FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljoooooooooo
Re: FK Željezničar
Evo Crnov slobodan igrač, možda provjereno ime koje bi se moglo zaganjati ako bi ga Slavko imao gdje ukomponovati.
Nije ovo FM da dovodite svakakve igrače, čuj crnov
- zeljoooooooooo
Što čuj Crnov? Koga bi ti? Trojicu ćemo dovesti, hajde da čujem koga bi?
A ne odmah čuj crnov..
A ne odmah čuj crnov..
Crnova ne bih
- zeljoooooooooo
Nisam te pitao koga ne bi.
Ali eto, zašto ne Crnov?
Ali eto, zašto ne Crnov?
Zato jer je trenutno **** od igrača, koji nije pravio prevagu ni u Širokom, koji se bori za opstanak, i koji je nikad gori, čak mu i navijači svaku zvižde jer nikad ništa nije uradio
Hvala nasao sam. Prenosi i hrvatska arena 5. nemam samo ovu nasu bosansku. a jedna utakmica (cini mi se protiv olimpika ) bila je samo na bosanskoj areni. pa sam najvise zbog toga pitao.Virtu4l je napisao/la:Kod mene pise Arena 2, to su srpske Arene.TMovac je napisao/la:na kojoj ce biti?Virtu4l je napisao/la:Evo Arena reklamira utakmicu, odlicno.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Isti sam, imam sve Arene osim nase. Napokon cu se opustiti i k'o covjek pogledati utakmicu, streamovi me vec izludjuju.TMovac je napisao/la: Hvala nasao sam. Prenosi i hrvatska arena 5. nemam samo ovu nasu bosansku. a jedna utakmica (cini mi se protiv olimpika ) bila je samo na bosanskoj areni. pa sam najvise zbog toga pitao.
Mislim da je posljednja koju su prenosili bila protiv Zrinjskog na Grbavici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Crnov je odlican igrac, kad je u formi on bez problema moze prekucati ovu ligu, prodati ga i na njemu nesto zaraditi... medjutim, trenerova je zadnja!
Ako slavko kaze moze, podrzat cu. A sad da se dovodi svaki igrač kojeg neka ekipa otpusti ne, a prvi bi srali ako bi se on ispostavio promašaj, bla bla nije mogao u širokom vi ga kod nas doveli bla bla
Zadnja koja je bila u prenosu na Areni je protiv Slobode ova zadnja.Virtu4l je napisao/la:Isti sam, imam sve Arene osim nase. Napokon cu se opustiti i k'o covjek pogledati utakmicu, streamovi me vec izludjuju.TMovac je napisao/la: Hvala nasao sam. Prenosi i hrvatska arena 5. nemam samo ovu nasu bosansku. a jedna utakmica (cini mi se protiv olimpika ) bila je samo na bosanskoj areni. pa sam najvise zbog toga pitao.
Mislim da je posljednja koju su prenosili bila protiv Zrinjskog na Grbavici.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Neandertalac
- Kontakt:
Pisao sam već o prelaznom, svoje neko viđenje. Još jedna stvar, ako je moguće a na nju utiče više faktora.
Dovesti jedno fudbalsko ime, kapitalca.
Hbga, moraš ga i platiti ali su zato dobiti višestruke.
O faktorima, mogućim rizicima, pozitivnim efektima bi se dalo pisati.
Dovesti jedno fudbalsko ime, kapitalca.
Hbga, moraš ga i platiti ali su zato dobiti višestruke.
O faktorima, mogućim rizicima, pozitivnim efektima bi se dalo pisati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Prvo treba vidjeti ko ide. Dosta imena se vrti. Mislim da Slavko vec zna koga bi doveo i da je to vec rekao Upravi. Na njima da dovedu te igrace kako umiju i znaju.
P.S. prebacite na OBN.
P.S. prebacite na OBN.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako koga interesuje u toku je emisija.
Sportski magazin Finale OBN TV večeras od 19:15 sati donosi priču o građevinskim radovima i budućem izgledu stadiona Grbavica, a riječi će biti i o 80. godišnjici FK Vratnik.
Sportski magazin Finale OBN TV večeras od 19:15 sati donosi priču o građevinskim radovima i budućem izgledu stadiona Grbavica, a riječi će biti i o 80. godišnjici FK Vratnik.
Mario Stanić......to je Željovac, svaka čast, kapa do poda šampione!!!! E kada bi još mnogi kojima je Željo dao mnogo više nego Mariu ovako razmišljali...i radili....jbt gdje bi nam kraj bio...
Prava legenda i Željovac. Igrao u takvim klubovima, proputovao sve, a ipak najljepši period proveden na Grbavici
Duljevica Obradovica Subica.
Ono sto je dobro za klub a i sto smo cekali jos od pocetka ove sezone jeste da se Mario ukljucio u klub i da ce pomoci u prodaji nasih igraca vani a i u pomoganju pronalazenja dobrih igraca za klub.Monci je napisao/la:Mario Stanić......to je Željovac, svaka čast, kapa do poda šampione!!!! E kada bi još mnogi kojima je Željo dao mnogo više nego Mariu ovako razmišljali...i radili....jbt gdje bi nam kraj bio...
- MocMahale444
Slavko sigurno zna koga bi doveo ali kakve su mogucnosti da dovede to sto zeli na pol sez. Vrlo teško izvodljivo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mislim da ce Dzeko odvalit dobru lovu za tribinu.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, haklamas, MukiBek i 48 gostiju.