Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jun 2010, 16:10

Keane_Roy je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Arsenal znaci nastavlja po starom, kupuje male playmakere koji su dobri tehnicari, a nula fizicki. I onda im dodje jedan Blackburn ili Bolton i nayebali su.
I onda dodje neko iz Stoke-a i polomi malom playmakeru noge i onda im svi krivi. Umjesto da ga glupi Wenger prvo malo fizicki pripremi za englesku ligu a ne odmah stavljati nekog balavca u igru
slazem se totalno..ali jbg na igracu je da procjeni sta je najbolje za njega kad vec wenger ne zna ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 09 jun 2010, 16:18

Keane_Roy je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Arsenal znaci nastavlja po starom, kupuje male playmakere koji su dobri tehnicari, a nula fizicki. I onda im dodje jedan Blackburn ili Bolton i nayebali su.
I onda dodje neko iz Stoke-a i polomi malom playmakeru noge i onda im svi krivi. Umjesto da ga glupi Wenger prvo malo fizicki pripremi za englesku ligu a ne odmah stavljati nekog balavca u igru
a sta ce pretrazivati dnk da vide ko ima jacu nogu... svjedno uzeo ti zivotinju ili ''slabica'' kada mu onako u kost uleti nece ga niko spasiti... vjeruj mi da bi i ronneyu nogu slomio samo da mu onako uleti a covjek je zivotinja...

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 09 jun 2010, 18:21

NoName je napisao/la:Ma on bi sigurno jako puno napredovao pod palicom stručnjaka kakav je Wenger.
Nisam vjerovao da cu nesto ovakvo ikada procitati na ovom forumu. slika slika
Pjanic bi mogao dobiti konkurenciju. Lyon je opasno zagrizao za Gourcuffa.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 09 jun 2010, 18:26

e2_ze je napisao/la:
Keane_Roy je napisao/la:
a sta ce pretrazivati dnk da vide ko ima jacu nogu... svjedno uzeo ti zivotinju ili ''slabica'' kada mu onako u kost uleti nece ga niko spasiti... vjeruj mi da bi i ronneyu nogu slomio samo da mu onako uleti a covjek je zivotinja...
Naravno da nije isto. Jesi vidio kako je Ribery nagazio Lisandra? Ono je da je bio Pjanic vise nikad nebi zaigrao lopte.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 09 jun 2010, 19:19

Pa Ramsey uopste nije stranac. Dosao momak iz Cardiffa(Walesa), iz Championshipa. Valjda se predpostavlja da je spreman za Englesku ligu.
Cuj Wenger kriv?! :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 jun 2010, 21:01

Gunneru ima li sta od ovoga trasnfera??

Pitam onako, jer plaho vjerujem ovim nasim novinarima :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 09 jun 2010, 21:37

Adinjo je napisao/la:Gunneru ima li sta od ovoga trasnfera??

Pitam onako, jer plaho vjerujem ovim nasim novinarima :mrgreen:
Cisto sumnjam. ;)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 jun 2010, 08:47

CollegeGunner je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ma on bi sigurno jako puno napredovao pod palicom stručnjaka kakav je Wenger.
Nisam vjerovao da cu nesto ovakvo ikada procitati na ovom forumu. slika slika
Pjanic bi mogao dobiti konkurenciju. Lyon je opasno zagrizao za Gourcuffa.
Zašto druže? Nemoj ti uzimati zaozbiljno ako ja malo zezam Arsenalovce, to je uglavnom zbog Paje :lol: A inače sam uvijek simpatisao taj klub a inače velika je prednost ne biti navijač niti jednog kluba posebno jer onda imaš mogućnost da budeš objektivan (bar ja tako mislim). Wenger je jedan od najboljih stručnjaka na svijetu, kada bi on trošio novce kako pojedini klubovi troše ne samo da bi bio osvajač Premiershipa nego i LP, vjerujem.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 10 jun 2010, 09:37

NoName je napisao/la:Zašto druže? Nemoj ti uzimati zaozbiljno ako ja malo zezam Arsenalovce, to je uglavnom zbog Paje :lol: A inače sam uvijek simpatisao taj klub a inače velika je prednost ne biti navijač niti jednog kluba posebno jer onda imaš mogućnost da budeš objektivan (bar ja tako mislim). Wenger je jedan od najboljih stručnjaka na svijetu, kada bi on trošio novce kako pojedini klubovi troše ne samo da bi bio osvajač Premiershipa nego i LP, vjerujem.
Iskreno, nisam ja ni primjetio da ti zezazas Arsenalovce vec mi je drago vidjeti da postoji neko ovdje ko zna kakav je Wenger genijalac. Dosad sam samo citao kako je pedofil, glupan, slab trener etc.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2010, 09:41

Pa dobro, za mene je bio veoma uspješan poslovan čovjek, koji svojoj kompaniji zarađuje brdo novca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 jun 2010, 11:03

Virtu4l je napisao/la:Pa dobro, za mene je bio veoma uspješan poslovan čovjek, koji svojoj kompaniji zarađuje brdo novca.
Pa, obzirom da je Arsene menadžer Arsenala, po prirodi posla mora biti poslovan čovjek. Stoji konstatacija da to radi veoma uspješno, nekad mi stvarno nije jasno kako on, za relativno male pare (ili nikakve - Chamak) dobije odlične igrače i to u konkurenciji jednog blentavog City-a ili sada malo manje blentavog Chelsea (blentavi u smislu cijena koje nude za igrače). Stoga, bez obzira šta ko mislio, Arsenu se mora čestitati da je jako dobar menadžer, a to mu i jeste posao ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 jun 2010, 14:37

[youtube][/youtube]

Emsija ''Ispuni Mi Zelju'' u Becu. Tu su Enes Begovic, Samir Muratovic i na kraju Miralem Pjanic.
PS. Pjanic ima vrlo femininan glas kad prica bosanski, bolje bi bilo da prica francuski.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 17 jun 2010, 10:32

Pauk je napisao/la: Emsija ''Ispuni Mi Zelju'' u Becu. Tu su Enes Begovic, Samir Muratovic i na kraju Miralem Pjanic.
PS. Pjanic ima vrlo femininan glas kad prica bosanski, bolje bi bilo da prica francuski.
"femininan" ?! :shock:
:lol: :lol: :lol: bolje bi tebi bilo da pišeš francuski

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 jun 2010, 15:06

Pocetak karijere

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 23 jun 2010, 01:32

I vrati li se Pjana iz Azije, sta kaze kakve su im zenske ? Meni su uvijek bile privlacne, moram malo do Kalifornije ovamo na Istoku samo Filipinke, a one bas nisu nesto :mrgreen: .
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2010, 01:34

KONGO je napisao/la:I vrati li se Pjana iz Azije, sta kaze kakve su im zenske ? Meni su uvijek bile privlacne, moram malo do Kalifornije ovamo na Istoku samo Filipinke, a one bas nisu nesto :mrgreen: .
Preporucujem ti Vijetnamke. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 23 jun 2010, 01:41

Cartman je napisao/la:
KONGO je napisao/la:I vrati li se Pjana iz Azije, sta kaze kakve su im zenske ? Meni su uvijek bile privlacne, moram malo do Kalifornije ovamo na Istoku samo Filipinke, a one bas nisu nesto :mrgreen: .
Preporucujem ti Vijetnamke. :mrgreen:
Hvala prijatelju, odmah sam razmotrio vasu preporuku a evo rezultata :mrgreen:

slika

Sad me ceka malo teza misija :D
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 23 jun 2010, 14:23

Pjanic je bio na Baliju (mjesto Bali kod Indonezije) za odmor, i mislim da se jos nije vratio sa odmora.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 21 jul 2010, 19:25

Top 15 mladih talenata u Evropi prema magazinu „Goal“
(lista je pravljena i tekst pisan u junu 2010)

15. Holger Badstuber, Bayern München (1989)
14. Dominic Adiyiah, AC Milan (1989)
13. Javier Pastore, Palermo (1989)
12. Federico Macheda, Manchester United (1991)
11. Iker Muniaín, Athletic Bilbao (1992)
10. Bojan Krkić, Barcelona (1990)
9. Davide Santon, Inter (1991)
8. Simon Kjær, (Palermo; sad Wolfsburg, ed.) (1989)
7. Miralem Pjanić, Lyon (1990)
6. Sergio Canales, Racing Santander (1991)
5. Mario Balotelli, Inter (1990)
4. Toni Kroos, Bayer Leverkusen (1990)
3. Eden Hazard, Lille (1991)
2. Alexandre Pato, AC Milan (1989)
1. Stevan Jovetić, Fiorentina (1989)

„Sjajna sezona Lyona u Ligi Šampiona nije ostala neprimijećena. Uspjeh ovog kluba je bio rezultat timskog zalaganja začinjenog talentom igrača kao što su nesavladivi golman Hugo Lloris, general odbrane Cris, ofanzivni radnik Lisandro Lopez i naravno Miralem Pjanić.

Gol mladog Bosanca u gostima kod Real Madrida u osmini finala dokazao je Pjanićevu veličinu. Kao da je to činio hiljadu puta ranije prevario je Ikera Casillasa na golu domaćina, čime je Lyonovo izjednačenje i napredak u slijedeći krug takmičenja bilo realnost.

Sa samo 20 godina Pjanić se smatra nasljednikom legendarnog igrača Lyona, Juninha, a već sada je važan dio državnog tima Bosne i Hercegovine, koji raspolaže jednom uzbudljivom novom generacijom.“
Definitions belong to the definers, not the defined

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 jul 2010, 19:28

edina je napisao/la:Top 15 mladih talenata u Evropi prema magazinu „Goal“
(lista je pravljena i tekst pisan u junu 2010)

15. Holger Badstuber, Bayern München (1989)
14. Dominic Adiyiah, AC Milan (1989)
13. Javier Pastore, Palermo (1989)
12. Federico Macheda, Manchester United (1991)
11. Iker Muniaín, Athletic Bilbao (1992)
10. Bojan Krkić, Barcelona (1990)
9. Davide Santon, Inter (1991)
8. Simon Kjær, (Palermo; sad Wolfsburg, ed.) (1989)
7. Miralem Pjanić, Lyon (1990)
6. Sergio Canales, Racing Santander (1991)
5. Mario Balotelli, Inter (1990)
4. Toni Kroos, Bayer Leverkusen (1990)
3. Eden Hazard, Lille (1991)
2. Alexandre Pato, AC Milan (1989)
1. Stevan Jovetić, Fiorentina (1989)
sve je to ok al da Mullera nema ... pa nema veze ni da nije se tada odigralo WC ali ... 2 titule u njemačkoj i finale lige prvaka ... dokaz koliko su ti mutavi iz goal.com-a

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum i 20 gostiju.