A sta si prije toga ovdje trazio? Nisi odmah dosao i rekao dajte mi dokaze.Hairlija je napisao/la:Cekam da mi daju dokaze o mom navodnom "provociranju i napadanju" ostalihA_d_0 je napisao/la:Samo mi reci sta ces ovdje?
Jel nemam pravo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
A sto vi strumfovi niste na tekmi naprimjer ti ado ?
Naprimjer ja evo odoh jer mi stadion nije daleko a idem sa burazerom autom. Samo cekam odg.
dosao i odgovorio na provokaciju jednog clana koji je rekao da ce navijaci zelje biti napadnuti od navijcke skupine horde zlaA_d_0 je napisao/la:A sta si prije toga ovdje trazio? Nisi odmah dosao i rekao dajte mi dokaze.Hairlija je napisao/la:Cekam da mi daju dokaze o mom navodnom "provociranju i napadanju" ostalihA_d_0 je napisao/la:Samo mi reci sta ces ovdje?
Jel nemam pravo
i za onoga gore iz sirokog samo da mi kaze jeli provociranje ako kazem da siroki nije neki kvalitet,to je koliko znam pravo na svoje misljenje svoj stav!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da bi ti se postovi brisali samo radi toga al ajde... Da ne kvarimo temu...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Evo ja ću ti odgovorit. Naravno da je svačije pravo imati svoje mišljenje, ali ako si to napisao na temi NK Široki onda bi se to i moglo smatrati provociranjem, jer je glupo ići na tuđu temu i govorit o nekvaliteti. Zamisli da ja sad odem do tema klubova koji se bore za opstanak i govorim im da su nekvalitetni. Glupo, zar ne.Hairlija je napisao/la:dosao i odgovorio na provokaciju jednog clana koji je rekao da ce navijaci zelje biti napadnuti od navijcke skupine horde zlaA_d_0 je napisao/la:A sta si prije toga ovdje trazio? Nisi odmah dosao i rekao dajte mi dokaze.Hairlija je napisao/la: Cekam da mi daju dokaze o mom navodnom "provociranju i napadanju" ostalih
Jel nemam pravo
i za onoga gore iz sirokog samo da mi kaze jeli provociranje ako kazem da siroki nije neki kvalitet,to je koliko znam pravo na svoje misljenje svoj stav!
dajte link od tekme na internetu...HAYAT neradi J*** ima majku...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
imas na justin.tv kod mene radi hayatHamo je napisao/la:dajte link od tekme na internetu...HAYAT neradi **** ima majku...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Ja u Livnu i u Livnu nikom neradi...odem na justine ali se trebam uclaniti?Tihi je napisao/la:imas na justin.tv kod mene radi hayatHamo je napisao/la:dajte link od tekme na internetu...HAYAT neradi **** ima majku...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
http://atdhe.net/21345/watch-zeljeznica ... l-tel-avivHamo je napisao/la:Ja u Livnu i u Livnu nikom neradi...odem na justine ali se trebam uclaniti?Tihi je napisao/la:imas na justin.tv kod mene radi hayatHamo je napisao/la:dajte link od tekme na internetu...HAYAT neradi **** ima majku...
zvanični web želje pusten je u pogon
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" posjeta vise nego smijesna, gore ne moze 
- RK Gradacac
- Kontakt:
I DA GUBIS 10-0 S JUGA BI SE PJESMA CULA MI TE VOLIMO MI TE VOLIMO!!!
NAPRJED ZELJO SAMO HRABRO!
NAPRJED ZELJO SAMO HRABRO!
010 ISN'T JUST A CODE
Čekaj, ozbiljno, što tako malo ima navijača?sancho21 je napisao/la:na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" posjeta vise nego smijesna, gore ne moze
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
ozbiljno ti kazem, samo je jug poprilicno popunjen, zapad nidje veze nema ni 300 ljudi, istok jos gori, a na sjeveru su navijaci Hapoela kojih ima tacno 18almin9 je napisao/la:Čekaj, ozbiljno, što tako malo ima navijača?sancho21 je napisao/la:na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" posjeta vise nego smijesna, gore ne moze
Bas ti nisi u zupci na turniru!?sancho21 je napisao/la:na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" posjeta vise nego smijesna, gore ne moze
- RK Gradacac
- Kontakt:
Jug je skoro pun, ne rise!almin9 je napisao/la:Čekaj, ozbiljno, što tako malo ima navijača?sancho21 je napisao/la:na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" posjeta vise nego smijesna, gore ne moze
010 ISN'T JUST A CODE
prijatelju nemoj me ti ucit zivim odma pored stadiona, tako da vidim svaku stolicu na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" zato ti ne riseRK Gradacac je napisao/la:Jug je skoro pun, ne rise!almin9 je napisao/la:Čekaj, ozbiljno, što tako malo ima navijača?sancho21 je napisao/la:na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" posjeta vise nego smijesna, gore ne moze
Nema puno raje ,ali Manijaka sasvim dovoljno ..Odlicno navijanje !!
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, Cwirek, DoktorXabaras, Ferroviere1987 i 33 gosta.