune se kada bilo sta napises za njih.staragarda je napisao/la:Solinas, brate sta ti je![]()
Tebi bas ne smeta.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mora da radite na istoj skeli pa vam je ista i pauza cim ovako skupa odgovarate
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Mirela je mama od shzna.solinas je napisao/la:Svaki glavni grad je "povlasten" u svijetu.pitic je napisao/la:@Solinas
Jesi siguran![]()
Kod nas je to i vise izrazeno zbog nakaradnog uredjenja drzave i zakona.
Par ljudi koji svoje frustracije izbacuju zbog politike,SDP-a ili SDA famozne kvote 2 i slicno ili rahmetli Alije pa mrze do podne sebe a od podne cijeli svijet,nisu odraz misljenja cijelog grada.
Ne pricam o ljubavi poput yebene "Esmeralde"ali Sarajevo kao glavni grad i prijestolnicu svoje drzave,DA.Uostalom bezveze sto puta prezvakana tema,uvjek ce biti pojedinaca koji ce dignuti tenzije do usijanja,da li zbog licnih frustracija ili jer je isprovociran nebitno,i sam sam pisao u huji neke stvari,alo forum je.
Mnostvo prijatelja iz Sarajeva je,fini momci i djevojke,sa obje strane imas veliki broj onih koje boli k.za budalastinje.
Kao momcic upoznah jednu Sarajku Mirelu,i ljubih je na vrelu Bosne 2009....Neprocjenjivo![]()
Vodimo ljubav,a ne rat![]()
8:19Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- TobeYarabi
- Kontakt:
fina i zarazna pjesmaBadrHari je napisao/la:8:19Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Sinoc Lekovica nije bilo u rosteru u ekipi Napredka #hmm
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Tuzlaci ako izborite play off povedite opet na Koševu bit će Željo k... šampion, čestitajte nam titulu ili evropu i razgulite kući. 
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.