FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spajz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spajz » 21 jul 2010, 23:47

eto ko sazna kada i hoce li biti snimak neka mi posalje privatnu poruku ako nije frka :)

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 21 jul 2010, 23:49

Kako su odigrali dobro, kad su ih u prvoj utakmici igrači Hapoela prelazili ko čunjeve, ma ni čunjevi se ne bi onako lako prešli.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 21 jul 2010, 23:50

Da su 20% u prvoj utakmici Zeljini igraci bili borbeni kao veceras do onakvog poraza nebi doslo,na stranu da ovi nisu kvalitetnij i bogatiji al Zeljo je veceras pokazo da je mogao postici 2,3 gola naravno da su momci imali iskustva igranja evropskih utakmica ali to neiskustvo nase ekipe kosta svake godine i naravno mali broj kvalitetnih utakmica kroz godinu te naravno pauza zimska od 3 mjeseca ili ti ga skoro 100 dana,to nema u p.m. i ocekivati neki rezultat.
Da nam je liga 10 i kraca zimska pauza vjerujem da bi i timovi u evropi imali bolje uspjehe.
Svejedno imate ekipu za sami vrh premier lige i ove godine,ako nas ueffa ne suspendira prvenstvo ce opet biti zanimljivo !
Pozz!
HSK Zrinjski Mostar

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 jul 2010, 23:55

Borbenost i zalaganje je bilo za 10 ;)
Mada opet su Izraelci nekako više trčali, i imali više snage.
Jedino šteta što niste zabili go u dvomeču

P.S. Otkad nisam gledao ovoga Rovčanina u želji još od prošle sezone, nije loš 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jul 2010, 23:57

Babilon je napisao/la:Da su 20% u prvoj utakmici Zeljini igraci bili borbeni kao veceras do onakvog poraza nebi doslo,na stranu da ovi nisu kvalitetnij i bogatiji al Zeljo je veceras pokazo da je mogao postici 2,3 gola naravno da su momci imali iskustva igranja evropskih utakmica ali to neiskustvo nase ekipe kosta svake godine i naravno mali broj kvalitetnih utakmica kroz godinu te naravno pauza zimska od 3 mjeseca ili ti ga skoro 100 dana,to nema u p.m. i ocekivati neki rezultat.
Da nam je liga 10 i kraca zimska pauza vjerujem da bi i timovi u evropi imali bolje uspjehe.
Svejedno imate ekipu za sami vrh premier lige i ove godine,ako nas ueffa ne suspendira prvenstvo ce opet biti zanimljivo !
Pozz!
Ti objektivan kao i uvijek :D
Mi imamo dosta mladih igraca koji su ovo igrali Sehic, Stanic, Visca, Rovcanin i Svraka najstari je nisam siguran mislim 21 godina da se naslutiti da ako izborimo evropu i iduce godine a vjerujem da hocemo biti puno puno bolje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 jul 2010, 23:59

Sasvim solidna tekma.Jedino mi je žao što nismo dali gol,al šta je tu je.Što se tiće PLBiH nju ćemo laganini prekucat.
Dresovi za 10,i navijanje prejako.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jul 2010, 00:02

pile87 je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Da su 20% u prvoj utakmici Zeljini igraci bili borbeni kao veceras do onakvog poraza nebi doslo,na stranu da ovi nisu kvalitetnij i bogatiji al Zeljo je veceras pokazo da je mogao postici 2,3 gola naravno da su momci imali iskustva igranja evropskih utakmica ali to neiskustvo nase ekipe kosta svake godine i naravno mali broj kvalitetnih utakmica kroz godinu te naravno pauza zimska od 3 mjeseca ili ti ga skoro 100 dana,to nema u p.m. i ocekivati neki rezultat.
Pozz!
Ti objektivan kao i uvijek :D
Mi imamo dosta mladih igraca koji su ovo igrali Sehic, Stanic, Visca, Rovcanin i Svraka najstari je nisam siguran mislim 21 godina da se naslutiti da ako izborimo evropu i iduce godine a vjerujem da hocemo biti puno puno bolje.
Pile treba te igrače i zadržati a pogotovi Šehića i da usput šta je sa njegovim ugovorom :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 22 jul 2010, 00:07

Svaka cast za igru veceras. Izgubili jesmo ali odavno nisam raspolozeniji dosao s tekme. Moram spomenuti sudiju, ali samo ga spomenuti spansku li mu mamu. Momci su dali maximum. Rovcanin me veceras prijatno iznenadio. Toliko od mene.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 22 jul 2010, 00:08

djale je napisao/la:Sutra na Grbavicu dolazi Goran Markovic, desni bek. Zadnju sezonu igrao za Zrinjski a prije toga za Cukaricki
Postajete filijala Cukarickog.

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 00:09

TMovac je napisao/la:Sasvim solidna tekma.Jedino mi je žao što nismo dali gol,al šta je tu je.Što se tiće PLBiH nju ćemo laganini prekucat.
Dresovi za 10,i navijanje prejako.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
Kako je zivjeti u aluziji? Vidim po tebi prelijepo.

PS. Jest da vam stranica izgleda ko blog al ona zezancija sa nebom i dole stadion je za pohvalu. Strasna stvar!

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 22 jul 2010, 00:10

Neprilagodjen je napisao/la:
djale je napisao/la:Sutra na Grbavicu dolazi Goran Markovic, desni bek. Zadnju sezonu igrao za Zrinjski a prije toga za Cukaricki
e moj ti... znas li sta je filijala?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 jul 2010, 00:11

Dobri dresovi, moram priznati, gledao sam utakmicu, pozrtvovanost odlicna, ali realno Hapoel je svemirski brod za naseg prvaka, i to je jasno kao dan, i da nisu imali zalihu od 5 komada, postigli bi i veceras jos koji, tako da ne bude neke pretjerane euforije, i dalje sam misljenja da bi, recimo Siroki i Sarajevo puno bolji otpor pruzili, no sta je, tu je..
Sretno u novu sezonu.pozdrav manijacima.

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 22 jul 2010, 00:11

KARL HAJNC je napisao/la:
Faruk TM´87 je napisao/la:serete vi sto pljujete po Zelji...veceras je dobro igrao...bilo je finih akcija...Visca igracina ovaj momak za koju godinu ce se moci prodat i velike pare zgrnuti...Zeba solidan,dobar je on igrac skroz,...Gancev-dobar ...Mirko- kolko sam vidio korektno odradio nije bilo nekih velikih ispada...Mesic- standardan.,,,Svraka me iznenadio momak je bio jedan od najboljih,cini mi se da je on pogodio precku...Savic-dobro odradio posao...Bogicevic - bolji nego u prosloj tekmi...Culum - premalo igrao da bi mogao nesto reci isto tako i Bajro...Stanic - solidan...i na kraju Rovcanin - koji je odigrao odlicno jos da nije sebican,borio se,trcao,meni se svidjelo sta je pokazao,mislim da je za klasu bolji od Laze...i Beslija - sta reci za ovog covjek?30 mu je godina a leti,bori se fenomenalno primjer moze biti svim igracima...navijanje FENOMENALNO POSEBNO ZADNJIH 10 MINUTO...TOLIKO OD MENE...
I KOJI REZULTAT JE BIO NA KRAJU,IZ TVOG POSTA BI SE REKLO DA STE POBIJEDILI 3-4 RAZLIKE HAHAHA
pa nije uvijek vazna pobjeda vazna je bobenost, srce na teren!! pogotovo za manijake koji su uvijek uz klub i kad se gubi i kad se pobjedjuje , ne kao ostali kvazi navijaci..
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 22 jul 2010, 00:12

Ne znam kako je to na tv-u izgledalo jer realno to izgleda drugacije. Vecina raje sto ovdje prica kako nije Zeljo dobar bio je gledao tekmu na tv-u. Sa druge strane kad gledas tekmu u zivo, vidi se da smo par puta bolje odigrali nego prvi put i dali sve od sebe. Realno kad uzmes igru pitara protiv cluza i nasu veceras, mi smo bolje igrali...

Dresovi su nam fantazija, bas mi se dzasvi. Podsjeca na stare originalne dresove Zelje.

Utakmica super je bila, puno i sansi za nas za razliku od prve tekme. S obzirom da nam teren nije domaci pa nismo ni na njemu navikli dobro je. Zeljo je igrao hrabro i srcem ali Hapoelova odbrana je prejaka da bi se dao neki gol.

SVE U SVEMU, veoma sam zadovoljan i sa ovakvom igrom veceras mozemo pobjediti sve utakmice bilo to domace ili na strani

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 22 jul 2010, 00:13

http://fkzeljeznicar.com/tim

evo napokon i prvi tim 8-)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 22 jul 2010, 00:18

kinone je napisao/la:http://fkzeljeznicar.com/tim

evo napokon i prvi tim 8-)
Zaboravio sam naglasiti, momci koji su radili stranicu kapa dole. Svaka cast.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Valencianista
Kontakt:

Post Postao/la Valencianista » 22 jul 2010, 00:19

Evo izmoren, umoran ma nikakav poslije utakmice. Dakle, navijalo se, pjevalo se, uglavnom nije se tugovalo, jer kad skontas sta je tu je, ispali smo i cao. Ostaje žal za propuštenim prilikama, bilo je prečki, stativa, stopostotnih, al džaba, neće u go pa neće. Ostaje i žal za tim sta Želji sve nije svirano a njima jeste, al sta ces brate, sta je tu je, Hapoel ide dalje i ekipa su sigurno koja možda može i uci u grupne faze LP, a Želji ostaje da se bori opet za sto vise titula, jedna ce valjda doci.
Soy hincha del Valencia==> AMUNT VALENCIA<

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 jul 2010, 00:21

Neznam za vas, ali meni su vaši dresovi dosta loši :roll:
Legea se još jednom negativno pokazala kao što to godinama radi sa repkom. :?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jul 2010, 00:22

Neprilagodjen je napisao/la:
Neprilagodjeni ti si mentalno neprilagodjena osoba...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jul 2010, 00:23

dzenan01 je napisao/la:Neznam za vas, ali meni su vaši dresovi dosta loši :roll:
Legea se još jednom negativno pokazala kao što to godinama radi sa repkom. :?
ma ja a ti si emerik gudelj stilista sta si???
Ne kaki preljepi dresovi podsjecaju na zeljine dresove iz proslih vremena
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: voltron30 i 20 gostiju.