Hairlija je napisao/la:Ma Wenger ih malo lozi,ljudi kad dodju u London samo ce ih elegantno vratiti
hahha,,,,ko u johannesburgu reko wenga donesite 40 milki funti...da pricamo ko ljudi oni donijeli stavili na sto poveli fabegasa a on fabregasa za rukav gurnu pare i rece ma de ba ljudi to je bila suplja...
EDIT:mozda oce i da malo proputuju kroz svijet sad u JAR sad u ENG.a sljedeca stanica je AUSTRIJA jer smo tamo na pripremama,,,
Devil je napisao/la:Jbs sve transfere u Arsenalu kada su oni vratili stara imena tribina Emiratesu.
Svaka im cast,takodje ce i legendarni sat biti vracen na Emirates.
od prve utakmice kuci ce doci do promjena u imenima tribina. Sat je ja mislim vec postavljen .
nesto sam citao da ce i replika sata biti unutar stadiona ..
GunnerS je napisao/la:Bosco, koje bio upravu, ti il ja ?!
Pustite te priče o odlasku Fabregasa, znaju svi da se neće desit nit ove nit iduće godine...
I meni su postale dosadne te izjave Cescovih suigrača u španskoj repki.. Pa oni mu stavljaju rijeci u usta, stalno insistiraju na tome da Fabregas zeli otici, samo to ne smije reci. LOL Kao da se on ne zna izjasniti.
Xavi kaže kako dobro poznaje Fabregasa i da zna šta su njegove namjere.
U intervjuu za emisiju Caiga Quien Caiga, voditelj emisije Raul Gomez uspio je nagovoriti Cesca Fabregasa na vrlo kratki poljubac ispred kamere
Gledala sam video, ne znam stvarno kakva im je ono navika. :S
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
lejla je napisao/la:
to je inace navika gej osoba.
Khm.. Hajd razumijem ja ovog voditelja, on mi nekako i izgleda nastrano, al Cesc me razocarao, al ono bas.. Valjda su mislili da ce bit presimpaticni kao Iker i ona njegova
Ah da, cestitke Arsenalu sto su slijedili primjer T......a i zabranili unosenje onog odvratnog predmeta koje su nase usi trpile mjesec dana na stadion.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
lejla je napisao/la:
to je inace navika gej osoba.
Khm.. Hajd razumijem ja ovog voditelja, on mi nekako i izgleda nastrano, al Cesc me razocarao, al ono bas.. Valjda su mislili da ce bit presimpaticni kao Iker i ona njegova
Ah da, cestitke Arsenalu sto su slijedili primjer T......a i zabranili unosenje onog odvratnog predmeta koje su nase usi trpile mjesec dana na stadion.
za cesca vrijedi ona: s kim si takav si. nadam se da nije i messi ko ova dvojica, jer je i on haver sa njima.
Wolverine je napisao/la:
za cesca vrijedi ona: s kim si takav si. nadam se da nije i messi ko ova dvojica, jer je i on haver sa njima.
Nemoj da zaspamam temu Ibrahimovicem i njegovim izmjenjivanjima njeznosti sa Piqueom.
Didier Drogba
Hairlija je napisao/la:Ma Wenger ih malo lozi,ljudi kad dodju u London samo ce ih elegantno vratiti
hahha,,,,ko u johannesburgu reko wenga donesite 40 milki funti...da pricamo ko ljudi oni donijeli stavili na sto poveli fabegasa a on fabregasa za rukav gurnu pare i rece ma de ba ljudi to je bila suplja...
EDIT:mozda oce i da malo proputuju kroz svijet sad u JAR sad u ENG.a sljedeca stanica je AUSTRIJA jer smo tamo na pripremama,,,
Bas ovako bi?
JA SAMO nezz zasto se provokatori javljaju fkt nezz sta si se jarane prijavo na forum ako neznas za sta sluze smajliji...samim tim i sale...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
OVAMO citam report sa utakmice i kaze dole na kraju armand traore napustio teren na poluvremenu i vratio se u igru kako bi zamijenio wilshera...ako me engleski dobro sluzi onda tako pise...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole