Evo kako Effe to gleda!Neutral je napisao/la:@Effe
Dinamo - Rijeka 1, (1.95)
Leipzig - Schalke 2 (4.00)
City - Chelsea 1 (2.15)
Stavio sam ove parove ranije.
Chelsea 7 pobjeda zaredom u ligi, statistikom svaka sljedeće utakmica je veća mogućnost da će kiksat, a City je idealan protivnik za kiks, posebno što je ih recimo Arsenal rasuo 3:0, a Liverpool 2:1 (domaći teren). Prošlo kolo se provukli protiv Tottenhama.
Dinamo je kvalitetniji, trebao bih dobiti.
Schalke sam već rekao.
Večeras oko ponoći ću staviti nba parove, ionako ih igraš uživo, ne mogu ranije.
Ne znam za Koln, ekipa koju je najteže pogoditi. Mislim da će biti dosta golova u Leverkusenu, te da će Vukovi sa kvotom 2.15 pobijediti Herthu.

Ne popravljo im ja domacu formu i vadio ih iz vanago i guro prije tradicionalnih timova Liverpoola i Chelseaja s onakvom trenercinom. Kec je mudanska opcija kao ruski rulet sa slabom odplatom na kvotu jedva iznad 2. Bolje i manje sikiracije na X2 za tik slabiju kvotu od 2. Mislim da cu igrati X neki sa nekim tekmama iz nase lige koje u 13:00 krecu necu se zalijetati puno nesto sitno da se proba do 15:30 termina BL cvaknuti na sitno.
S04 si me ubijedio i mozak mi saprao. Idem ako treba i hendikep na Schalke!

Dinamo jbg jeste logicno, ali moze i X biti. Rijeka je nikad bolja. Balkanska smeca sam se ja zakleo minimalno da igram. A yebes mi mater ako nije nasa liga najpostenija od svih. Zaobicu ovaj par ili odg mozda.