KenChoo je napisao/la:Šta kažete za Marina Popovića iz Čelika? Mogli bi njega zaganjati u januaru.
Izvinite raja što upadam na temu i ovdje odgovaram. Čisto radi vas i vaših diskusija, skoro pa nemoguće je da dovedete ikada Marina. Nije sve ni u parama. Svako dobro.
haris004 je napisao/la:Lijepo je što je priča o duploj kruni ponovo aktivna, ali sada mi izgleda i upotpunosti realna.
Neovisno u sutrašnjem rezultatu, mislim da ekipa na čelu sa ovakvim trenerom može sve.
Usađen im je pobjednički mentalitet, ekipa se bori i na taj način je došla do bodova i tamo gdje to nisu zaslužili objekivno.
Svaka čast Čala, nadmašio si moja očekivanja.
Sa dobro odradjenim prelaznim rokom i sa zahvalom 3-4 sadasnjih prvotimaca , sve je moguce. Pogotovo sto se vidi da cala zna i umije i da je sa njegovim dolaskom sve krenulo za klasu bolje.
KenChoo je napisao/la:Šta kažete za Marina Popovića iz Čelika? Mogli bi njega zaganjati u januaru.
Izvinite raja što upadam na temu i ovdje odgovaram. Čisto radi vas i vaših diskusija, skoro pa nemoguće je da dovedete ikada Marina. Nije sve ni u parama. Svako dobro.
Molim te nemoj se prosipati. Da postoji ozbiljan interes i ponuda, Marin bi pjehoke došao na Koševo. Ali, nemoj se paliti, ovo je bio samo moj prijedlog. Pozz
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 03 dec 2016, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.