Nema kud ispod 25 stolica, za svoje mahalceAlipasino je napisao/la:Mislim da ce Dzeko odvalit dobru lovu za tribinu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljoooooooooo
Re: FK Željezničar
Samo jednu stvar bih primjetio. Evo kako pade Zrinjski, ušutili se ovi individualci iz skupštine. Možda da ipak sacekamo par sati prije utakmice, da vidimo hoće li se opet koji pametnjaković oglasiti.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Samo polako, mole Boga da izgubimo da tri mjeseca mogu trubit bez prestanka
dolazim u miru...danas vidim kod nas oko kraljeve dzamije, uveliko ljudi rade...puca armatura, ploce...ko u po sezone..izgleda temepratura u bosni nema nista s tim...
dakle moguce je...
dakle moguce je...
Treba pametno iskoristiti prelazni rok. Najbolje bi bilo dovesti igrace iz nase lige,ali to je tesko. Skoro svi imaju ugovore,a mi trenutno ne mozemo bas puno novca dati da kupimo nekog. Vidjet cemo kako ce ovo odraditi. Odmah sljedece sedmice ce se znati ko ide,a bar jedan koji dolazi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad imaš pare sve je moguće
Das 50 milja i 15 posto od sljedeceg transfera i sve se moze...po meni sanjin lelic , armin cerimagic , dino besirevic, demir peco bi bili ono sto treba zelji...nego koliki procenat zeljo dobija od sljedeceg bajicevog i hodzicevog transfera?LjoZee je napisao/la:Treba pametno iskoristiti prelazni rok. Najbolje bi bilo dovesti igrace iz nase lige,ali to je tesko. Skoro svi imaju ugovore,a mi trenutno ne mozemo bas puno novca dati da kupimo nekog. Vidjet cemo kako ce ovo odraditi. Odmah sljedece sedmice ce se znati ko ide,a bar jedan koji dolazi.
Kakve veze ima on sa Belupom,on je Dinamov igrač, samo je u Belupu na posudbi bio
Bolje kupiti npr Ordagica za 75.000 provjeren igrac,nego dovesti neke anonimne pa raskini ugovor i placaj stetu,ako njega kupis mozes ga opet prodat za vise,dakle na dobitku si mda je i to upitno al bolje nego odstete placat
Danas svi u Vitez
. Moze Vitez uzeti bod ako ne bude politickog dogovora. Valjalo bi nam.
Moze Vitez do boda, moze i do sva tri ako sve bude posteno, ali sumnjam da ce biti, nece Covke nista prepustiti slucaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Jes lijepo kad se urinira po pljuvacima, pogotovo ovi sto su osporavali Cenana, čovjek radi i šuti ne prsi se, doveo Stanu koji radi sjajne stvari, ne libi se kontaktirati bilo koga samo da našem Želji bude dobro. A tek jutros bageri!!!!!!!
1921
Radovi poceli 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bolje pazi sta pises, vidis da neki kontaju da nam taj debeli stvarno trebaAlipasino je napisao/la:Duljevica Obradovica Subica.
Forum je, moze pisat sta hoce, sta je problem u tom sto napise da bi volio vidjet jednog od najbojlih igraca lige u nasem dresu? Jos je zeljovac i sigurno bi volio zaigrat za omiljeni klubkontinen je napisao/la:Bolje pazi sta pises, vidis da neki kontaju da nam taj debeli stvarno trebaAlipasino je napisao/la:Duljevica Obradovica Subica.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ja se izvinjavamirfo je napisao/la:Forum je, moze pisat sta hoce, sta je problem u tom sto napise da bi volio vidjet jednog od najbojlih igraca lige u nasem dresu? Jos je zeljovac i sigurno bi volio zaigrat za omiljeni klubkontinen je napisao/la:Bolje pazi sta pises, vidis da neki kontaju da nam taj debeli stvarno trebaAlipasino je napisao/la:Duljevica Obradovica Subica.
Kostic napustio Slobodu. Volio bih njega vidjeti kod nasa mada Vukotic mi je prva zelja za novog stopera.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
"Ovi" što su osporavali Ćenana ti se izuriniraju u usta.Idemoplavi je napisao/la:Jes lijepo kad se urinira po pljuvacima, pogotovo ovi sto su osporavali Cenana, čovjek radi i šuti ne prsi se, doveo Stanu koji radi sjajne stvari, ne libi se kontaktirati bilo koga samo da našem Želji bude dobro. A tek jutros bageri!!!!!!!
Može tako?
I dalje sam čvrsto pri stavu da Pitar nema mjesta na bilo kojoj jačoj funkciji!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Lijepe vijesti jutros. Kafica, sunčan dan, vijesti; bageri na Grbavici, toliko očekivani. Neka ovo simbolično bude početak jedne ere dominacije, uspjeha, radosti, borbe za plave boje. Čestitam Manijaci!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.