Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Nisam gledao utakmicu, ali postotak šuta podsjeća na sezone u Netsima, ono kada ne može pogoditi:
Mislim da kad Mirza zavrsi ugovor u NBA,da je to to od njega na profesionalnom nivou,vjerovatno ce u Jablanici odigrat za Turbinu jos jer voli svoj grad i prisutan je na treninzima kad je tu.Opet nikad se ne zna...
Njegov ugovor ce zavrsiti kada bude imao 35 godina i navjerovatnije ce se vratiti u europu gdje ce opet ubosti veliki ugovor na osnovu cinjenice da je proveo 7 sezona u nba i igrati ce koju godinu kao antic ili nocioniScout1921 je napisao/la:Mislim da kad Mirza zavrsi ugovor u NBA,da je to to od njega na profesionalnom nivou,vjerovatno ce u Jablanici odigrat za Turbinu jos jer voli svoj grad i prisutan je na treninzima kad je tu.Opet nikad se ne zna...
Ali opet mozda mu duvne u glavu i sljedece ili preksljedece sezone bude onaj stari mirza
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
I Jablanica je u Evropi
Mirza je inace extra osoba,vec je zaradio dosta,ulozio je dio para u mini HE,naredni kamp koji ce organizovat bi mogao biti u njegovom gradu,bilo bi fino da odigra u Evropi jos negdje mda mislim da njemu nije toliko do para,ipak je fino ulozio sto je zaradio
E moj Mirza, sta si ti sebi dopustio. Totalno me razuvjerio po pitanju njegovog inata, principa, radne etike. Ako sam za nekoga mislio da ce davati maksimum do zadnjih igrackih dana, bez obzira na sve okolnosti, to je bio on. Ali eto, izgleda da mu je bas svejedno za sve ovo sto mu se desava u Bucksima, bitni su milioni u dzepovima.
Ma zavisi previše od šuta, a šut ga ne sluša nikako ove sezone i zbog takvih stvar, u 31 godini bude van ekipe u mečevima protiv jedne od tri najboljih ekipa u ligi.
procentualno gledajuči rekli bi 39% trica je standarno, problem je što zabije na jednom par trica, na drugoj okean ne može pogoditi.
procentualno gledajuči rekli bi 39% trica je standarno, problem je što zabije na jednom par trica, na drugoj okean ne može pogoditi.
Uzeo 30 miliona i zdravi djaci, ni prvi ni zadnji u NBA koji nakon dobrog ugovora nestane.Federer17 je napisao/la:E moj Mirza, sta si ti sebi dopustio. Totalno me razuvjerio po pitanju njegovog inata, principa, radne etike. Ako sam za nekoga mislio da ce davati maksimum do zadnjih igrackih dana, bez obzira na sve okolnosti, to je bio on. Ali eto, izgleda da mu je bas svejedno za sve ovo sto mu se desava u Bucksima, bitni su milioni u dzepovima.
Nije vise ni mlad, ionako nece jos dugo ni za repku igrati, imamo Nurkica koji ce imati daleko bolju karijeru od Mirze sto je vec sad jasno ko dan.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kako se usuđuje ovaj Kidd, da ostavi ponos nacije na klupi cijelu tekmu..
Ljudi, miki je jedan obični kvarnjak.
Volio bih više nego pare da to nije tako, al nažalost jeste.
Što je najgore, vazda je bio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ljudi, miki je jedan obični kvarnjak.
Volio bih više nego pare da to nije tako, al nažalost jeste.
Što je najgore, vazda je bio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nama ni iz dzepa ni u dzep. Svakako je zavrsio s igranjem u reprezentaciji. Drago mi je ako nista da je mlatnuo pare pa barem ce uzivati u ostatku zivota.
🔵⚪
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Kako ste? Da li smo spremni na Mirzinee tricee. Idemooooo brate Mirzaaaaaaaaaaa,uvjek smo uz tebe
Podrška za brata koji ne odustaje !mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum.Kako ste? Da li smo spremni na Mirzinee tricee. Idemooooo brate Mirzaaaaaaaaaaa,uvjek smo uz tebe
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
NIKADA DOK SAM ZIV.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Zasluzio si da ti Mirza upali stream dok yebe zenu,da i to pogledas 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Koja igračina je ovaj kumbo
Za sada igra odlicnu zadnju cetvrtinu, pogodio tri trojke i ostali sutevi doslovno iscurili iz obruca, i odbrana je bila uglavnom na solidnom nivou.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Takooooooooooooooooooo je brate Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, čeeko čeko i dočekooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.