Svi zajedno zajedno za sto jaceg zeljuVišća i njegovi zastupnici Zubanović i Hrapović kupili tri mjesta na istočnoj tribini
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Idemoplavi
- Kontakt:
- plavousrcu
- Kontakt:
Zubanovic i pored nekorektnog odnosa prema njemu pokazuje koliki je Zeljovac. Legenda je legenda. Svi smo mi Zeljovci. Neandertalac nam stalno trubi o tome.
Vitez vec dva zicera promasi, steta. Mada mi trebamo samo sebe gledati, jer i ovih -6 je prihvatljivo i sve imamo u svojim rukama, odnosno nogama. Evo i Amar u Vitezu gleda utakmicu 
-
narodniheroj
- Kontakt:
@Nea brat jedini neda Želju što je živ
Zuban legenda se izurinira hejterima u jednjak
Zuban brat 
Zuban legenda se izurinira hejterima u jednjak
Sta sam ti reko Acika, handri Joe Cole do zadnje sekunde, pitanje je hoce li uopste i izdati u zakonskom roku tu dozvolu.bhsport je napisao/la:Onako jer mu se moze, izbori su prosli i hoce da handri sto duze moze.aleksandar_veliki je napisao/la:Zbog cega pretpostavljas da ce Koldzo zatezati?bhsport je napisao/la:Danas je samo najava, a prave stvari trebamo ocekivati za mjesec dana uz pretpostavku da ce Koldzo do zadnje minute otezati sa dozvolom da se krene i istok i da se zavrsi ova turbulentna godina.
Nadam se samo da ce na proljece Slavko vise sansi dati Besirevicu, Kemi, Sabanu malom, da ce vratiti Dinu zvijer sa posudbe i dovesti klasnog stopera.
Ako ima ponuda za Acu, treba prihvatiti odmah.
I da, ova prica oko istoka je dobrodosla da skine pritisak sa ekipe koja je izolovana i koja se moze pripremiti za Vitez i Mostar. Tu bi nam 3 boda mjera bila, 4 je nekako da se nadamo a 6 je da nam se vrati sva nesreca u zadnje 3 tekme sa Zrinjskim od zasluzene pobjede u Mostaru prosle godine do ovog sada peha.
Idemo plavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U kakvoj je stanju teren na Grbavici za sutrasnju tekmu??
Juce kad sam prolazio vidim da je lijep na oko, doduse nije se igralo skoro mjesec na njemu pa ne cudi, treba ocekivat da nakon 15-ak minuta igre dodje u stanje u kakvom je bio protiv olimpicaEdos je napisao/la:U kakvoj je stanju teren na Grbavici za sutrasnju tekmu??
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo nemojte uriniranje i prozivke, molim vas. Vakat je da to stane, samo zlo donosi. Neka bide voda ispod mosta a ko ima problema neka to riješi kada treba i na mjestu predviđenom za to.
Joj, u pm. Napišem priču i pola mi se obriše. Hebem ti sto sunaca, poludio sam. Ko će ponovo sve....
Zablokiro mob skroz, ima ko kakvu ideju da nije gdje ostalo slučajno?
Joj, u pm. Napišem priču i pola mi se obriše. Hebem ti sto sunaca, poludio sam. Ko će ponovo sve....
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Morat ces ponovo. Sumnjam da moze gdje ostati.Neandertalac je napisao/la:Samo nemojte uriniranje i prozivke, molim vas. Vakat je da to stane, samo zlo donosi. Neka bide voda ispod mosta a ko ima problema neka to riješi kada treba i na mjestu predviđenom za to.
hajde ponovo, nemoj da ti je mrskoNeandertalac je napisao/la:Samo nemojte uriniranje i prozivke, molim vas. Vakat je da to stane, samo zlo donosi. Neka bide voda ispod mosta a ko ima problema neka to riješi kada treba i na mjestu predviđenom za to.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma jarane, sto rečenica, nije pet...
U pm. Za malo Mob da razbijem, čuo me komšiluk cijeli.
Ali za Želju, nije mi mrsko. Iamam dva sata posla još. Hbga, strpite se...
Bit će Željo opet šampion!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ovaj bas puko ...haj sto najvaljuje janje..al sad i postove poceo najavljivati haahaha daj ba.... sutra smogovce pocepat ko seosku mladu i naplatit sve od ranije .... 
Ne trebamo gledati Zrinjski, oni će vrlo vjerovatno pobijediti sve do kraja, imaju lagan raspored i dobro je da smo i ovo smanjili. Vjerujem da će u ligi za prvaka sve biti drugačije, ali tako razmišljaju i ostale ekipe.
Mi sutra moramo odraditi svoj dio posla i bar malo napredovati na tabeli, doći do mjesta koje vodi u Evropu i bar njega ne ispuštati do kraja.
Mi sutra moramo odraditi svoj dio posla i bar malo napredovati na tabeli, doći do mjesta koje vodi u Evropu i bar njega ne ispuštati do kraja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ko da je brko cekao danas kiks marinovica da preuzme zrinju.... sve su prilike... ne pamtim da je brko pratio neku utakmicu ovako..
- plavousrcu
- Kontakt:
I ja sam pomislio, ali kad bolje razmislim ne moze Amar u BiH voditi nikog osim Zelju.HausMan je napisao/la:ko da je brko cekao danas kiks marinovica da preuzme zrinju.... sve su prilike... ne pamtim da je brko pratio neku utakmicu ovako..
to mi navijaci mislimo...al vrlo moguce da se to desi...sto da ne..
Je li moguće da neko to i pomisli?? E svaka vam čast

Danima se ovdje vodi dobra diskusija i onda dođe aldin i u par postova isprovocira sve i svakoga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za nepovjerovati kakvu glupost napisase
Al hajde ne čudi od koga je 
Sutra istu ekipu poslati neka i njima uvale 4 komada i mirno otići na pauzu
Sutra istu ekipu poslati neka i njima uvale 4 komada i mirno otići na pauzu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.