Kaze Lendric psi laju, karavani prolaze.Thetraphak1921 je napisao/la:Zakopajmo ratne sjekire tako sto cemo hraknuti po najnetrofejnijem i najneuspjesnijem sportskom kolektivu od Velikog praska.
KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderator/ica: insider
Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
I kaze nemoj otici u Siriju i pocijepati pasos??Thetraphak1921 je napisao/la:High je napisao/la:Selam muslimanima.
Strasan triler imas.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ovakve muzike ni u Bakusu nema.joker90 je napisao/la:I kaze nemoj otici u Siriju i pocijepati pasos??Thetraphak1921 je napisao/la:High je napisao/la:Selam muslimanima.
Strasan triler imas.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma kako cam cladakkKajzer10 je napisao/la:Wow, sjajan post admina za prepucavanja a i postovi krmka i druzine samo potvrdjuju njegov upis o kakvom sljamu se radi. Najbolje da se decki vrate na svoju temu i tamo, veoma lose spustaju jedni drugima.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vidis ti moj tobe naseg kajzera u adminovom dupetuTobeYarabi je napisao/la:ma kako cam cladakkKajzer10 je napisao/la:Wow, sjajan post admina za prepucavanja a i postovi krmka i druzine samo potvrdjuju njegov upis o kakvom sljamu se radi. Najbolje da se decki vrate na svoju temu i tamo, veoma lose spustaju jedni drugima.![]()
![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sta je zadnje admin jeo?Kajzer10 je napisao/la:Wow, sjajan post admina za prepucavanja a i postovi krmka i druzine samo potvrdjuju njegov upis o kakvom sljamu se radi. Najbolje da se decki vrate na svoju temu i tamo, veoma lose spustaju jedni drugima.
- MocMahale444
Kajza mekinjašu ti nemaš pravo pisati protiv krmka, šljam te poziva hajde na svetu temu s rajom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
nemoj tako sa kajzerom..znas li ti da kajzer na talijanskom znaci king..to je gospoce sa zapada, moras fino sa njim. kod njih neja 'sovki i ovako vulgarnih izraza i slika kao sto si ti postavioFrancescoTotti je napisao/la:Vidis ti moj tobe naseg kajzera u adminovom dupetuTobeYarabi je napisao/la:ma kako cam cladakkKajzer10 je napisao/la:Wow, sjajan post admina za prepucavanja a i postovi krmka i druzine samo potvrdjuju njegov upis o kakvom sljamu se radi. Najbolje da se decki vrate na svoju temu i tamo, veoma lose spustaju jedni drugima.![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo mi ga mozemo zvat krmkom, za tebe je on gospon Rigoleto!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MocMahale444
Tacno tako!FrancescoTotti je napisao/la:Samo mi ga mozemo zvat krmkom, za tebe je on gospon Rigoleto!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kajzer štrase, konsultuj se sa Santom, i pitaj što je novi profil napravio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:kako ce im tek biti ove godine kad im mortem dres ispred nosa klepijoker90 je napisao/la:Najjace mi je bilo prosle godine kad smo mi sa domaceg fudbala progurali Hilmu za forumasa godine, pocese plakati ovi sto se bore za tu titulu i cijelu godinu konstruktivno pisu! Isto ko da je neka prava titula jbt, a ne forumsko priznanje! Mesilja ili ovako nesta se rasplaka ko zena!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sarielove glasove za forumasa godine mozete komotno prebacit u temu za glasanje za kantu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Halo, bolan, nemoj mi @messillu dirati.joker90 je napisao/la:Najjace mi je bilo prosle godine kad smo mi sa domaceg fudbala progurali Hilmu za forumasa godine, pocese plakati ovi sto se bore za tu titulu i cijelu godinu konstruktivno pisu! Isto ko da je neka prava titula jbt, a ne forumsko priznanje! Mesilja ili ovako nesta se rasplaka ko zena!
I on navija za FKS, samo da znas.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Puno navraca na temu, izdajica ko i ti.Mokes je napisao/la:Halo, bolan, nemoj mi @messillu dirati.joker90 je napisao/la:Najjace mi je bilo prosle godine kad smo mi sa domaceg fudbala progurali Hilmu za forumasa godine, pocese plakati ovi sto se bore za tu titulu i cijelu godinu konstruktivno pisu! Isto ko da je neka prava titula jbt, a ne forumsko priznanje! Mesilja ili ovako nesta se rasplaka ko zena!![]()
I on navija za FKS, samo da znas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
jel bolje ides uz kropmir piru,il uz rezance?Rigoletto je napisao/la:Sarielove glasove za forumasa godine mozete komotno prebacit u temu za glasanje za kantu
danas si mi na meniju pa reko da provjerim.
Sariel je napisao/la:jel bolje ides uz kropmir piru,il uz rezance?Rigoletto je napisao/la:Sarielove glasove za forumasa godine mozete komotno prebacit u temu za glasanje za kantu
danas si mi na meniju pa reko da provjerim.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Tako nekako.Dzoni je napisao/la:Jebote koliko su se ljudi navadili jedni na druge i to na ni manje ni vise sportskom forumu,gdje ce po okoncanju svega onaj koji ispadne najveca debilcina na kraju biti nagradjen dresom.
Zaista fina nagrada,pogotovo za one koji zele da normalno pisu a to ne uspjevaju zbog gomile idiota koja ih vrijedja ili psuje.
Vec par dana na ovoj temi,koja je do ove sezone bila ona zavrsna zajebancija na kojoj se sumiraju utisci i fejlovi nominovanih,imamo priliku da se edukujemo o cetnicima,ustasama i balijama kao da toga vec nemamo dovoljno na javnim emiterima.
Zajebancije skoro da nema nikako vec se uglavnom svi povode i prozivaju jednog,nebi li i oni ispali smijesni i zanimljivi - nesto kao kad na ulici vidis copor kerova medju kojima je onaj najmanji ujedno i najglasniji.
Takodje je primjetno i ucestalo lizanje supka adminu,koji toboze ne dozvoljava nacionalizam.
Tacnije nije ga dozvoljavao,sada ga nagradjuje.
Puno dobrih likova je otislo s foruma radi puno manjih stvari.
Ljudi,ovo je forum ****.
Ne uzimajte to previse ozbiljno.
A ja se budala cudim kad procitam da je komsija ubio komsiju radi pola metra zemlje.
@Virtu4l kao sto rekoh, nebitno ko vodi izbor, kanta godine je vazda bila tema za zajebanciju, i nikad se posebno nije gledalo ko sta i gdje pise, eventualno je bilo korekcija za pregledniji izgled i to je to, palis se bezveze, pusti raju nek se ispuse na ove na koga su ocigledno kivni
Nego jel fkt pobjednik dobija dres
naprijed rejal
Uopšte se ne palim, samo sam kritikovao. Neka se ispušu na temi predviđenoj za to, svako je kivan na nekoga ali ne mora biti kreten. Isto kao što si ti poletio da ga kao nešto podržiš, a u biti si podržao glupost samo zato jer je bilo protiv mene.Santo je napisao/la:@Virtu4l kao sto rekoh, nebitno ko vodi izbor, kanta godine je vazda bila tema za zajebanciju, i nikad se posebno nije gledalo ko sta i gdje pise, eventualno je bilo korekcija za pregledniji izgled i to je to, palis se bezveze, pusti raju nek se ispuse na ove na koga su ocigledno kivni
Da, pobjednik u obje konkurenije dobija dres fudbalske reprezentacije BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jbg ja te (na forumu) poznajem, i znam koliko si tvrdoglav, zato sam i napisao, mada to opet nema veze s tim sta je on napisao odnosno o cemu se radilo, jer, ruku na srce nisam ni vidio sta je u pitanju. PozdravVirtu4l je napisao/la:Uopšte se ne palim, samo sam kritikovao. Neka se ispušu na temi predviđenoj za to, svako je kivan na nekoga ali ne mora biti kreten. Isto kao što si ti poletio da ga kao nešto podržiš, a u biti si podržao glupost samo zato jer je bilo protiv mene.Santo je napisao/la:@Virtu4l kao sto rekoh, nebitno ko vodi izbor, kanta godine je vazda bila tema za zajebanciju, i nikad se posebno nije gledalo ko sta i gdje pise, eventualno je bilo korekcija za pregledniji izgled i to je to, palis se bezveze, pusti raju nek se ispuse na ove na koga su ocigledno kivni
Da, pobjednik u obje konkurenije dobija dres fudbalske reprezentacije BiH.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: PSV, VensanKasel i 9 gostiju.