Da bud alo.Sariel je napisao/la:joj da mi je vase slike vidt
sve manekeni --kako to tako ba ccc
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Thetraphak1921 je napisao/la:Da bud alo.Sariel je napisao/la:joj da mi je vase slike vidt
sve manekeni --kako to tako ba ccc
evo poentiro si ajd sad u krevet...
valja ujutro naposo... na poso poso po sao... PO sao
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Neki seminar o soboslikarstvu?Sariel je napisao/la:u zapadnom mostaru neki seminar,smijes na kahvu?dzelllo je napisao/la:Si dje picajzloSariel je napisao/la:ccc...
koja klosarska prica.
treba vas gofnjivim motkama udarat i nedat plakat.,
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Rigoletto je napisao/la: Neki seminar o soboslikarstvu?
pite najavljuju duplu krunu...

-
belosevic28
- Kontakt:
Raja, jeste li i vi u ku.rcu sto se vratio Sari el ? :/
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ialo ste alavi i balavi krajnje vrijeme vam je da izadjete iz kur. cabelosevic28 je napisao/la:Raja, jeste li i vi u ku.rcu sto se vratio Sari el ? :/
Punoglavci
- MocMahale444
Dec ko nije oke sek unde, onda cmizdri kad ga handrimo. Jadi se tamo onim levatima kako ova tema kvari forum. Bif teka mi!belosevic28 je napisao/la:Raja, jeste li i vi u ku.rcu sto se vratio Sari el ? :/
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Milice ti?MocMahale444 je napisao/la:Dec ko nije oke sek unde, onda cmizdri kad ga handrimo. Jadi se tamo onim levatima kako ova tema kvari forum. Bif teka mi!belosevic28 je napisao/la:Raja, jeste li i vi u ku.rcu sto se vratio Sari el ? :/
Ne handris ti nikog.ti si ishandren
A i da ste klose kakvih nema i to stoji
- MocMahale444
e dec ko da nije bilo Milice krac bi bilo tebe, sincino zar se tako s babukom prica? Volio sam ja tu noc Milicu. Imas li oci plave jel s moje strane ili sucmuraste s njene strane. Reci joj neka se nekad javi.
MocMahale444 je napisao/la:e dec ko da nije bilo Milice krac bi bilo tebe, sincino zar se tako s babukom prica? Volio sam ja tu noc Milicu. Imas li oci plave jel s moje strane ili sucmuraste s njene strane. Reci joj neka se nekad javi.
Ovo bif tek je da vam razlozim i usporim na vasu brzinu .kontas .son pen ajm sem. posto vidim da ste gladni s pastete ne silazite.al ocgiledno glad ucinila svoje pa se sve pomesalo
Jos se balavurdija ko zajebava .koji klosari
Lafo milica.
- MocMahale444
Grehota je izgleda s tobom komunicirati, bas se vidi da ti steti. Izvini Sariel!
- TobeYarabi
- Kontakt:
veceraj pa lezi.Sariel je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:e dec ko da nije bilo Milice krac bi bilo tebe, sincino zar se tako s babukom prica? Volio sam ja tu noc Milicu. Imas li oci plave jel s moje strane ili sucmuraste s njene strane. Reci joj neka se nekad javi.stoktone jedan.
Ovo bif tek je da vam razlozim i usporim na vasu brzinu .kontas .son pen ajm sem. posto vidim da ste gladni s pastete ne silazite.al ocgiledno glad ucinila svoje pa se sve pomesalo![]()
Jos se balavurdija ko zajebava .koji klosari![]()
Lafo milica.pa ti nisi bio ni u babinim jajcima...bola bola ne bio..al ok valja sutra u skolu.poentiro si glavni si.moc mahale oo jeeee

Sinko jesi ogladnio da cika sariel posalje iedno kilo biiif teka?reci ne pastetama i hrenovkicamaMocMahale444 je napisao/la:Grehota je izgleda s tobom komunicirati, bas se vidi da ti steti. Izvini Sariel!
Niki problem ljudi smo..
Ajmo klosari svi u jedan glas biiiiif tekkkkk.grob te ****
Pazi ovog tobe tebi sam davno obeco pomoc no sikirili...
P.s vidim dole neki pdf pomoc i ko je.prisutan ? Tobe jarabi
ko bi reko 
Pazi ovog tobe tebi sam davno obeco pomoc no sikirili...
P.s vidim dole neki pdf pomoc i ko je.prisutan ? Tobe jarabi
- MocMahale444
ma lud si Sari sine sta da ti kazem, em sto si ljut i agresivan bez razloga. Nego dok skonta insan sta si napisao proleti godina.
Ponavljam izvini sine sto nisam bio prisutan dok si rastao kao najveci duduk. Milice eto ti ono tvoje neka ga kod bake i deke a da je bio kod dede i nane prica bi bila drugacija
Ponavljam izvini sine sto nisam bio prisutan dok si rastao kao najveci duduk. Milice eto ti ono tvoje neka ga kod bake i deke a da je bio kod dede i nane prica bi bila drugacija
Klosaru jedan ko ti je sin?to sutra kontrolni iz istorije pa ti frkaMocMahale444 je napisao/la:ma lud si Sari sine sta da ti kazem, em sto si ljut i agresivan bez razloga. Nego dok skonta insan sta si napisao proleti godina.
Mislis da sam agresivan?s tobom nisam ni poceo.
Kontam dal da ti se naklatim...razmislicu do ujutro.
- Evolution87
- Kontakt:
i nocas sariel za mezu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mezila me tvoja svu noc.zivotnu energju mi iskrkala iz petmih zilaEvolution87 je napisao/la:i nocas sariel za mezu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.