Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
sevilla daje gol iz penala u 95min
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Fakat smo i navikli od njih na ovo.zamorano1plus8 je napisao/la:sevilla daje gol iz penala u 95min

Okrenuse plasticari protiv plasticara u Mancesteru.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- zamorano1plus8
- Kontakt:
e hajmo sad dinamo rijeka pm3
-
- Kontakt:
što brišeš admine post...imam pravo kukati, a kad svi požele najgore, mogu i ja... Jel to ti za Želju yebenog navijaš yebo te lendric
96BadBoy je napisao/la:Celtic bi mogao okrenut ovo,gube 2-0 na pol,na njima 4.35
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolution87
- Kontakt:
Celzi dvica
Real dvica
Shalke x
Cebular vise
Whiteside vise
Butler vise
I da uzmem odmor od kladare
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Real dvica
Shalke x
Cebular vise
Whiteside vise
Butler vise
I da uzmem odmor od kladare
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
city - chelsea od 3 žuta, u jednoj minuti na 5 žutih i 2 crvena, šta se tamo dogodilo?
U 98' dodu kartoni na City - Chelsea 

faul fernandinha drugi žuti iliti crveni i udaranje aguera direktan crveni, frustrirani debili šta ćešshnjim je napisao/la:city - chelsea od 3 žuta, u jednoj minuti na 5 žutih i 2 crvena, šta se tamo dogodilo?
Malo si obrnuo.zgmiky je napisao/la:faul fernandinha drugi žuti iliti crveni i udaranje aguera direktan crveni, frustrirani debili šta ćešshnjim je napisao/la:city - chelsea od 3 žuta, u jednoj minuti na 5 žutih i 2 crvena, šta se tamo dogodilo?

Start Aguera da okonca karijeru Luizu-Crveni
Dotrcava Chalobah i gura ga-Zuti
Ferandinho udara Cesca-crveni
Nisu na streamu pisali da je jos neko pozutio.
Ajmo golovi Dinamo-Rijeka.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa ne mogu da vjerujem sta brani ovaj Prskalo iz Rijeke. 

Vraćam se kući sa faxa i idem sa drugom iz srednje i pričamo o ponudi. Ja reko Chelsea, Real, Rijeka sve dvice on mi se smije. Jedna je došla i nisam je stigo uplatit, ostale dvije imam u sistemugaston je napisao/la: Ajmo golovi Dinamo-Rijeka.

Tako blizu, a tako daleko.
borusija minhengladbach govori lik na eurosportu haha kakvi debili dobiju posao užas
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ne znam u koje je turbe ubacio, pa onoliko srece ima...a onaj napadac rijeke martic, lik dva puta izlazi pred golmana sam, i izblokiraju ga oba puta, nisam vidio odavno napadaca da vise oklijeva i namjesta se u situaciji 1 na 1gaston je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem sta brani ovaj Prskalo iz Rijeke.
Hajde dinamo makar 2+ nabijem vas na qrac
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
neće rijeka dati gol, dinamo hoće i dobiti će u hendikepuzamorano1plus8 je napisao/la:ne znam u koje je turbe ubacio, pa onoliko srece ima...a onaj napadac rijeke martic, lik dva puta izlazi pred golmana sam, i izblokiraju ga oba puta, nisam vidio odavno napadaca da vise oklijeva i namjesta se u situaciji 1 na 1gaston je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem sta brani ovaj Prskalo iz Rijeke.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne navijam.boomerang5 je napisao/la:što brišeš admine post...imam pravo kukati, a kad svi požele najgore, mogu i ja... Jel to ti za Želju yebenog navijaš yebo te lendric
Odmorit ćeš sedam dana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Effe
Nista city ali ostaoo sve prolazi. Rekao sam ti 4+ golovi bvb, 25 minu vec tri. Past ce tu sest golova. Vukove sam spominjao nema Vede evo vode 2:1. Sve mirise na dvicu schalkea hahaha.
Nista city ali ostaoo sve prolazi. Rekao sam ti 4+ golovi bvb, 25 minu vec tri. Past ce tu sest golova. Vukove sam spominjao nema Vede evo vode 2:1. Sve mirise na dvicu schalkea hahaha.
jedino u neverkusenu nema golova haha jesam odabrao svaka mi dala

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dolazi Dinamo u nastavku, puno su bolji i trebali su barem voditi na poluvremenu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.